Opinie pracowników firmy Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 208 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (209)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Białe Błota
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Białe Błota, kujawsko-pomorskie6 września 2018
Królestwo kierowniczki. Kto jest dupolizem ma dobrze , reszta może liczyć na mobbing , szyderstwa, wyśmiewanie. Praca dla silnych i głupich.
Plusy
Przerwa tuż przed fajrantem
Minusy
zszargane nerwy, mało ludzi na zmianie, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 101Nie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Empresa muito dinâmica
Secretaria de loja (obecny pracownik) –  Lisboa4 września 2018
Empresa muito dinamica que abre portas aos colaboradores.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo dobra stabilna i zarobkowa praca
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Łask, łódzkie31 sierpnia 2018
Bardzo dobra praca bardzo dobrze zarobkowa, mili dla siebie ludzie kazdy wie co ma robic na swoim stanowisku, duży pakiet socjalny , zero wykorzystywania.
Plusy
pakiet socjalny, zarobki
Minusy
trudno sie dostac na stanowisko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 98Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Muszyna
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Muszyna, małopolskie30 sierpnia 2018
Właśnie dałam wypowiedzenie w Muszynie w biedronce powiem tak jest tam koszmar!!!!!!!!!! to co wyprawiają co poniektóre kierowniczki z pracownikami to chyba Hitler by tak nie zrobił z ludżmi a tam już od rana dobrze się człowiek nie zaloguje słyszysz SZYBKO BO SKŁADANKI TRZEBA ROZŁOŻYĆ!!!!! wychodzimy na sklep logujemy się na kasie i znów te same słowa SZYBKO!!!!!! pracujemy gonią za nami i cały czas się słyszy szybko ruszaj się,szybko machaj tymi rękami! po chwili przyleci do kasy obsługujemy klientów a kierowniczka mordę drze pośpiesz się z tym kasowaniem bo składanki jeszcze nie rozłożone po kilku godzinach masz dość chce iść człowiek na przerwę coś zjeść słyszy się krzyk--- no teraz idziesz na przerwę jak tyle składanek!!!! no to masz po jedzeniu trzeba do towaru,którego w biedronce nie idzie przerobić.Tragedia,Koszmar i nikomu nie polecam biedronki w MUSZYNIE.Tam najpierw trzeba zmienić kierowniczki bo nie umią zarządzać ludzmi i w tedy by było lepiej i nie byłoby tyle zwolnień.
Plusy
nie ma
Minusy
hamstwo do potęgi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 119Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Empresa dinamica
Operadora caixa (były pracownik) –  Loures, Distrito de Lisboa30 sierpnia 2018
A parte Mais agradavel do trabalho era o contato com o cliente ,a interaccao era uma experiencia unica.O ambiente laboral era igualmente acessivel e acolhedor.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnia na pięć gwiazdek, to jedna gwiazdka
Przedstawiciel Handlowy (były pracownik) –  Opole, opolskie24 sierpnia 2018
Kolejny potężny zakład pracy w Polsce, który nie chce płacić pracownikom jak należy, tylko płaci jak mu się widzi.

Dużo pracy. Praca do lekkich nie należy. Duży wysiłek, a co za tym idzie duży wydatek energetyczny organizmu.
irma powoli podnosi stawki. Niestety za wolno.

Jesteśmy w Unii Europejskiej!
Nie Jesteśmy gorsi od Niemców!
Gdzie są pieniądze?
Plusy
Same minusy :D
Minusy
Same minusy :D
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra
Kierownik Rejonu ds. sprzedaży (były pracownik) –  śląskie16 sierpnia 2018
Bardzo ciekawa praca, dla ambitnych i dobrze zorganizowanych. Możliwość szkoleń, podnoszenia kwalifikacji. Świetna szkoła handlu i zarządzania.
Plusy
samochód służbowy, bogaty pakiet socjalny.
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 57Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
głogów
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Głogów, dolnośląskie15 sierpnia 2018
nagonka kierownictwa na pracowników jest tak duża że nie sprawia dobrej atmosfery do pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 73Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
negatywna
Pracownik magazynu (obecny pracownik) –  Wyszków, mazowieckie14 sierpnia 2018
PRZEMOC w pracy. Nowy pracownik Jeronimo w Wyszkowie na magazynie jest stalkowany, wyzywany i poniżany przez pracowników. Brak reakcji ze strony kierownictwa.
Na magazynach tworzą sie gangi i znęcaja się nad młodymi pracownikami.

