Opinie dot. stanowiska Magazynier (m/k) w firmie Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 16 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (206)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
0
Magazynier (były pracownik) –  Sosnowiec, śląskie12 sierpnia 2019
Nie przychodzić tam do pracy bo jest mobing i oszukują na Kasie mnie oszukali już i trzeba zostawać 2 H dłużej i godz. Pracy ciulowo 11 - 19. Godz 20 - 4 godz
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo Martins CD Kraków Modlnica
magazynier kompletacji (były pracownik) –  Modlnica, małopolskie6 sierpnia 2019
Malaria! pracowałem tam pół roku i ani dnia więcej. Codziennie nadgodziny, do roboty Piątek, Świątek(czyli np. Nowy Rok) i Niedziela brak szacunku do ludzi, normy pracy jak na woła roboczego, uważają że masz codziennie tyrać po godzinach bo mają zawsze w plecy z robotą. Kasa żenująca, zważywszy, że magazyn na zadupiu i do baku lejesz sam a na autobus się nie zgrasz bo nigdy nie wiesz o której skończysz. Banda niedorozwiniętych wieśniaków dla nich to lepsze niż robota w polu a UE i tak za ugór dostaną dopłaty, w tym także kierownictwo i dyrekcja. Po prostu obóz pracy jakich w Polsce pełno. Braki kadrowe wynikają z pomiatania pracownikami.
Plusy
30 min przerwy(15 płatne, 15 przychodzisz wcześniej), benefity dla rodzin.
Minusy
nadgodziny, system pracy, brak premii, mobbing, brak organizacji pracy, życzeniowa postawa ze strony kierownictwa.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo Martins
Magazynier kompletacji (obecny pracownik) –  Sieradz, łódzkie25 września 2018
Miła atmosfera panującą wśród pracowników. Nieźle warunki pracy.
Plusy
Darmowe posilki
Minusy
Ciagłe nadgodziny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 25Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
negatywna
Pracownik magazynu (obecny pracownik) –  Wyszków, mazowieckie14 sierpnia 2018
PRZEMOC w pracy. Nowy pracownik Jeronimo w Wyszkowie na magazynie jest stalkowany, wyzywany i poniżany przez pracowników. Brak reakcji ze strony kierownictwa.
Na magazynach tworzą sie gangi i znęcaja się nad młodymi pracownikami.

WOŁAM O POMOC
Minusy
STALKING W PRACY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Obóz pracy
Magazynier (były pracownik) –  Ruda Śląska, śląskie8 lipca 2018
Mobing, hamstwo, nieustanna presja. Nie polecam nikomu.
Plusy
Smaczne produkty
Minusy
Obuz pracy, mobing, hamstwo na karzdym szczeblu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 44Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma nie liczy się z życiem prywatnym pracownika
Magazynier (były pracownik) –  Kostrzyn, wielkopolskie5 lipca 2018
Praca na 3 zmiany, łącznie z pracującymi sobotami i niedzielami, zero życia prywatnego. Wykorzystywanie pracownika i teksty typu : "musisz zostać dłużej, bo nie masz dzieci". Zero wyrozumiałości, tolerancji i brak szacunku. Jeśli chodzi o zarobki, nie jest najgorzej, ale firma ewidentnie kombinuje przy premiach uznaniowych. Pracownicy biurowi niekompetentni i zarozumiali.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra atmosfera
Magazynier (były pracownik) –  Grudziądz, kujawsko-pomorskie11 czerwca 2018
Wszystko w porządku. Troszkę sporo nadgodzin. Posiłki regenerujące za darmo
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
częste nadgodziny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 16Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo Martinis
prace magazynowe, sprzedawca (były pracownik) –  Iława, warmińsko-mazurskie18 kwietnia 2018
Moja ocena Jeronimo Martinis to 4/10 poniewaz godziny pracy byly ni ustabilizowane mieszane, duzo pracy malo ludzi .
Plusy
Miła atmosfera, wysokie premie, dodatkowe pieniądze na świeta
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 10Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DC21 Gorzów Wlkp.
Magazynier (obecny pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie9 kwietnia 2018
Z racji, że zainteresowanie pracą w tym nowym centrum są duże, to postanowiłem napisać parę słów dla osób, które chciałyby się zatrudnić.
Opinie z dołu mogę potwierdzić, bo niewiele się zmieniło, prócz kierownictwa. Niestety zamiast problemu z systemem widzą je w ludziach. Normy, które próbują narzucać nie mają się nijak do obecnego systemu pracy.
Ogólnie polityka wygląda tak, że pracownik ma być mocno uniwersalny, czyli zapierdzielasz jak najszybciej na swoim stanowisku, żeby zaraz przejść na inne. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie problem z premiami, które potem są procentowo z tego naliczane, bo na swojej podsekcji ktoś może uzyskać 120% normy i premia wtedy może być zadowalająca, ale po przejściu na inną już mało nam się to będzie opłacać :) Po wypłatach często wychodzą potem duże rozbieżności i można być niezadowolonym.
Jeśli przyjdzie komuś robić na mroźni, to problem z dodatkiem mroźniczym, bo jest wypłacany tylko grupie kompletującej, z pominięciem ludzi od przyjęcia materiału i operatorów wózków wysokiego składowania, gdzie każda z grup pracuję w szkodliwych warunkach. Do tego ewentualne kwoty przyznane za mroźnie nie są do końca znane, ponieważ są przyznawane w premii, więc żadnej pewności nie mamy.
Myślę, że opinia o specjalistach pod moim wpisem jest na ten czas zbyt surowa i poza może jedną osobą na specjalistów nie ma co narzekać.
System JIT, który istnieje tylko w tym centrum, jest raczej średnim pomysłem i trafiając tam ciężko się odnaleźć. Mocne zamieszanie z układaniem towaru na palecie po kimś, kto przed tobą zrobił to nieumiejętnie, walka o lepsze
  więcej... palety do rozłożenia - syf.
Nadgodziny wypłacane kwartalnie, ale przeważnie oddawane przez wcześniejsze wyjście (oczywiście nie wtedy, kiedy ty tego potrzebujesz, a kiedy nie ma pracy), więc średnio opłacalne dla osób, które chciałyby coś dorobić. Płaca za nadgodziny ta sama.
Posiłki, jak i dojazdy darmowe są niewątpliwym plusem.

Czy poleciłbym pracę w DC21? na ten moment ciężko powiedzieć i czas pokaże, jak to się wyklaruje.Mam nadzieję, że szukającym informacji trochę naświetliłem temat, bo sam wcześniej szukałem opinii.
  zwiń
Plusy
Darmowe posiłki, dojazdy do pracy
Minusy
opisane niżej ;)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DC21 Gorzów Wielkopolski
magazynier (były pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie20 stycznia 2018
Totalny bałagan ,specjaliści (nie wszyscy) to zwykłe ćwoki i prymitywy zatrudnione z okolicznych wiosek dzięki znajomością na zasadzie dzisiaj rozwoziłam "calaki" a po dwóch tygodniach lizania tyłka już jestem gotowa być specjalistką ..Wszechogarniający nepotyzm i kumoterstwo . Kadra zarządzająca niekompetentna,przez co cierpią zwykli pracownicy obarczeni nadmiarem obowiązków . Generalnie syf totalny .NIE POLECAM !!!
Plusy
pensja na czas
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 54Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gorzow Wlielkopolski
Magazynier (obecny pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie27 października 2017
Praca w Centrum Logistycznym jak na początek bierna. Nikt nic nie wie, brak odpowiedniego szkolenia stanowiskowego, zero organizacji- niekompetentny przełożony, bo od tego wszystko zależy. Praca w ciężkich warunkach ale nikt nie mówił że będzie łatwo. Dla chętnego nic trudnego :-) Świetny start dla początkujących z możliwością awansu. Na rozmowach kwal. solidne przeswietlenie i wyciskanie ostatnich soków od kandydata. Atmosfera super rodzinna i przyjazna, taką promuja starzy pracownicy, nowi- niestety muszą nabyć tą cechę albo milo nie będzie. Jak będzie wygladac ta praca w przyszlisci- czas pokaże.
Plusy
Darmowe posilki, darmowy odjazd- żadna inna firma Ci tego nie zapewni. Finanse- dobra podstawa + premie (jak dostane, to ocenie). 1 umowa na rok. Ciekawy pakiet świadczeń socjalnych.
Minusy
Brak dobrej organizacji pracy. Niestabilny grafik pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 29Nie 11Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre zarobki i socjal kosztem pewnych wyżeczeń z którymi można się pogodzić
Magazynier (obecny pracownik) –  Sosnowiec, śląskie23 października 2017
Praca wymagająca zaangażowania i wytrzymałości fizycznej
Plusy
zgrany zespół
Minusy
godziny pracy (brak mozliwosci planowania zycia osobistego} ograniczona mozlwość awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo zła atmosfera, ciężka praca
Magazynier (były pracownik) –  Lubartów, lubelskie20 września 2017
W sezonie świątecznym praca po 6 dni z rzędu po 12 godzin. W sezonie letnim po 10 godzin, gdyż kierownik magazynu zwalniał ludzi za byle co, bo przyjdą nowi. Nowych przyszło mniej niż zwolnił. Traktowanie pracownika jak przedmiotu, brak życia rodzinnego przez godziny pracy od 11-19 w święta narodowe etc. o 19 już do pracy dla biedronki doba kończy się o 19 a nie o 24. Serdecznie odradzam.
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
brak życia rodzinnego i prywatnego, uprzedmiotowienie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
magazynier (obecny pracownik) –  Grudziądz, KP9 lutego 2015
ogolnie swoja ocene z 5 mozliwych dalbym 3 mozliwosc rozwoju jest ale nie dla czlowieka fizycznego i nie ze strefy magazynu. Co do kadr zarzadzajacej nie bede sie wypowiadal bo nie mi ich oceniac. Wspolpracownicy jak w kazdej firmie znajdzie sie czarna owca. Nie posiadam w swojej pracy trudnych czesci chyba ze biorac pod uwage stres jak sciagam palete (krzywa) o wartosci kilku set tysiecy zl. Najprzyjemniesza czesc mojej pracy to ze robie to co lubie i sprawia mi to przyjemnosc czyli obsluga wozka widlowego
Plusy
darmowe posilki skladajace sie z dwoch dan i deseru
Minusy
pensje moglyby byc wyzsze
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce w którym panuje dobra atmosfera
Magazynier (obecny pracownik) –  Lubin, DO9 kwietnia 2014
Jest to Magazyn Biedronki gdzie stąd rózne towary traiają do sklepów Biedronka,jak co dzień odbywa się kompletacja na hali i zaopatrujemy sklepy to co zamówią i oceniam to średnio ze względu na traktowanie ludzi bo nie ma tam szacunku dla innych osób
Plusy
posiłki
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Jeronimo Martins Polska S.A.

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 206 opinii
544
456
351
224
131

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy