Opinie pracowników firmy Jabil Circuit - Kwidzyn, pomorskie

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (2 632)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Złe traktowanie ludzi
26 lat praca na produkcji szerokie spektrum zadań (obecny pracownik) –  Kwidzyn, pomorskie23 czerwca 2019
Nie polecam dla ludzi dojrzałych nigdy nie dostaną szans rozwoju , młodzi jako etap przejściowy ,na zachętę nawet czasem dobre perspektywy niestety nie polecam zarobki kiepskie zwykły pracownik to mięso armatnie kadra kierownicza nadmiernie uprzywilejowaną,związki zawodowe dysfunkcyjne
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki kiepskie do jal
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nieprzyjazna atmosfera
operator produkcji (były pracownik) –  Kwidzyn, pomorskie24 września 2018
Nie polecam tego pracodawcy . Zdążył się przypadki mobbingu
Minusy
Niskie zarobki, mobbing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ciężka praca i ciągłe poganianie
technik utrzymania ruchu (były pracownik) –  Kwidzyn, pomorskie8 maja 2018
nie polecam tam pracować . Jest to praca stresująca . z presją na czas .
Plusy
stała wypłata, stabilny pakiet socjalny
Minusy
zmianowość, praca niestabilna
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Arbeit
Wartungstechniker (były pracownik) –  Kwidzyn8 października 2017
Ich war als Industrietechniker , wartung udn reparaturen SMD Maschinen
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good atmosphere
Manufacturing Engineer (były pracownik) –  Kwidzyn13 lutego 2017
great conditions at work, good pay and great people. I learned here many skills such as teamwork, people management from production. I learned how to solve production problems. Production management, and modify programs for production
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jabil
monter/operator (obecny pracownik) –  Kwidzyn, pomorskie26 kwietnia 2016
srednie warunki pracy ,atmosfera niezadawalajaca , płaca mała , umowy o prace bardzo słabe spowodowane tym , ze umowe ma sie z miesiaca na miesiac
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jabil Kwidzyn
monter aparatury elektronicznej (były pracownik) –  Jabil kwidzyn30 lipca 2013
podobało mi się kiedy pracowałam w tej firmie, ludzie dostaja pakiet socjalny na święta i tzw " wczasy pod gruszą"
Plusy
pieniążki na "wczasy pod gruszą"
Minusy
brak gwarancji stałego zatrudnienia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera
Lider produkcji (były pracownik) –  Kwidzyn8 października 2012
Moja ocena nie zbyt pozytywna ponieważ nie zostałam pozytywnie oceniona mimo mojego zaangażowania w cel jaki miał założony zakład.
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki, śmieciowe umowy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Starszy monter aparatury elektronicznej (były pracownik) –  Kwidzyn,woj.pomorskie30 lipca 2012
Pracę w firmie Jabil oceniam pozytywnie.Wspaniała atmosfera w pracy. Możliwość awansu.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 5Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Jabil Circuit

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Jabil Circuit. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 2 632 opinii
51 000
4871
3489
2150
1122

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,5Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy

Opinie o firmie Jabil Circuit wg lokalizacji