Opinie pracowników firmy Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 205 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (206)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Empresa que precisa apostar mais nas formações dos elementos recentes que entrem na equipa.
Empregada balcão (były pracownik) –  Lisboa, Distrito de Lisboa9 października 2019
Incentivos, promoções adequadas que faça jus ao desempenho do colaborador na empresa.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Było super
kasier-sprzedawca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie6 października 2019
Bywa różnie, wszystko zależy od ludzi którzy tam pracują. W jednym sklepie będzie wpozadku, super atmosfera i wszyscy będą sobie pomagać, a w innym pełno rywalizacji i rzucania klod pod nogi.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kadra jest bardzo kolezeńska, szybki awans
Sprzedawca - kasjer (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie5 października 2019
Kadra jest bardzo przyjazna kolezenska szybki awans
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo
Kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Wejherowo, pomorskie1 października 2019
Ciężka, mozolna niezapłacona godnie praca. Zła atmosfera między pracownikami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Excelente compañia
Operador Multifunciones (były pracownik) –  Santa Marta, Magdalena27 września 2019
Me alimento mucho mi experiencia laboral. Hoy me llevo una amplia capacidad para trabajar en cualquier area
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera kiepska.
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie12 września 2019
Mogę trochę naświetlić sprawę odnośnie pracy w centrum dystrybucyjnym Jeronimo Martins w Gorzowie Wlkp.
Przepracowałem tam nieco ponad rok.
Najpierw plusy:
1. w miarę dobre pieniądze jak na magazyn. Bez szału ale można te nawet 3 tysiące zarobić. Przy odrobinie szczęścia ale o tym później
2. Jak dla kogoś jest ważne to dostanie dwa razy do roku jakąś paczkę wartości 200zł na święta.
3. Ma dowóz do pracy busem . No ale zależy gdzie kto mieszka.
I na tym plusy się kończą:
Teraz minusy:
1. Wspomniane 3 tysiące można zarobić kompletując i wykręcając dobre wyniki. I jak wszystko pójdzie ok i system prawidłowo wyliczy wszelkie premie to możesz tyle dostać. Problem polega na tym że system co chwilę ma problemy z wyliczeniem właściwej pensji. I kończy się na tym ze zarobisz np. 2600zł na rękę. Operator wózka widłowego na wysokim składzie też ze 2700zł na rękę.
2. To wszystko , te zarobki, to oczywiście jak jesteś cały czas w pracy bez urlopu na żądanie czy chorobowego itp. A w pracy jest się tam świątek, piątek i niedziela. Praca we wszystkie święta , soboty, niedziele i na III zmiany. Jak ci wypada tak chodzisz. Jednym ciągiem możesz i być w pracy z 7-8 dni. Rekordziści mieli i 10 dni pod rząd.
3. Cały czas problem z wyrobieniem się i polecenie zostania na nadgodziny. Oczywiście nadgodzin ci od razu nie wypłacą tylko na koniec kwartału. Ale zawsze zdążą cię wysłać na wolne za nadgodziny.
4. Praca generalnie może być w normalnej temperaturze jak i w chłodni i mroźni. Tam temperatury to blisko zera i -18 stopni. Dość często jesteś rzucany z magazynu na magazyn. Raz
  więcej... możesz robić na chłodnym a potem na ciepłym a potem znowu na chłodny. Czyli łatwo jest się rozchorować.
5. Raczej nie masz tam swojego stałego zajęcia. Rzucają cię raz do jednej pracy raz do innej. Możesz kompletować, potem będziesz owijał, potem sprzątał, potem wywoził coś i tak cały czas.
6. Ciągłe zmiany grafiku. Jak dostaniesz grafik to nie myśl że tak będziesz sobie chodził. Bo za 2-3 dni już ci zmieniają na inne dni, inne godziny. Przeskakujesz z nocki na dniówkę. Z dniówki na nockę i z powrotem na dniówkę. Nie ma tak że chodzisz całymi tygodniami na jedną zmianę.
7. Nie dawać tam swoich numerów telefonów. Jak dacie to potem co chwila będą do was dzwonić i informować o tym że chcą ci zmienić grafik, że jutro masz przyjść do pracy albo że dają ci urlop. Obłęd. Były sytuacje kiedy dzwoniono kilka godzin przed i mówiono żebym nie przychodził żebym przyszedł na jutro albo jak miałem wolne żebym przyszedł dziś.
8. Ogólnie to jest tam ogromny bałagan. Nikt nic nie wie. Przełożeni niekompetentni. Kierownik nie jest w stanie wytłumaczyć ci np dlaczego dostałeś taką a nie inną wypłatę. Nie potrafi wytłumaczyć co z czego wynika i jak się wylicza.,
Tam nikt i nic nie wie.
9. Z przełożonych są specjaliści i kierownicy. Taki sam poziom reprezentują. Czyli żaden. Nie ma jakiegoś takiego normalnego wdrożenia pracownika do pracy. Wszystko jest szybko szybko. Nie ważne czy umiesz czy nie umiesz masz już robić.
Zresztą dziś tam obowiązują takie zasady przy twojej pracy a jutro już mogą być inne.
10. Problem jest ze wszystkim nawet ze sprzętem do pracy. Wózków trzeba sobie szukać. Sprzęt skanery do kompletacji częściowo nie sprawny.
11. Jest tam bardzo duża rotacja ludzi. Cokolwiek chcesz się dowiedzieć to przeważnie nikt nie zna odpowiedzi.
Np w takich rzeczach jak jakieś sprawy kadrowe, płacowe czy prawne.
Podsumowując jest to duży kołchoz, duży bałagan i niekompetentni przełożeni.