WOŁAM O POMOC
Minusy
STALKING W PRACY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 69Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Biedronka store
cashier seller (były pracownik) –  Brzoza /Poland14 sierpnia 2018
My opinion on the Biedronka store looks very good working conditions as follows. Very good and well-coordinated team of employees, very good additions for employees. Small I pay for doing this type of work.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 8Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo martins polska s.A lubin
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  Lubin, dolnośląskie9 sierpnia 2018
Dobra kultura osobista.
Uszanowanie pracownika
Firma JERONIMO POLSKA S.A . Jest firma godna polecenia. Bardzo dobre oraz wysokie zarobki
Plusy
Wysokie premie, zyski, karty Multi sport, świąteczne paczki dla dzieci i pracownika, świąteczne bony ok 650 zł
Minusy
Dużo pracy, dużo nadgodzin
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 24Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Syf, kiła i co tylko!
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Kraków, małopolskie6 sierpnia 2018
Ogólnie masakra. Brak życia rodzinnego ze względu na grafik, który zmieniany jest kilkanaście razy w miesiącu. Premie to tylko legenda! Przez ponad 6 miesięcy jeszcze nie widziałam ani jednej.
Zarobki nieadekwatne do wykonywanej pracy.
Po kilku latach to tylko chorób się można dorobić, a nie pieniędzy.
Stołki poobsadzane - "chcesz awans i dwie stówki więcej? Zapraszamy 60 km dalej, bo u nas nie ma etatu"
Jeżeli w umowie jako miejsce pracy masz zaznaczoną tylko miejscowość, to możesz być pewien, że dziś jesteś tu, a jutro na drugim końcu miasta, bo akurat tam jest zapotrzebowanie.
Ogólnie nie polecam.
Plusy
brak
Minusy
wszystko!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 74Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Obóz pracy !
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  małopolskie30 lipca 2018
Pracuję wystarczająco długo, aby móc stwierdzić, że szkoda czasu i zdrowia na taką pracę.
Totalny wyzysk pracownika.
Brak możliwości rozwoju, premie za obecność zabierane przez L4 i urlop wypoczynkowy (!)
Premia za wyrobienie budżetu to fikcja - budżety są tak zakładane, żeby nie było możliwości ich zrobić.
Grafik zmieniany 20 razy w miesiącu - brak życia prywatnego, brak możliwości zaplanowania czegokolwiek. Noce zaczynające się 15 po północy w niedzielę, o 1 albo 2 w nocy - porażka !
Ogrom pracy jest nie do opisania!
A reakcja ludzi na pracowników sklepu? Według nich to praca tylko dla osób, które "miały pod górę do szkoły" - bo tak właśnie jest.
Jeśli ktoś szanuje siebie i swoje zdrowie, to nigdy nie pozwoli sobie na taką pracę.
Nie polecam!
Plusy
Miła atmosfera wśród pracowników
Minusy
wszystko inne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 94Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ocena negatywna
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Będzin, śląskie24 lipca 2018
Moja ocena jest na 1, bałagan .w sklepie, bałagan w kadrach, osoby zarządzające kompletnie nie wiedzą co robą
Plusy
dobry zarobki oraz pakiet socjalny
Minusy
praca ponad siły, brak życia osobistego
Czy ta opinia była pomocna?Tak 67Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gorzów wlkp
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie9 lipca 2018
Pracowało mi się bardzo dobrze, niestety po upływie 9 miesięcy nie przedłużono mi umowy. Powód nie został podany.
Plusy
Paczki dla dzieci na każdą okazję
Minusy
Brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 16Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Obóz pracy
Magazynier (były pracownik) –  Ruda Śląska, śląskie8 lipca 2018
Mobing, hamstwo, nieustanna presja. Nie polecam nikomu.
Plusy
Smaczne produkty
Minusy
Obuz pracy, mobing, hamstwo na karzdym szczeblu.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 45Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma nie liczy się z życiem prywatnym pracownika
Magazynier (były pracownik) –  Kostrzyn, wielkopolskie5 lipca 2018
Praca na 3 zmiany, łącznie z pracującymi sobotami i niedzielami, zero życia prywatnego. Wykorzystywanie pracownika i teksty typu : "musisz zostać dłużej, bo nie masz dzieci". Zero wyrozumiałości, tolerancji i brak szacunku. Jeśli chodzi o zarobki, nie jest najgorzej, ale firma ewidentnie kombinuje przy premiach uznaniowych. Pracownicy biurowi niekompetentni i zarozumiali.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pinczow morawica
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Morawica, świętokrzyskie28 czerwca 2018
Praca niby dobra bo każdy zachwala jak tam nie pracuje,reklamują dobre zarobki ale może w Warszawie cały etat 1850 zl z tym ze pracujesz bez dnia zwolnienie czyli to ten pakiet socjalny..3/4 etatu to 1420 zl z tym ze pracujesz cały miesiąc...dluzo pracy robisz wszystko...kierowniczki no dluzo by opowiadać...ale jeśli ktoś chce spróbować to proszę...a to ze dostajesz umowę o pracę na rok bo taka jest pierwsza umowa to nie oznacza ze Cię nie wyrzuca po miesiacu -wystarczy głupi błąd z twojej strony,czy nie spodobasz się kierowniczce wylatujesz...więc powodzenia!!!
Minusy
brak przerw, wyjcia do toalety...
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Włocławek
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  WŁOCŁAEK28 czerwca 2018
Praca w tej firmie była bardzo ucząca jedynie atmosfera między pracownikami jest do kitu
Plusy
SOCJAL
Minusy
PERSONEL
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nie ma takjej
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  Sieradz, łódzkie26 czerwca 2018
Pracowałem w jmd w sieradzu brak słów brud smród mogiła przeważnie brak szacunku człowieka maja za zwykłe ścierwo żeby zapierniczał na premie przełożonych a sam nic nie ma oszukuja na normie zaniżaja bardzo chodż wiecej wyrobiłeś pracowałem na mrożni po 11 godzin nieraz dzienie a wypłata zamiast rosnać to malała czeste nadgodziny a przy rozliczeniu kwartalnym nagle znikaja z komputera powodzenia tak dalej wiecej uk niż polaków kierownictwo to już totalna paranoja dyrektor to już wogole brak słów nie polecam nikomu najwyżej ze chce byc ich pieskiem to moze isc tam pracowac szczeze odradzam nawet najwiekrzemu wrogowi
Plusy
brak
Minusy
od przełozonych po system pracy po zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17NieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 209 opinii
545
456
351
224
133

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy