Opinie pracowników firmy Intermarché

Znaleziono 21 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (4 105)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
świeżo???????????
klient (były pracownik) –  Tarnów, małopolskie4 maja 2019
kiełbasa kupiona dziś zjedzona dziś i wyrzygana dziś takie świeże jedzenie sprzedają w tej firmie!!!!!!!!!!!!!!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
rozbieracz - wykrawacz (były pracownik) –  Nisko, podkarpackie1 października 2018
Możliwość pracy dostosowana do potrzeb. Praca w dobrej atmosferze.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 14Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
możliwość rozwoju
Kasjer sprzedawca (były pracownik) –  Kraków, małopolskie8 września 2018
Niestety, sklep już nie istnieje, ale było miło, tylko często był problem z powrotem do domu, gdy trzeba było zostać dłużej.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ruda slaska
sprzedawca kasjer główny (obecny pracownik) –  Ruda Śląska, śląskie9 sierpnia 2018
Bardzo dobry sklep lecz niestety praca nie opłacalna
Minusy
Niski zarobek
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Panuje mila atmosfera pracy
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie2 lipca 2018
Warto tutaj pracować polecam miła atmosfera wokół ludzi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 9Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Łódź ul Wyszyńskiego73
pracownik hali (były pracownik) –  Łódź, łódzkie31 marca 2018
Bardzo zawiodłem się na pracy w intermarche w Łodzi. Jestem uczniem zaocznym i gdy Pani kierownik mnie przyjmowała zapewniała iż moja nauka nie sprawia jej problemów i ułoży grafik pod mój plan zajęć. Niestety po PIĘCIU !! dniach stwierdziła iż nie da mi umowy ponieważ ona uczniów nie potrzebuje u siebie. Żenujące zachowanie kierowniczki, okres przedświąteczny szukała jelenia, który na okres swiąt będzie pracował na pełnych obrotach a później pożegnała z kwitkiem. Uważam,że to jest wykorzystywanie młodych ludzi, obiecują stałe zatrudnienie a potem z dnia na dzień zmieniają zdanie bo ktoś jest uczniem chociaż na początku ta informacja nie przeszkadzała kierowniczce. ŻENADA !
Minusy
niskie zarobki, chamstwo, oszustwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25Nie 5Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Mrągowo, warmińsko-mazurskie28 marca 2018
za niskie zarobki, nie bylo dobrego dojazdu do miejsca pracy
Plusy
brak
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wykorzystywanie pracowników, brak rąk do pracy
sprzedawca (były pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie13 września 2017
Brak rąk do pracy. Jest się od wszystkiego. Pani prezes zależy w jakim przychodzi nastroju do pracy, potrafi być miła i złośliwa, zależy czy lubi pracownika, nie ma znaczenia jak pracuje. Kierowniczka działu napoje masakra, lubi pokazywać, że jest lepsza i od niej zależy grafik. Nie pójdziesz na rękę to odegra się w następnym grafiku miesiącu. Nic nie robi, wyręcza się innymi.ale w firmie lubią takich leserów.
Reszta kierowników nawet ok, potrafią zrozumieć pracownika.
Osobiście nie polecam. Niskie zarobki a niby premia zabierania na każdym kroku.
Dziękuję za wypowiedzenie po zakończonej pracy,chociaż wcześniej nie było żadnych uwag co do mojej pracy.
Minusy
Niskie zarobki, fatalna atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Toruń
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie1 sierpnia 2017
Kierownictwo bez bladego pojęcia o handlu. Prezesi rowniez bez najmniejszego pojecia o prowadzeniu firmy. Atmosfera okropna. Wreczanie wypowiedzenia 5 min przed koncem zmiany z powiedzeniem nie jestem zadowolony z pani pana pracy. Masakra nie polecam. Szczegolnie kierowniczka działu napoje to tępak jakich mało
Plusy
Brak
Minusy
Zarobki niskie. Niemiła atmosfera.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
intermarche
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Przeworsk, podkarpackie21 czerwca 2017
Brak zrozumienia pracownika .Żadnych premii, nagród. Wykorzystywanie pracownika.
Minusy
NISKIE ZAROBKI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 36Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Intermarche
pracownik sali handlowej (były pracownik) –  Rydułtowy, śląskie15 maja 2017
praca na zmiany , miła atmosfera współpracowników ,
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stabilne miejsce pracy, miła atmosfera
Kasjer - sprzedawca, asystentka prezesa sklepu (obecny pracownik) –  Piła, wielkopolskie7 lutego 2017
Jasno określone obowiązki, dobry kontakt z kadrą zarządzającą, możliwość negocjacji godzin pracy. Najlepsi pracownicy mają możliwość awansu oraz wyższego wynagrodzenia, a także pakiet szkoleń branżowych i premii gratyfikacyjnych. Najtrudniejszą część pracy stanowią klienci zgłaszający reklamacje - czasem wymaga to nieszablonowego myślenia oraz umiejętności łagodzenia sytuacji. Najprzyjemniejsza część pracy to ciągły ruch i obowiązek szukania rozwiązań. Jest to interesująca praca.
Plusy
odpowiedzialność indywidualna
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 22Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
panuje dobra atmosfera
sprzedawca (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie19 września 2016
dobrze było tylko ludzie tacy nie sympatyczni zarobki nawet dobre
Plusy
darmowe paczki
Minusy
male zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 9Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Neutral
cashier (były pracownik) –  Poland (Szczecin)14 czerwca 2016
Lack of personal growth and very low wages,shift work , conflict of customers
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
negatywna
Kontroler jakości (były pracownik) –  Łódz - retkinia28 listopada 2015
samo pójście do pracy to bardzo duży stres, brak rozwoju w firmie, kierownicy wulgarni do pracowników i brak szacunku do drugiej osoby,
brak samozadowolenia z pracy.
Plusy
brak
Minusy
samo pójście do pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre
Sprzedawca- praktykanta (były pracownik) –  Wejherowo, PM3 marca 2015
Firma bardzo fajna, pracownicy i kierownictwo bardzo miłe. Polecam!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 11Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
inter marche
stanowisko cukiernia-piekarnia (były pracownik) –  Myślibórz, ZA8 stycznia 2015
Atmosfera w pracy była dobra, mój zakres obowiazków był różny ponieważ bylam starzystką, i zajmowałąm sie różnymi obowiazkami, na każdym stanowisku po troche.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
atmosera dobra
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bystrzyca Kłodzka, DO30 stycznia 2014
Dzień rozpoczynał się od robienia przecen i wykładadaniu towaru,nie ma możliwości rozwoju w tej firmie kadra zarządzająca przeciętna, pracownicy bardzo fajni,lubiałam tą pracę nic nie było dla mnie trudne sprawiała mi przyjemnośc.
Plusy
integracja z pracownikami
Minusy
niskie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 15Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym panuje miła atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Iława4 grudnia 2012
Rozwój w tej firmie był wysoki ponieważ nauczyłam się innej obsługi niż na praktykach. Najprzyjemniejszą częścią w tej pracy była oczywiście obsługa klienta, ponieważ bardzo lubię kontakt z innymi ludźmi. Współpracownicy bardzo mili i pomocni w każdej sytuacji. Do kadry zarządzającej nie mam zastrzeżeń.
Plusy
możliwośc poznawania nowych ludzi
Minusy
czasami niemili klienci
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 16Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kasy
kasjer główny - funkcje kierownika zmiany (były pracownik) –  Andrychów2 grudnia 2012
Moja codzienna praca polegała na otwieraniu marketu. logowaniu się na kasę. Następnie rozliczeniu dnia poprzedniego. tzn : zrobienie pakietu do banku, wypisaniu zwrotów, podsumowaniu przelewów, bonów , gotówki. Wprowadzeniu do komputera wszystkich kasjerów z rozliczenia, i raportów dobowych z kas. Kolejna rzecz to odebranie codziennej prasy, wprowadzenie do komputera (WZ) i wyłożenie na stoisko..
Jako że zarządzałam kasjerkami no to mnie słuchaly i były podporządkowane. Atmosfera między nami była przyjazna.
Najprzyjemniejsza część mojej pracy to wypełnianie tych wszystkich dokumentów, ponieważ bardzo to lubię.
Najtrudniejsza część mojej pracy to jest wtedy kiedy np. zaczynają każda po kolei z 6 kas się psuć , wtedy dzwoni się do serwisu i serwisant przez telefon kazuje wchodzić w system i krok po kroku mówi co robić...żeby zdążyć wszystkie zrobić trzeba sprawności i pojęciu o komputerach jakimkolwiek.
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 6Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Intermarché

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Intermarché. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,4
Na podstawie 4 105 opinii
5712
41 306
31 210
2497
1380

Oceny wg kategorii

3,2Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,8Zarobki/pakiet socjalny
2,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,9Kadra zarządzająca
3,0Kultura pracy