Nie polecam. Firma staje się powoli ukraińska. Duża część pracowników to pracownicy z Ukrainy.
  zwiń
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ogólnie dobre warunki
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie10 września 2019
dobre warunki pracy atmosfera ogonie dobra zarobki okej
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
0
Magazynier (były pracownik) –  Sosnowiec, śląskie12 sierpnia 2019
Nie przychodzić tam do pracy bo jest mobing i oszukują na Kasie mnie oszukali już i trzeba zostawać 2 H dłużej i godz. Pracy ciulowo 11 - 19. Godz 20 - 4 godz
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ocena
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Zamość, lubelskie7 sierpnia 2019
Praca nie należy do lekkich a płaca nie jest wysoka dobry tylko socjal
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo Martins CD Kraków Modlnica
magazynier kompletacji (były pracownik) –  Modlnica, małopolskie6 sierpnia 2019
Malaria! pracowałem tam pół roku i ani dnia więcej. Codziennie nadgodziny, do roboty Piątek, Świątek(czyli np. Nowy Rok) i Niedziela brak szacunku do ludzi, normy pracy jak na woła roboczego, uważają że masz codziennie tyrać po godzinach bo mają zawsze w plecy z robotą. Kasa żenująca, zważywszy, że magazyn na zadupiu i do baku lejesz sam a na autobus się nie zgrasz bo nigdy nie wiesz o której skończysz. Banda niedorozwiniętych wieśniaków dla nich to lepsze niż robota w polu a UE i tak za ugór dostaną dopłaty, w tym także kierownictwo i dyrekcja. Po prostu obóz pracy jakich w Polsce pełno. Braki kadrowe wynikają z pomiatania pracownikami.
Plusy
30 min przerwy(15 płatne, 15 przychodzisz wcześniej), benefity dla rodzin.
Minusy
nadgodziny, system pracy, brak premii, mobbing, brak organizacji pracy, życzeniowa postawa ze strony kierownictwa.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
boguszow-gorce ul.traugutta
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Boguszów-Gorce, dolnośląskie17 lipca 2019
atmosfera po zmianie kierownika sklepu fatalna ciagle niezadowolenie zwykonanej pracy straszenie pracownika nagana
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie11 lipca 2019
Fajnie umowa na rok, a później brak gwarancji zatrudnienia mimo że ciągle brakuje pracowników
Plusy
Socjal
Minusy
Kadrą kierownicza
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Biedronka praca
kierownik sklepu (obecny pracownik) –  Rawa Mazowiecka, łódzkie10 lipca 2019
Najgorsza praca na świecie!!!!!! Nigdy nikomu nie polecę nawet najgorszemu wrogowi pracy w biedronce. Lobbing , poniżanie , obrażanie to standard KR czyli kierowników rejonu. Masakra!@@
Plusy
Brak
Minusy
J/w
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak tolerancji
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Żary, lubuskie14 czerwca 2019
Prywatne problemy były powodem utraty pracy brak tolerancji wobec pracownika , ale rozumiem rozwiązanie umowy w takiej sytuacji ,lecz po rozmowie z panią kierownik która w rozmowie ze mną powiedziała że każdy zasługuje na szansę i że kadry to nie problem ze przywróci mnie do pracy powiedziała że napewno zadzwoni pełna nadziei po rozmowie czekałam na telefon nie stety pani Klaudia nie szanuje swoich pracowników i nie zachowuje się jak przy stało osobie kierującej ludźmi szacunek i szczerość jest jej napewno obce
Plusy
Miła atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Łódź
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie11 czerwca 2019
Praca w biedronce jest średnia plusem jest szybki awans oraz zarobki i pakiet socjalny.
Plusy
zarobki i pakiety socjalne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
No hay buen ambiente laboral
Area Manager (były pracownik) –  Barranquilla, Atlántico6 czerwca 2019
cultura organizacional desenfocada, buena compensación monetaria pero sin equilibrio con la vida privada
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Empresa empreendedora
Operador armazem (obecny pracownik) –  Azambuja, Distrito de Lisboa5 czerwca 2019
Boa dinamica, agradavel expriencia. Permite conhecer/aprender como funciona o desenvolvimento dos produtos antes de chegar ao consumidor
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Siedlce
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Siedlce, mazowieckie11 maja 2019
Syf w każdym sklepie, liczy sie tylko zrobienie roboty, brak szacunku dla drugiego człowieka, premi nie ma , pobory najnizsza krajowa zatrudniają na 3/4 eteu. Nowy pracownik siedzi tylko na kasie niczego innego nie jest w stanie się nauczyć ,a później maja do niego pretensje ze nic nie wie, nie umie. Załoga ci co liżą kierownictwu maja lepiej, moga sobie wyjsc na papieroska a ty czlowieku nie zawsze masz czas zjeść ale przerwę w systemie odznaczasz bo kierownik każe. Nie polecam za długo tam pracowałem
Plusy
Socjal
Minusy
Brak poszanowania ludzi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 38Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Excelentes beneficios laborales
Operador de tienda (obecny pracownik) –  Cundinamarca8 maja 2019
Interacción,buen ambiente, respeto y comunicación con entorno laboral interno y externo externo, he aprendido valores dentro de mi entorno, a ser mas paciente y tolerante con mi alrededor, de mi trabajo me gusta mi entorno laboral, las posibilidades de surgir dentro de la compañía, la gratitud y atención prestada por la empresa hacia sus empleados.
Plusy
Comprensión con las necesidades del empleado
Minusy
N/A
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
excelente
operador de tienda (były pracownik) –  Armenia, Quindío8 maja 2019
de las mejores empresas que llegaron a armenia, salario excelente, capacitación constante, oportunidad de carrera dentro de la empresa
Plusy
salario
Minusy
nada
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 206 opinii
544
456
351
224
131

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy