Opinie pracowników firmy Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 227 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (228)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca jest super lubię to robić bo robie to odpowiedzialnie i z sercem.
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Olsztyn, warmińsko-mazurskie26 lutego 2020
W mojej biedrace dzieje się źle nie szanuje się pracownika i nie docenia jego pracy jest lenistwo kierowników wyróżnianie pracowników i ignorowanie zglaszanych problemów.
Minusy
Dużo tego bardzo dużo
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sandra
Magazynier (były pracownik) –  Sosnowiec, śląskie23 lutego 2020
Brak dobrego podejścia do zatrudniania ludzi.Proponuję wogole nie aplikować na tą ofertę. Poniewaz jest to bez sensu. Fakt że Cię zaproszą na rozmowę ale nic więcej czekałam miesiąc nikt do mnie nie dzwonił facet z rozmowy mnie ciągle zbywał dzwoniłam co parę dni miał mnie poinformować czy firma jest na tak czy nie. A prawda jest taka że traktują ludzi jak nie powiem.. Wola chyba faktycznie zatrudniać Ukraińców którzy popracują chwilę i się zwolnia Napewno będę się kontaktować z głównym kierownikiem lub kimś z infolinię żeby wiedzieli jaka mam opinie o nich i jakich mają po zatrudnianych ludzi którzy mają wyj*bane. Naepiej iść na fajkę z koleżankami. A ja jak głupia czekam aż księciu przyjdzie przeprowadzić że mną rozmowę. Wielka tragedia. Mama pracuje 6 lat w biedronce poleciła mnie ok co z tego nawet nie mam oferty pracy. Jak napisałam człowiekowi co sądzę okyym zachowaniu i że będę się kontaktować wyżej to się wystraszył. Żenada.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
w porządku
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie14 lutego 2020
możliwość rozwoju, jednak ciągła rywalizacja, dużo obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good workplace.
Deputy store manager (były pracownik) –  Bydgoszcz, Poland9 lutego 2020
Work in company Jeronimo Martins Polska S. A. was a good job with nice atmosphere. I learned to solve problems in a team and work together among people. Working with clients gave me a lot of satisfaction and joy every day.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Krapkowice, Słowackiego 4
Sprzedawca kasjer (były pracownik) –  Krapkowice7 lutego 2020
Wysoka rotacja. Nie przedłużają umowy na czas nieokreślony. Teraz szukają ludzi z tzw. polecenia. Brak otwartych rekrutacji. Rekrutacje tylko online co jest minusem. Postępuje w Jeronimo Martins instrumentalizacja człowieka. To samo dzieje sie w Lidlu. Chamskie i ordynarnie przeprowadzane są rozmowy selekcyjne bo nie licujące z tzw. rozmową rekrutacyjną z poszanowaniem obu stron. Jest coraz gorzej. Dla kierownictwa obu firm PROBLEMEM SĄ OSOBY Z WYKSZTAŁCENIEM WYŻSZYM. PR Biedronek o Lidla opiera się na wyszukiwaniu ludzi otępiałych niewykształconych którzy potrafią ładnie się uśmiechać, łatwo dadzą sobą manipulować i sterować. Ludzie mądrzy i inteligentni od razu są spychani na bok oceniani jako potencjalne zagrożenie i problem dla kierownictwa.
Plusy
3100 brutto na start pensji, socjale, bonusy
Minusy
Blokady etatów, zbyt niewiele wolnych wakatów
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ambiente de aprendizaje diario
supervisor de tienda (były pracownik) –  pereira colombia4 lutego 2020
empresa emprendedora, que se preocupa por el personal a cargo, fomentando un crecimiento reciproco y constante .
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ogólnie o pracy i kadrze kierowniczej
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie25 stycznia 2020
kierownictwo nerwowe poganiające panuje często duży stres w czasie zmiany ciężko o rozwój duży nawał obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Excelente compañía
Jefe de tienda (były pracownik) –  Girardot, Cundinamarca24 stycznia 2020
Una excelente compañía que llegó a Colombia para brindarnos la oportunidad laboral y crecer dentro de ella recibiendo constantemente retroalimentación capacitación
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polecam
pracownik sklepu (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie24 stycznia 2020
Dobra atmorfera fajna praca i ludzie takze fajni pomocni
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kasjer sprzedawca
Starszy kasjer (były pracownik) –  Tczew23 stycznia 2020
9 lat pracy w sklepie Biedronka .wkładanie towaru na półki ,przyjmowanie dostaw nocnych,obsługa klienta
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie10 stycznia 2020
2 lata ciężkiej pracy i nie przedłużyli mi umowy na czas nieokreślony, jak weźmiesz L4 to jesteś ten najgorszy pośpiech wymogi z kosmosu brak ludzi do pracy połowę etatów blokują kobiety w ciąży są lepsi i gorsi jak nie wylizesz czterech liter rejonowej to nie masz przywilejów. Ogólnie dno firma.
Plusy
Socjal
Minusy
Wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Opinia
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Kętrzyn, warmińsko-mazurskie4 stycznia 2020
Moja opinia jest dobra. Załoga jest najważniejsza ponieważ to dzięki niej jesteśmy w stanie szybko się rozwijać na rynku pracy. Szefostwo dobrze kierowane może góry przenosić.
Plusy
Awanse
Minusy
Natłok obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
stres
pracownik sklepu (były pracownik) –  Legionowo, mazowieckie2 stycznia 2020
trudność w dogadaniu się w zespole, kazdy chce decydowac
Plusy
benefity dla pracownikow
Minusy
czasem praca po 10godz.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Negatywna
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  opolskie29 grudnia 2019
Grafik zmieniany jest bez informowania pracowników, współpracownicy stałe rywalizują i kopią pod sobą dołki, kierownictwo nie wywiązuje się z obiecanych zmian grafiku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
Sprzedawca Kasjer (obecny pracownik) –  Słupsk, pomorskie21 listopada 2019
Ja nie polecam, jeśli nie ma się pleców!!!!!!
Ciężka droga awansu, kadra zarządzająca wyższego szczebla nie rozumie problemów z jakimi mierzą się na codzień pracownicy, braki personalne, natłok obowiazkow, zbyt niskie pensje nie adekwatne do pracy jaką się wykonuje, to ciężka praca, wykancza zdrowie i nerwy, a przełożeni Cisna na wyniki
Plusy
Pakiet socjalny jest ok
Minusy
Pensje z niskie, pośpiech, zbyt dużo obowiązków, presja czasu, zbyt mała ilość personelu w stosunku do natłoku pracy i obowiązków, brak zrozumienia że strony przełożonych wyższego szczebla
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
boa
cafetaria (były pracownik) –  Montijo17 listopada 2019
armazem, cafetaria, caixa, reposiçao..organizaçao um pouco complicada de resolver.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera zależna od zatrudnionych ludzi.
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie14 listopada 2019
Praca w ciągłym ruchu i pośpiechu. Za krótkie przerwy.
Plusy
Pełen pakiet socjalny
Minusy
Zarobki średnie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wszystko ok
Kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie13 listopada 2019
Praca i atmosfera ok, brak nacisku na jakikolwiek aspekt.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zła atmosfera, niska pensja
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Cieszyn, śląskie12 listopada 2019
Atmosfera jak na wojnie. Najgorsza jaką miałam w pracy. Lizustwo najważniejsze. Zostali tylko Ci którzy boją się zmieniać miejsce pracy. Pozostałość urlopu nie wypłacona. Niska pensja po roku dźwigają (uwaga) o marne grosze.
Plusy
Brak
Minusy
Reszta
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Biedronka Tarnobrzeg ul.Warszwska2
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Tarnobrzeg, podkarpackie12 listopada 2019
miła sympatyczna i ciepła atmosfera, życzliwi ludzie, dobrze zgrany zesół.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 228 opinii
551
457
356
227
137

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy