Opinie pracowników firmy Ikea

Znaleziono 26 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (6 215)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Quite good job
Product Development Engineer (były pracownik) –  Poland, Goleniow25 marca 2019
Typical day at work was mostly repeatable at my position, exceptions were business trips and training.
I learned CAD Designing, MRP/ERP systems, PLM sytems, Packaging standards, New Technologies, LEAN, 5s, but nothing is confirmed with any certifications, so as I used above the tools on daily basis and was quite good in it . company didn't provide me with any physical proof of my skills.
Direct management (my Team Leader), had nothing to say, he only executed the demands of our main manager. He was skilled in theoretical managing and english language fluid but , didn't know industry and production at all. He very well govern project, but didn't know how to govern people. In reality the Carpentery Unit Manager ( who was his subdue ) was governing everything.
Hardest part was talking with my Team Leader and Carperntery Unit Manager. As for me my Team Leader should to be responsible for giving me orders not person, who was lower in ladder than myself.
The most enjoyables were meeting with central of IKEA (IOS), business trips and trainings abroad from my UNIT.
Plusy
Free lunches
Minusy
Incorrect people on their positions
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive and fun workplace
cashier (były pracownik) –  Poland Lodz30 stycznia 2019
It is the best company where I worked. Friendly and open for employees. Ikea gives development opportunities, good salary, benefits for employees, guarantees the contract.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy nie było zadowalające zła atmosfera ,a do tego nie przeduzali umów,a zależy mi na stałej pracy ,gdyż mam 3ke dzieciimuszezapewnicimbyt
Operator pił tarczowych (były pracownik) –  Resko, zachodniopomorskie18 stycznia 2019
Uważam ,że w pracy musi być dobra atmosfera koleżeńska bo to ważne wtedy dobrze się pracuje.
Plusy
Plus to to że dostawaliśmy odzież do pracy.
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracownik pakowni
pracownik produkcji (były pracownik) –  Stepnica, zachodniopomorskie28 września 2018
Pracowało się dobrze nie nazekalem na nic byłem częstym pracownikiem
Plusy
Darmowe posiłki
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym panuje przyjemna atmosfera
operator maszyn stolarskich (obecny pracownik) –  Lubawa, warmińsko-mazurskie23 sierpnia 2018
Praca w tej firmie jest dobra z tego względu że pracownicy Ikea cały czas starają się aby udoskonalać proces produkcji i przy tym ergonomię pracy
Plusy
Zniszki w sklepach IKEA
Minusy
Platne obiady
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Guter Arbeitsort
PA/PY Specialist German Team (były pracownik) –  wielkopolskie3 sierpnia 2018
Gut, ich würde die Geschäftsführung von IKEA positiv beurteilen
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
IKEA Targówek
Specjalistads.OdzyskiwaniatowaruiKontrolijakości (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie2 sierpnia 2018
Bardzo dobra atmosfera na dziale i poza nim, wysoka kultura pracy, najlepsza częścią tej pracy są ludzie.
Plusy
Dobry socjal
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fajna praca ze względu na ludzi z działu
Pracownik (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie17 czerwca 2018
Super zgraną ekipa w food, ale góra już nie jest za ciekawa
Plusy
Pensja wpływa co miesiac
Minusy
Niskie zarobki, brak możliwości rozwoju, blokowanie przejścia na inny dział itp itd
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera pracy na dobrym poziomie,kadra zarządzająca słabo zorientowana.
Elektryk UR (były pracownik) –  Lubawa, warmińsko-mazurskie8 czerwca 2018
Kultura pracy dobra,zbyt duża liczba godzin pracy w tygodniu.
Plusy
Darmowe obiady
Minusy
Całkowite oddanie się polityce firmy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive Workpalce
Production Operative (obecny pracownik) –  lubuskie4 czerwca 2018
Typical working 8 hours
Ive learned English
Workplace cultute was very good
the hardest part of work is that we need to go for night shift
the most enjoyable part of job is that i can work with a team
Plusy
8 hours shift
Minusy
small salary
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, które gwarantuje stałe zatrudnienie
Starszy operator maszyn (obecny pracownik) –  Goleniów, zachodniopomorskie10 maja 2018
Pracę w firmie oceniam na 3, można byłoby trochę pozmieniać ludzi
Plusy
Darmowe posiłki, pakiet medyczny, karta muli sport
Minusy
Praca 3 zmianowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobrze zorganizowana organizacja
Lean & Quality Coordinator (były pracownik) –  Goleniów, zachodniopomorskie6 kwietnia 2018
Świetna organizacja do zdobycia doświadczenia zawodowego.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w firmie bez zastrzeżeń, fajna atmosfera
Doradca klienta (obecny pracownik) –  Gdańsk, pomorskie6 kwietnia 2018
Nie odpowiadają godziny pracy za długo praca do 22.
Plusy
Dofinansowanie do posiłków, pakiety socjalne
Minusy
Niskie zarobkj
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Pomocnik operatora (były pracownik) –  Wielbark, warmińsko-mazurskie21 lutego 2018
Pracodawca wydawal polecenia ktore mial narzucone i trzeba bylo je wykonywac
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce idealne dla pracoholika
Sortowacz (były pracownik) –  Wielbark, warmińsko-mazurskie19 października 2017
Dzień w pracy był bardzo produktywny. Należało wykonywać dzienne normy. Pracownik produkcji nie ma możliwości rozwoju w tej firmie. Kadra zarządzająca działa bez zarzutów.
Plusy
Darmowe posiłki
Minusy
Niskie zarobki, dużo obowiązkowych nadgodzin
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dużo obiecują,nie zawsze to robią
sortownia (obecny pracownik) –  Stepnica, zachodniopomorskie27 sierpnia 2017
praca mało rozwijająca jak dla mnie,plusy tej pracy to praca w grupie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
operator maszyn (obecny pracownik) –  Zbąszynek, lubuskie26 lipca 2017
ale niskie zarobki i atfosmera nerwowa, nagonka majstrów
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w ktorym panuje dobra atmosfera
kasjer (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie27 grudnia 2016
Miejsce pracy w ktorym panuje dobra atmosfera, jedyny minus to robienie pod gorke przez jednego z kierownikow
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ikea marki
sprzedawca (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie Targówek8 grudnia 2016
Dział hr bardzo dziwny rekrutacja jeszcze bardziej pytania jak na co najmniej kierownika. Gdy jej nie przejdziesz możesz startować do skutku aż trafisz na ich model pracownika. Brak szafek na rzeczy. Brak ubrań dla pracowników. Premiera w postaci bonus na zakupy w ikea.
Plusy
Umowa o prace na okres probny
Minusy
Niskie zarobki.mrożone posiłki brak rozwoju i awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fantastic place to work
Business Area Manager (były pracownik) –  Warszawa, MZ14 listopada 2014
Freedom and responsibility. Very good atmosphere and challenging goals
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 11Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Ikea. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,0
Na podstawie 6 215 opinii
52 390
42 100
31 120
2345
1260

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,9Zarobki/pakiet socjalny
3,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
4,0Kultura pracy