IKEA
Opinia pracownika firmy IKEA
Nie polecam
Pracownik obsługi klienta (były pracownik) - Szczecin - 14 listopada 2022
Praca na dziale obsługi klienta w Szczecinie była w porządku pod względem klientów, sama firma wymaga od pracownika obsługi wielu programów na komputerze, do szkolenia podchodzą BARDZO lekko, a wymagania w późniejszym czasie są wysokie, teamliderka bardzo nieprzyjemna i wywarła wrażenie, jakby trzeba było wokół niej stąpać na paluszkach. Sam dział miał toksyczną atmosferę, gdy przychodziła nowa osoba, czuć było, że musi się wbić do bardzo zżytej ze sobą grupy. Wynagrodzenie bardzo niskie w porównaniu z pracą, jakiej się wymaga. Nic dziwnego, że nikt nie chce tam pracować.
Oceny wg kategorii
1,0 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Podobne opinie
Ikea Lublin
sprzedawca, doradca klienta (obecny pracownik) - Bydgoszcz - 22 stycznia 2023
Praca dla studentów albo dorywcza. Nie dla osób, które mają rodzinę albo planują założyć. Płaca 24 zł brutto/ godz. po 4 latach pracy. Czasem zaczynasz o 8, często kończysz o 21. Ludzie odchodzą, nowych brak = coraz więcej pracy dla reszty. W pracy obok sprzedaży zajmujemy się marketingiem, obsługą innych działów ( bez przeszkolenia) montażem mebli. A wszystko z korpo-uśmiechem na twarzy
Plusy
Fajni ludzie, Tanie posiłki
Minusy
Zarobki (dziś mniej mogę kupić niż 5 lat temu) Słabe benefity, co raz coś obcinają Coraz więcej pracy i obowiązków Brak życia towarzyskiego (praca w soboty)
IKEA Wrocław
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) - Bielany Wrocławskie, dolnośląskie - 2 sierpnia 2022
Nie polecam. Mobbing na każdym szczeblu. Ludzie zwalniani bez powodu
Minusy
Niskie zarobki. Za dużo obowiązków
Ocenę pozostawię dla siebie
Sprzedawca, doradca klienta (obecny pracownik) - Kraków, małopolskie - 31 stycznia 2019
Ocenę pozostawię dla siebie, poszukuje pracy w innym miejscu a nie biorę udziału w ankietach dotyczącej obecnej firmy.
Czy ta opinia była pomocna?
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w IKEA. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
3 740
Pytania dotyczące IKEA
- Gdybyś miał odejść z firmy IKEA, co byłoby powodem?2 osoby odpowiedziały
- Czy w firmie IKEA obowiązuje dress code?Jedna osoba odpowiedziała
- Jakie świadczenia oferuje firma IKEA?Jedna osoba odpowiedziała
- Czy jest możliwość pracy na pół etatu tylko w weekendy ?Jedna osoba odpowiedziała
- Co zrobić, aby zostać zatrudnionym w firmie IKEA? Jakie etapy składają się na proces rekrutacyjny?Jedna osoba odpowiedziała
- Gdyby to zależało od Ciebie, co byś zrobił(-a), aby uczynić firmę IKEA lepszym miejscem pracy?
- Czy możliwa jest praca zdalna w firmie IKEA?
- Ile czasu trzeba przepracować w firmie IKEA, aby uzyskać uprawnienie do urlopu macierzyńskiego?
- Jak często przyznawana jest podwyżka w firmie IKEA?
- Co myślisz o przyszłości firmy IKEA?
Opinie o firmie IKEA wg stanowisk
Opinie o firmie IKEA według lokalizacji
Informacje o firmie IKEA w popularnych lokalizacjach
- Firmy
- IKEA