Opinie pracowników firmy Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 210 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (211)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
No hay buen ambiente laboral
Area Manager (były pracownik) –  Barranquilla, Atlántico6 czerwca 2019
cultura organizacional desenfocada, buena compensación monetaria pero sin equilibrio con la vida privada
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Empresa empreendedora
Operador armazem (obecny pracownik) –  Azambuja, Distrito de Lisboa5 czerwca 2019
Boa dinamica, agradavel expriencia. Permite conhecer/aprender como funciona o desenvolvimento dos produtos antes de chegar ao consumidor
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Siedlce
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Siedlce, mazowieckie11 maja 2019
Syf w każdym sklepie, liczy sie tylko zrobienie roboty, brak szacunku dla drugiego człowieka, premi nie ma , pobory najnizsza krajowa zatrudniają na 3/4 eteu. Nowy pracownik siedzi tylko na kasie niczego innego nie jest w stanie się nauczyć ,a później maja do niego pretensje ze nic nie wie, nie umie. Załoga ci co liżą kierownictwu maja lepiej, moga sobie wyjsc na papieroska a ty czlowieku nie zawsze masz czas zjeść ale przerwę w systemie odznaczasz bo kierownik każe. Nie polecam za długo tam pracowałem
Plusy
Socjal
Minusy
Brak poszanowania ludzi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 41Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Excelentes beneficios laborales
Operador de tienda (obecny pracownik) –  Cundinamarca8 maja 2019
Interacción,buen ambiente, respeto y comunicación con entorno laboral interno y externo externo, he aprendido valores dentro de mi entorno, a ser mas paciente y tolerante con mi alrededor, de mi trabajo me gusta mi entorno laboral, las posibilidades de surgir dentro de la compañía, la gratitud y atención prestada por la empresa hacia sus empleados.
Plusy
Comprensión con las necesidades del empleado
Minusy
N/A
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
excelente
operador de tienda (były pracownik) –  Armenia, Quindío8 maja 2019
de las mejores empresas que llegaron a armenia, salario excelente, capacitación constante, oportunidad de carrera dentro de la empresa
Plusy
salario
Minusy
nada
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Agradavel de trabalhar
Caixa (były pracownik) –  Lisboa, Distrito de Lisboa23 kwietnia 2019
Gostei muito de trabalhar nesta empresa, infelizmente o salário não é muito apelativo
Plusy
Prêmio de bom empregado
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Panującą super atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Starogard Gdański, pomorskie20 marca 2019
Dbanie o estetykę sklepu bardzo dobra obsługa klienta
Plusy
Pakiet socjalny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 20Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Teach us what is hard work
cashier, sales assistant (były pracownik) –  PL6 marca 2019
Every day we started with putting products on shelfes. Dairy products in the fridge , the same with meat. We needed to do it very fast because in the same time we had to work on the till. My colleagues were very helppful and friendly. So that was very nice of them. The management demaned a lot, but they wanted to do our job before the second shift is coming.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Cacy ale można zarabiać lepiej
Magazynier (były pracownik) –  Parzniew, mazowieckie4 marca 2019
Praca dobra i łatwa w wykonaniu. Ja miałem problem tylko z dojazdami 100km każdego dnia i zarobkami rzędu 2300 netto.
Plusy
Obiady za 2zl, lekka praca
Minusy
Dojazdy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 7Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie22 lutego 2019
złe miejsce pracy, wykorzystywanie pracowników pod kątem fizycznym i psychicznym. Mobbing nie do udowodnienia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
Sprzedawca - kasjer (były pracownik) –  Bytów, pomorskie15 lutego 2019
Bardzo dobra, brak zastrzeżeń, dobra współpraca z edpolprscownikami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 28Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
kierownik sklepu (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie18 stycznia 2019
Możliwość w tej firmie jest ale po pięciu latach pracy. Miejsce pracy nie nadaje się
Plusy
grafik do ustalenia
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo super
sprzedawca wyrobów pirotechnicznych (były pracownik) –  Mysłowice, śląskie18 stycznia 2019
Pracownicy bardzo sympatyczni. Mimo wielu godzin do przepracowania miło wspominam. Możliwe że jeszcze bym tam powróciła.
