Opinie pracowników firmy InPost

Znaleziono 11 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (12)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fast and good Delivry
Multi Drop Delivery Driver (były pracownik) –  małopolskie7 lutego 2020
One of my favorite Company, working There for couple Months, nice People, Great organisation. The only one problem is salary. Thats Why I must change company.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
masakra
koordznator (były pracownik) –  Kraków, małopolskie25 listopada 2019
Nie polecam uciekał bym jak najdalej mobing jakich mało nie warto tam iść
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rekrutacja Warszawa
brak (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie27 sierpnia 2019
Polecam,warto spróbować. Miła i przyjazna atmosfera,profesjonaliści, jasne i precyzyjne pytania i wypowiedzi bez żadnego korporacyjnego podejścia. Jestem bardzo miło zaskoczona.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca
Magazynier (były pracownik) –  Wola, mazowieckie10 kwietnia 2019
Duży rygor, słaba atmosfera , większość osób pracujących jest z poza Polski co utrudniało komunikację
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnia
Pracownik operacyjno-biurowy (były pracownik) –  Rybnik, śląskie7 marca 2019
Brak pracy zespołowej
Wykorzystywanie pracowników
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Compnay atmosphere is looking excellent.
Warehouse coordinator (były pracownik) –  Annopol18 maja 2017
I like this company because staff members are cooperative helping.
Plusy
Good environment
Minusy
People do not speak english well
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
team work
Driver/Courier (były pracownik) –  Rzeszow22 lipca 2016
I worked from Monday to Friday from 7am to 3pm . I drove to the clients 7am to 1pm with agreements bank . Then I drove to the Prosecutor's Office to pick up the mail . I finished work at 3pm in my department.
Plusy
Work with people
Minusy
a small salary
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dochody nie rekompensują kosztów wykorzystywania prywatnego środka transportu
kurier przesyłek poleconych (obecny pracownik) –  Zawiercie, SL1 października 2015
mógłbym pracować gdybym dostał służbowy samochód ewentualnie jeszcze gdyby stawka zwrotu za paliwo uwzględniała amortyzację samochodu
Plusy
praca w terenie
Minusy
j.w.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fajni ludzie,
Brand Manager (obecny pracownik) –  Warszawa12 września 2014
Dość duży bałagan organizacyjny, za to dużo ciekawych ludzi. Kadra zarządzająca słaba.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 8Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
na pięć
Pracownik biurowo-peracyjny; (były pracownik) –  Goleniów, ZA2 grudnia 2013
bardzo dobra współpraca z innymi pracownikami,pomoc przy komplikacjach
Plusy
ruchomy czas pracy, szkolenia
Minusy
praca w dni wolne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 8Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie InPost

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w InPost. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,5
Na podstawie 12 opinii
54
42
34
20
12

Oceny wg kategorii

3,2Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,7Zarobki/pakiet socjalny
2,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,9Kadra zarządzająca
3,2Kultura pracy