Opinie pracowników firmy Jeronimo Martins Polska S.A.

Znaleziono 137 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (188)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Siedlce
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Siedlce, mazowieckie11 maja 2019
Syf w każdym sklepie, liczy sie tylko zrobienie roboty, brak szacunku dla drugiego człowieka, premi nie ma , pobory najnizsza krajowa zatrudniają na 3/4 eteu. Nowy pracownik siedzi tylko na kasie niczego innego nie jest w stanie się nauczyć ,a później maja do niego pretensje ze nic nie wie, nie umie. Załoga ci co liżą kierownictwu maja lepiej, moga sobie wyjsc na papieroska a ty czlowieku nie zawsze masz czas zjeść ale przerwę w systemie odznaczasz bo kierownik każe. Nie polecam za długo tam pracowałem
Plusy
Socjal
Minusy
Brak poszanowania ludzi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Panującą super atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Starogard Gdański, pomorskie20 marca 2019
Dbanie o estetykę sklepu bardzo dobra obsługa klienta
Plusy
Pakiet socjalny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 6Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Teach us what is hard work
cashier, sales assistant (były pracownik) –  PL6 marca 2019
Every day we started with putting products on shelfes. Dairy products in the fridge , the same with meat. We needed to do it very fast because in the same time we had to work on the till. My colleagues were very helppful and friendly. So that was very nice of them. The management demaned a lot, but they wanted to do our job before the second shift is coming.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie22 lutego 2019
złe miejsce pracy, wykorzystywanie pracowników pod kątem fizycznym i psychicznym. Mobbing nie do udowodnienia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
Sprzedawca - kasjer (były pracownik) –  Bytów, pomorskie15 lutego 2019
Bardzo dobra, brak zastrzeżeń, dobra współpraca z edpolprscownikami
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 17Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
kierownik sklepu (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie18 stycznia 2019
Możliwość w tej firmie jest ale po pięciu latach pracy. Miejsce pracy nie nadaje się
Plusy
grafik do ustalenia
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo super
sprzedawca wyrobów pirotechnicznych (były pracownik) –  Mysłowice, śląskie18 stycznia 2019
Pracownicy bardzo sympatyczni. Mimo wielu godzin do przepracowania miło wspominam. Możliwe że jeszcze bym tam powróciła.
Plusy
przyjazna atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 17Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Puck
kasjer (obecny pracownik) –  Puck, pomorskie27 grudnia 2018
Wynagrodzenie za pracę jest żałosne starasz się jak możesz przerzucasz miesięcznie setki kilogramów, a to wiecznie mało!! System premiowy to tylko taka przykrywka dla oka, by ją dostać trzeba mieć naprawdę zezowate szczęście ostatnia premia była w 2018 za październik w tym roku 1 sezonowa nie liczę tej co miesięcznej za obecność. Czy to nikogo nie dziwi kto chciałby tyle zapierd... za takie grosze/// no przykro nam nie zostały spełnione warunki premiowe, bo tajemniczy klient, to nie wyrobiony budżet to straty za duże itd. itd. Normalny cyrk!! Kto pracuje ten wie o czym mówię. A do tego non stop ktoś cię popędza szybciej szybciej!!! Jak tu normalnie pracować jak codziennie jesteś zasypany taką ilością towaru do tego regionalny da 20 rzeczy na raz do zrobienia i jak to wszystko razem pogodzić już nie mówię że na kasę między czasie trzeba usiąść.... Może warto się nad tym pochylić i pomyśleć żeby Góra miała zysk to jak te pionki na dole muszą zapierd... Może warto ich docenić bo to te pionki robią kasę nie panie za biurkiem czy komputerem zamawiając takie tony towaru dla nas do rozłożenia. Pozdrawiam może takim ludziom za biurkiem przydałby się chociażby tydz pracy w takim sklepie /myślę że od razu by nastąpiły zmiany! Także szanujmy się nawzajem.
Plusy
Umowa
Minusy
Zarobki grafik
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
lubraniec okropnie
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Lubraniec, kujawsko-pomorskie2 grudnia 2018
Pracy dużo, wyplata żałosna. Gdyby panie niby kierowniczki wzięły się do roboty to może byloby łatwiej. Odradzam. Atmosfera w Lubrańcu okropna
Plusy
umowa
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 42Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szczytno
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Szczytno, warmińsko-mazurskie14 listopada 2018
Ja jestem nauczona, ze wszędzie trzeba pracowac, bo za to się dostaje wynagrodzenie. Jednak to co się tam dzieje to jedna wielka masakra!!!!!! Kierownictwo nie szanuje ludzi, w dupie ma pracownikow, a potem to własnie wychodzą braki w kadrze, bo albo zwolnienia sie sypią, albo wypowiedzenia!!! Dziwię, ze do tej pory nikt nie dodał sobie jeszcze dwoch do dwoch i nie wziął się za to. Jednak pewnie jak to ludzie mowią, dobrze dupe liżesz, to i wysoko stoisz i za nic masz innych!!! Grafik robiony tylko bo musi byc, a i tak z dnia na dzien potrafią zmienic i nie obchodzi, z masz rodzinę!!! Miesiąc ma 30 dni, a wersji grafikow w miesiącu 43!!! Można! Można!!! Jeden caly czas zasówa na popoludnie miesiacami, a drugi przychodzi wiecznie na srodek gdzie wtedy najgorszy syf i dostawa go omija! po co ma byc po rowno, jak ten co dupe dobrze lize moze miec lzej! Chocby nie wiem jak czlowiek się staral, na przerwe nie chodzil, dla swietego spokoju zaznaczone, ze przerwa byla, to i tak jest za wolny i się opierdziela! tak to jest jak kierownik nie patrzy na ludzi jak ludzi tylko slucha slówek przydupasow i tym się sugeruje! Ogólnie nie polecam!
Plusy
socjal
Minusy
syf, mobbing, pracownicy podzieleni na przydupasow i tych co nie maja prawa glosu i maja robic najgorsza robote
Czy ta opinia była pomocna?Tak 86NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
warunki pracy
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  pomorskie8 listopada 2018
atmosfera miedzy pracownikami niedoli super zgrana paczka. chcesz być poniżany przez klientów którzy traktują ciebie jak podczłowieka służacego jak pies -to praca dla ciebie!!! grafik zawsze jest na skraju prawa zmieniany 30 razy w miesiącu , pensja średnia w porównaniu do innych sieci , inna stawka w róznych miastach róznica płac 900zł , nie można przystanąć wymienić kilku zdań z wspólpracownikiem bo odrazu ze nic nie robisz , na kasie jak usiadziesz o 7 to siedzisz .............przerwa !!!! o matko!!!!!15 min nie wiadomo czy isc do toalety czy coś zjeść, zaczynasz pracę o 14 konczysz o 2 w nocy nikt nie pyta czy masz jak wrocic do domu. i tak to jest!
Plusy
umowa
Minusy
zarobki, ponizanie przez klientów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 59NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeronimo Martins
Magazynier kompletacji (obecny pracownik) –  Sieradz, łódzkie25 września 2018
Miła atmosfera panującą wśród pracowników. Nieźle warunki pracy.
Plusy
Darmowe posilki
Minusy
Ciagłe nadgodziny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 22Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera. Praca ciężka. Płaca słaba. Wymagania duże.
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gliwice, śląskie12 września 2018
Ciężko jest pogodzić pracę z domem. Chodzi mi tu o prace na zmiany. Grafik zmienia się nawet 40 razy miesięcznie. Nic nie można z rodziną zaplanować. Ludzi do pracy jest mało. Problem robią gdy się chce wziąć opiekę na dziecko. Mam wrażenie że czasem praca jest ważniejsza niż dziecka zdrowie. Oprócz tego socjal fajny. Dwa razy do roku na kartę przedpłacową dofinansowanie w zależności od tego jaki jest miesieczny dochód na osobę. Roczna premia 1400 na rękę pod warunkiem że nie ma L4 , plus ocena kierownika.
Plusy
Dobry socjal
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 55Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Białe Błota
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Białe Błota, kujawsko-pomorskie6 września 2018
Królestwo kierowniczki. Kto jest dupolizem ma dobrze , reszta może liczyć na mobbing , szyderstwa, wyśmiewanie. Praca dla silnych i głupich.
Plusy
Przerwa tuż przed fajrantem
Minusy
zszargane nerwy, mało ludzi na zmianie, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 89Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo dobra stabilna i zarobkowa praca
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Łask, łódzkie31 sierpnia 2018
Bardzo dobra praca bardzo dobrze zarobkowa, mili dla siebie ludzie kazdy wie co ma robic na swoim stanowisku, duży pakiet socjalny , zero wykorzystywania.
Plusy
pakiet socjalny, zarobki
Minusy
trudno sie dostac na stanowisko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 85Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Muszyna
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Muszyna, małopolskie30 sierpnia 2018
Właśnie dałam wypowiedzenie w Muszynie w biedronce powiem tak jest tam koszmar!!!!!!!!!! to co wyprawiają co poniektóre kierowniczki z pracownikami to chyba Hitler by tak nie zrobił z ludżmi a tam już od rana dobrze się człowiek nie zaloguje słyszysz SZYBKO BO SKŁADANKI TRZEBA ROZŁOŻYĆ!!!!! wychodzimy na sklep logujemy się na kasie i znów te same słowa SZYBKO!!!!!! pracujemy gonią za nami i cały czas się słyszy szybko ruszaj się,szybko machaj tymi rękami! po chwili przyleci do kasy obsługujemy klientów a kierowniczka mordę drze pośpiesz się z tym kasowaniem bo składanki jeszcze nie rozłożone po kilku godzinach masz dość chce iść człowiek na przerwę coś zjeść słyszy się krzyk--- no teraz idziesz na przerwę jak tyle składanek!!!! no to masz po jedzeniu trzeba do towaru,którego w biedronce nie idzie przerobić.Tragedia,Koszmar i nikomu nie polecam biedronki w MUSZYNIE.Tam najpierw trzeba zmienić kierowniczki bo nie umią zarządzać ludzmi i w tedy by było lepiej i nie byłoby tyle zwolnień.
Plusy
nie ma
Minusy
hamstwo do potęgi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 104Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnia na pięć gwiazdek, to jedna gwiazdka
Przedstawiciel Handlowy (były pracownik) –  Opole, opolskie24 sierpnia 2018
Kolejny potężny zakład pracy w Polsce, który nie chce płacić pracownikom jak należy, tylko płaci jak mu się widzi.

Dużo pracy. Praca do lekkich nie należy. Duży wysiłek, a co za tym idzie duży wydatek energetyczny organizmu.
irma powoli podnosi stawki. Niestety za wolno.

Jesteśmy w Unii Europejskiej!
Nie Jesteśmy gorsi od Niemców!
Gdzie są pieniądze?
Plusy
Same minusy :D
Minusy
Same minusy :D
Czy ta opinia była pomocna?Tak 33NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra
Kierownik Rejonu ds. sprzedaży (były pracownik) –  śląskie16 sierpnia 2018
Bardzo ciekawa praca, dla ambitnych i dobrze zorganizowanych. Możliwość szkoleń, podnoszenia kwalifikacji. Świetna szkoła handlu i zarządzania.
Plusy
samochód służbowy, bogaty pakiet socjalny.
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 53Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
głogów
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Głogów, dolnośląskie15 sierpnia 2018
nagonka kierownictwa na pracowników jest tak duża że nie sprawia dobrej atmosfery do pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
negatywna
Pracownik magazynu (obecny pracownik) –  Wyszków, mazowieckie14 sierpnia 2018
PRZEMOC w pracy. Nowy pracownik Jeronimo w Wyszkowie na magazynie jest stalkowany, wyzywany i poniżany przez pracowników. Brak reakcji ze strony kierownictwa.
Na magazynach tworzą sie gangi i znęcaja się nad młodymi pracownikami.

WOŁAM O POMOC
Minusy
STALKING W PRACY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56NieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jeronimo Martins Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 188 opinii
541
451
350
218
128

Oceny wg kategorii

2,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,1Kadra zarządzająca
3,1Kultura pracy