Plusy
przyjazna atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 34Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Puck
kasjer (obecny pracownik) –  Puck, pomorskie27 grudnia 2018
Wynagrodzenie za pracę jest żałosne starasz się jak możesz przerzucasz miesięcznie setki kilogramów, a to wiecznie mało!! System premiowy to tylko taka przykrywka dla oka, by ją dostać trzeba mieć naprawdę zezowate szczęście ostatnia premia była w 2018 za październik w tym roku 1 sezonowa nie liczę tej co miesięcznej za obecność. Czy to nikogo nie dziwi kto chciałby tyle zapierd... za takie grosze/// no przykro nam nie zostały spełnione warunki premiowe, bo tajemniczy klient, to nie wyrobiony budżet to straty za duże itd. itd. Normalny cyrk!! Kto pracuje ten wie o czym mówię. A do tego non stop ktoś cię popędza szybciej szybciej!!! Jak tu normalnie pracować jak codziennie jesteś zasypany taką ilością towaru do tego regionalny da 20 rzeczy na raz do zrobienia i jak to wszystko razem pogodzić już nie mówię że na kasę między czasie trzeba usiąść.... Może warto się nad tym pochylić i pomyśleć żeby Góra miała zysk to jak te pionki na dole muszą zapierd... Może warto ich docenić bo to te pionki robią kasę nie panie za biurkiem czy komputerem zamawiając takie tony towaru dla nas do rozłożenia. Pozdrawiam może takim ludziom za biurkiem przydałby się chociażby tydz pracy w takim sklepie /myślę że od razu by nastąpiły zmiany! Także szanujmy się nawzajem.
Plusy
Umowa
Minusy
Zarobki grafik
Czy ta opinia była pomocna?Tak 97Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
lubraniec okropnie
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Lubraniec, kujawsko-pomorskie2 grudnia 2018
Pracy dużo, wyplata żałosna. Gdyby panie niby kierowniczki wzięły się do roboty to może byloby łatwiej. Odradzam. Atmosfera w Lubrańcu okropna
Plusy
umowa
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szczytno
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Szczytno, warmińsko-mazurskie14 listopada 2018
Ja jestem nauczona, ze wszędzie trzeba pracowac, bo za to się dostaje wynagrodzenie. Jednak to co się tam dzieje to jedna wielka masakra!!!!!! Kierownictwo nie szanuje ludzi, w dupie ma pracownikow, a potem to własnie wychodzą braki w kadrze, bo albo zwolnienia sie sypią, albo wypowiedzenia!!! Dziwię, ze do tej pory nikt nie dodał sobie jeszcze dwoch do dwoch i nie wziął się za to. Jednak pewnie jak to ludzie mowią, dobrze dupe liżesz, to i wysoko stoisz i za nic masz innych!!! Grafik robiony tylko bo musi byc, a i tak z dnia na dzien potrafią zmienic i nie obchodzi, z masz rodzinę!!! Miesiąc ma 30 dni, a wersji grafikow w miesiącu 43!!! Można! Można!!! Jeden caly czas zasówa na popoludnie miesiacami, a drugi przychodzi wiecznie na srodek gdzie wtedy najgorszy syf i dostawa go omija! po co ma byc po rowno, jak ten co dupe dobrze lize moze miec lzej! Chocby nie wiem jak czlowiek się staral, na przerwe nie chodzil, dla swietego spokoju zaznaczone, ze przerwa byla, to i tak jest za wolny i się opierdziela! tak to jest jak kierownik nie patrzy na ludzi jak ludzi tylko slucha slówek przydupasow i tym się sugeruje! Ogólnie nie polecam!
Plusy
socjal
Minusy
syf, mobbing, pracownicy podzieleni na przydupasow i tych co nie maja prawa glosu i maja robic najgorsza robote
Czy ta opinia była pomocna?Tak 111Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
warunki pracy
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  pomorskie8 listopada 2018
atmosfera miedzy pracownikami niedoli super zgrana paczka. chcesz być poniżany przez klientów którzy traktują ciebie jak podczłowieka służacego jak pies -to praca dla ciebie!!! grafik zawsze jest na skraju prawa zmieniany 30 razy w miesiącu , pensja średnia w porównaniu do innych sieci , inna stawka w róznych miastach róznica płac 900zł , nie można przystanąć wymienić kilku zdań z wspólpracownikiem bo odrazu ze nic nie robisz , na kasie jak usiadziesz o 7 to siedzisz .............przerwa !!!! o matko!!!!!15 min nie wiadomo czy isc do toalety czy coś zjeść, zaczynasz pracę o 14 konczysz o 2 w nocy nikt nie pyta czy masz jak wrocic do domu. i tak to jest!
Plusy
umowa
Minusy
zarobki, ponizanie przez klientów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 80Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
buen ambiente de trabajo
OPERADOR CENTRO DE DISTRIBUCION (były pracownik) –  Galapa, Atlántico1 listopada 2018
se necesita agilidad y precisión al momento de tomar los pedidos solicitados por la tiendas aprendí a conducir doble palets preparar mercancía en una estiba los directivos son muy cordiales se trata con respeto lo mas que se me dificulto fue cumplir con la producción en el área de frescos por la temperatura demasiado baja me gusto todo fue una buena experiencia
Plusy
todas las prestaciones y pagos al dia
Minusy
no hay enfermeria
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bons salarios
Caixeiro - Operador Armazém (były pracownik) –  Guardeiras21 października 2018
A jeronimo Martins Paga bons salarios aos trabalhadores..
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dinâmica e bom ambiente
Operador de loja (obecny pracownik) –  Maia, Distrito do Porto18 października 2018
Boa empresa para trabalhar. Boa dinâmica, bom ambiente.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 211 opinii
546
456
352
224
133

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy