Opinie pracowników firmy Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 145 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (198)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
0
Magazynier (były pracownik) –  Sosnowiec, śląskie12 sierpnia 2019
Nie przychodzić tam do pracy bo jest mobing i oszukują na Kasie mnie oszukali już i trzeba zostawać 2 H dłużej i godz. Pracy ciulowo 11 - 19. Godz 20 - 4 godz
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ocena
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Zamość, lubelskie7 sierpnia 2019
Praca nie należy do lekkich a płaca nie jest wysoka dobry tylko socjal
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo Martins CD Kraków Modlnica
magazynier kompletacji (były pracownik) –  Modlnica, małopolskie6 sierpnia 2019
Malaria! pracowałem tam pół roku i ani dnia więcej. Codziennie nadgodziny, do roboty Piątek, Świątek(czyli np. Nowy Rok) i Niedziela brak szacunku do ludzi, normy pracy jak na woła roboczego, uważają że masz codziennie tyrać po godzinach bo mają zawsze w plecy z robotą. Kasa żenująca, zważywszy, że magazyn na zadupiu i do baku lejesz sam a na autobus się nie zgrasz bo nigdy nie wiesz o której skończysz. Banda niedorozwiniętych wieśniaków dla nich to lepsze niż robota w polu a UE i tak za ugór dostaną dopłaty, w tym także kierownictwo i dyrekcja. Po prostu obóz pracy jakich w Polsce pełno. Braki kadrowe wynikają z pomiatania pracownikami.
Plusy
30 min przerwy(15 płatne, 15 przychodzisz wcześniej), benefity dla rodzin.
Minusy
nadgodziny, system pracy, brak premii, mobbing, brak organizacji pracy, życzeniowa postawa ze strony kierownictwa.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie11 lipca 2019
Fajnie umowa na rok, a później brak gwarancji zatrudnienia mimo że ciągle brakuje pracowników
Plusy
Socjal
Minusy
Kadrą kierownicza
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Biedronka praca
kierownik sklepu (obecny pracownik) –  Rawa Mazowiecka, łódzkie10 lipca 2019
Najgorsza praca na świecie!!!!!! Nigdy nikomu nie polecę nawet najgorszemu wrogowi pracy w biedronce. Lobbing , poniżanie , obrażanie to standard KR czyli kierowników rejonu. Masakra!@@
Plusy
Brak
Minusy
J/w
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak tolerancji
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Żary, lubuskie14 czerwca 2019
Prywatne problemy były powodem utraty pracy brak tolerancji wobec pracownika , ale rozumiem rozwiązanie umowy w takiej sytuacji ,lecz po rozmowie z panią kierownik która w rozmowie ze mną powiedziała że każdy zasługuje na szansę i że kadry to nie problem ze przywróci mnie do pracy powiedziała że napewno zadzwoni pełna nadziei po rozmowie czekałam na telefon nie stety pani Klaudia nie szanuje swoich pracowników i nie zachowuje się jak przy stało osobie kierującej ludźmi szacunek i szczerość jest jej napewno obce
Plusy
Miła atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Łódź
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie11 czerwca 2019
Praca w biedronce jest średnia plusem jest szybki awans oraz zarobki i pakiet socjalny.
Plusy
zarobki i pakiety socjalne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Siedlce
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Siedlce, mazowieckie11 maja 2019
Syf w każdym sklepie, liczy sie tylko zrobienie roboty, brak szacunku dla drugiego człowieka, premi nie ma , pobory najnizsza krajowa zatrudniają na 3/4 eteu. Nowy pracownik siedzi tylko na kasie niczego innego nie jest w stanie się nauczyć ,a później maja do niego pretensje ze nic nie wie, nie umie. Załoga ci co liżą kierownictwu maja lepiej, moga sobie wyjsc na papieroska a ty czlowieku nie zawsze masz czas zjeść ale przerwę w systemie odznaczasz bo kierownik każe. Nie polecam za długo tam pracowałem
Plusy
Socjal
Minusy
Brak poszanowania ludzi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Panującą super atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Starogard Gdański, pomorskie20 marca 2019
Dbanie o estetykę sklepu bardzo dobra obsługa klienta
Plusy
Pakiet socjalny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 11Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Teach us what is hard work
cashier, sales assistant (były pracownik) –  PL6 marca 2019
Every day we started with putting products on shelfes. Dairy products in the fridge , the same with meat. We needed to do it very fast because in the same time we had to work on the till. My colleagues were very helppful and friendly. So that was very nice of them. The management demaned a lot, but they wanted to do our job before the second shift is coming.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Cacy ale można zarabiać lepiej
Magazynier (były pracownik) –  Parzniew, mazowieckie4 marca 2019
Praca dobra i łatwa w wykonaniu. Ja miałem problem tylko z dojazdami 100km każdego dnia i zarobkami rzędu 2300 netto.
Plusy
Obiady za 2zl, lekka praca
Minusy
Dojazdy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 6Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie22 lutego 2019
złe miejsce pracy, wykorzystywanie pracowników pod kątem fizycznym i psychicznym. Mobbing nie do udowodnienia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 50Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
Sprzedawca - kasjer (były pracownik) –  Bytów, pomorskie15 lutego 2019
Bardzo dobra, brak zastrzeżeń, dobra współpraca z edpolprscownikami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 21Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
kierownik sklepu (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie18 stycznia 2019
Możliwość w tej firmie jest ale po pięciu latach pracy. Miejsce pracy nie nadaje się
Plusy
grafik do ustalenia
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo super
sprzedawca wyrobów pirotechnicznych (były pracownik) –  Mysłowice, śląskie18 stycznia 2019
Pracownicy bardzo sympatyczni. Mimo wielu godzin do przepracowania miło wspominam. Możliwe że jeszcze bym tam powróciła.
