Opinie pracowników firmy INTER CARS

Znaleziono 11 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (13)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy,w którym można zdobyć wiele nowych doświadczeń
Kasjerka/ pracownik biurowy (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie5 września 2018
Wiele wymaga się od pracowników,warunki pracy są dość trudne. Atmosfera jest dobra
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobry
Magazynier (obecny pracownik) –  Sosnowiec, śląskie19 lipca 2018
Oceniam Tą firmę nie najgorzej praca całkiem przyjemna norma do wyrobienia bez większego wysiłku fizycznego atmosfera w pracy całkiem przystępna wiele pozytywnych ludzi tylko minusem są emigranci z Ukrainy którzy czekają tylko aby podpierdolić drugą osobę bo myślą że w taki sposób szybciej awansują
Plusy
Pomoc ze strony teamladerow
Minusy
Słabe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak mozliwosci awansu oraz polepszenia warunków/zatrudnienia
Przedstawiciel Handlowy (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie25 czerwca 2018
-praca powyżej 10 godzin dziennie - brak poszanowania do czasu wolnego ( telefony od przełożonych po godzinach pracy ) praca w soboty - brak dodatkowego wynagrodzenia
-pomimo zapewnień brak możliwości rozwoju
- kultura pracy na bardzo niskim poziomie
- brak przyjemnych aspektów pracy w Inter Cars
Plusy
brak
Minusy
brak umowy o pracę, praca w soboty bez dodatkowego wynagrodzenia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragedia.
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  dolnośląskie10 kwietnia 2018
Firma która daje nadzieję na coś dobrego i gdy masz nadzieję,że się z nimi porozumiesz, dajesz z siebie wszystko oni traktują Cię jak pionka. Kombinowane umowy podstawa na umowie o prace a premia (czyli marża i targety) i SOBOTY - tak praca w soboty o czym nikt nie wspomina na śmieciówce. W każdym miesiącu gdy omawiane jest wynagrodzenie, trzeba się o nie kłócić, nieważne ile zrobisz, tyle czy tyle - jakie dyrekcja ma humory tyle dostaniesz. A jak już na temat dyrekcji - złote góry obiecują, jak się dogadasz to przez 2 miesiące Ci dadzą na zamydlenie oczu trochę więcej i później powiedzą, że słabszy miesiąc, dadzą targety niemożliwe w realizacji... żadnej klarownej sytuacji, loteria co miesiąc. Kawa, herbata, posiłek? Ciesz się ciepłą i zimną wodą, ewentualnie pączkami w tłusty czwartek. Szkolenia? O szkoleniach możesz poinformować klientów bo raczej przez parę lat pracy to chyba jedno przypadkowe się nawinęło. Żadnych dodatków na święta, żadnych integracji (oprócz tych które sobie zorganizowaliśmy sami) jedyne czego możesz się dodatkowo spodziewać to ew. opieprzu jak coś się nie sprzeda. Zebrania przymusowe i bezpłatne po godzinach pracy.
Jedynymi plusami, to to, że na głowę nie kapie i ludzie ciekawi, jeśli chodzi o klientów. Jeśli myślałeś, że Inter Cars to powinna być konkretna porządna firma, jasno stawiająca warunki - to nie licz, że będzie do grupa dolnośląska.
Plusy
Ciepła woda, klimatyzacja, miła atmosfera z klientami
Minusy
Kombinowane umowy, niejasne zasady wynagrodzenia, mobbing, brak szkoleń, etc.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 24Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
WroclawWrocław
Niewolnik systemu (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie6 kwietnia 2018
Nie wiem kto pisze te komentarze, ze tam tak fajnie i jakis rozwój możliwy. Radzę odpuścić sobie tego pracodawcę. Strata czasu i nerwów. Brak poszanowania dla pracownika, przełożeni pożal się Boże, przerost formy nad treścią. Zarobki słabe, wyzysk i brak kultury osobistej. Obiecują złote góry a po 2 miesiacach kubeł zimnej wody. Za słabe wyniki, musimy obnizyc pensje!! Do tego premia pod stołem. Stwarzanie pozorów super atmosfery a w rzeczywistości syf i kiła. Zero socjalnego zaplecza, nic, komputery z muzeum technologii, telefony z przed 10 lat i to używane dla plebsu oczywiscie, kierownictwo i dyrekcja w tyle nie są. Krótko domek z kart. Tragedia Szczerze odradzam !!! Omijać szerokim łukiem !!!!!!
Plusy
Brak.
Minusy
Szkoda strzępić język.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun workplace
Courier (były pracownik) –  gdańsk16 stycznia 2018
I was involved in delivering car parts to customers and other branches of the company. I've contracted with clients and I was in charge of a company car
Plusy
niepełny etat
Minusy
lack of development opportunities
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Inter Cars
Magazynier (były pracownik) –  Sosnowiec, śląskie25 października 2017
Bardzo dobra atmosfera,wyrozumiały dyrektor można zdobyc cenne doświadczenie
Plusy
Darmowe posiłki
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 15Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jeżeli wyżej od zdrowia i obecnosci rodziny stawiasz pieniadze-zarobisz przyzwoite pieniądze.
Magazynier, sortowanie towaru (obecny pracownik) –  Czosnów, mazowieckie, zakroczym8 stycznia 2017
Zarobki jak na pracę na magazynie całkiem przyzwoite. Dobrze płatne nadgodziny w niedzielę i to z pewnością duży plus. Niestety zarobki zależą często od układów z przełożonym. Kobiety mają dużo łatwiej:))
Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, jak wszędzie może stać się krzywda, jednak trzeba się o to szczerze postarać, ponieważ BHP-owcy robią swoją robotę:)
Praca na trzy zmiany, plus soboty za które otrzymamy później odbiór. Tutaj zadowolenie zależy od człowieka, mnie z pewnością nie pasuje.
No i bardzo ważna kwestia- zdrowie. pracując na sektorze nogi i kręgosłup wysiadą raz, dwa.
Plusy
Premie
Minusy
Zdrowie, zmiany
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26Nie 8Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
atmosfera
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  Kutno, łódzkie8 lutego 2016
sprzedaż produktow oferowanych przez firmę inter cars firma ok
Minusy
duża presja słąby system nagradzania pracowników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
srednia
kierowca (obecny pracownik) –  Rzeszów, PP24 marca 2015
niskie zarobki jak na 12 godzin pracy.jako kierowca kurier za zadanie bylo spakowanie towaru zawiezienie do klienta pobranie gotowek rozliczenie sie i trasa po 400 km dziennie
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 37Nie 4Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie INTER CARS

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w INTER CARS. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,8
Na podstawie 13 opinii
51
43
34
23
12

Oceny wg kategorii

2,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,1Zarobki/pakiet socjalny
3,0Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,7Kadra zarządzająca
2,9Kultura pracy