Plusy
przyjazna atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 26Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Puck
kasjer (obecny pracownik) –  Puck, pomorskie27 grudnia 2018
Wynagrodzenie za pracę jest żałosne starasz się jak możesz przerzucasz miesięcznie setki kilogramów, a to wiecznie mało!! System premiowy to tylko taka przykrywka dla oka, by ją dostać trzeba mieć naprawdę zezowate szczęście ostatnia premia była w 2018 za październik w tym roku 1 sezonowa nie liczę tej co miesięcznej za obecność. Czy to nikogo nie dziwi kto chciałby tyle zapierd... za takie grosze/// no przykro nam nie zostały spełnione warunki premiowe, bo tajemniczy klient, to nie wyrobiony budżet to straty za duże itd. itd. Normalny cyrk!! Kto pracuje ten wie o czym mówię. A do tego non stop ktoś cię popędza szybciej szybciej!!! Jak tu normalnie pracować jak codziennie jesteś zasypany taką ilością towaru do tego regionalny da 20 rzeczy na raz do zrobienia i jak to wszystko razem pogodzić już nie mówię że na kasę między czasie trzeba usiąść.... Może warto się nad tym pochylić i pomyśleć żeby Góra miała zysk to jak te pionki na dole muszą zapierd... Może warto ich docenić bo to te pionki robią kasę nie panie za biurkiem czy komputerem zamawiając takie tony towaru dla nas do rozłożenia. Pozdrawiam może takim ludziom za biurkiem przydałby się chociażby tydz pracy w takim sklepie /myślę że od razu by nastąpiły zmiany! Także szanujmy się nawzajem.
Plusy
Umowa
Minusy
Zarobki grafik
Czy ta opinia była pomocna?Tak 76Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
lubraniec okropnie
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Lubraniec, kujawsko-pomorskie2 grudnia 2018
Pracy dużo, wyplata żałosna. Gdyby panie niby kierowniczki wzięły się do roboty to może byloby łatwiej. Odradzam. Atmosfera w Lubrańcu okropna
Plusy
umowa
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 52Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szczytno
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Szczytno, warmińsko-mazurskie14 listopada 2018
Ja jestem nauczona, ze wszędzie trzeba pracowac, bo za to się dostaje wynagrodzenie. Jednak to co się tam dzieje to jedna wielka masakra!!!!!! Kierownictwo nie szanuje ludzi, w dupie ma pracownikow, a potem to własnie wychodzą braki w kadrze, bo albo zwolnienia sie sypią, albo wypowiedzenia!!! Dziwię, ze do tej pory nikt nie dodał sobie jeszcze dwoch do dwoch i nie wziął się za to. Jednak pewnie jak to ludzie mowią, dobrze dupe liżesz, to i wysoko stoisz i za nic masz innych!!! Grafik robiony tylko bo musi byc, a i tak z dnia na dzien potrafią zmienic i nie obchodzi, z masz rodzinę!!! Miesiąc ma 30 dni, a wersji grafikow w miesiącu 43!!! Można! Można!!! Jeden caly czas zasówa na popoludnie miesiacami, a drugi przychodzi wiecznie na srodek gdzie wtedy najgorszy syf i dostawa go omija! po co ma byc po rowno, jak ten co dupe dobrze lize moze miec lzej! Chocby nie wiem jak czlowiek się staral, na przerwe nie chodzil, dla swietego spokoju zaznaczone, ze przerwa byla, to i tak jest za wolny i się opierdziela! tak to jest jak kierownik nie patrzy na ludzi jak ludzi tylko slucha slówek przydupasow i tym się sugeruje! Ogólnie nie polecam!
Plusy
socjal
Minusy
syf, mobbing, pracownicy podzieleni na przydupasow i tych co nie maja prawa glosu i maja robic najgorsza robote
Czy ta opinia była pomocna?Tak 98Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
warunki pracy
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  pomorskie8 listopada 2018
atmosfera miedzy pracownikami niedoli super zgrana paczka. chcesz być poniżany przez klientów którzy traktują ciebie jak podczłowieka służacego jak pies -to praca dla ciebie!!! grafik zawsze jest na skraju prawa zmieniany 30 razy w miesiącu , pensja średnia w porównaniu do innych sieci , inna stawka w róznych miastach róznica płac 900zł , nie można przystanąć wymienić kilku zdań z wspólpracownikiem bo odrazu ze nic nie robisz , na kasie jak usiadziesz o 7 to siedzisz .............przerwa !!!! o matko!!!!!15 min nie wiadomo czy isc do toalety czy coś zjeść, zaczynasz pracę o 14 konczysz o 2 w nocy nikt nie pyta czy masz jak wrocic do domu. i tak to jest!
Plusy
umowa
Minusy
zarobki, ponizanie przez klientów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 67Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo Martins
Magazynier kompletacji (obecny pracownik) –  Sieradz, łódzkie25 września 2018
Miła atmosfera panującą wśród pracowników. Nieźle warunki pracy.
Plusy
Darmowe posilki
Minusy
Ciagłe nadgodziny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 24Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 198 opinii
542
454
350
221
131

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,0Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy