Opinie pracowników firmy Hutchinson Poland Sp. z o.o.

Wyświetlono wszystkie opinie (11)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ocena
kierownik produkcji (obecny pracownik) –  Zawada, podkarpackie23 lipca 2019
Bardzo miła atmosfera pracy. Wysokie zarobki. Mili ludzie
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zakład nr. 2 w Mazańcowicach ( Bielsko-Biała )
obserwator (były pracownik) –  Mazańcowice, śląskie21 lipca 2019
Dla tych co chcieliby zostać magazynierami na magazynie w Mazańcowicach. Magazyn w totalnej rozsypce, personalnej i organizacyjnej. Jeszcze niedawno było po 3 magazynierów na brygadach, a i tak to było niewystarczające ( za dużo roboty na taką ilość ). W grafiku przewidziany wakat na 4 osobę ale chętnych brak. Chłopaki zaczęli się zwalniać, to był jak efekt domino, jeden za drugim. W chwili obecnej zostało może 5 magazynierów, ale kolejni chcą odejść podobno. Nie dziwi mnie fakt, skoro Pan S.S. wprowadził taką atmosferę, faworyzował jednych, ale w końcu i jego pupile go opuszczą. Nic się tam nie zmieni tak długo, dopóki S.S. będzie urzędował. Gość totalnie obrósł w piórka i wydaje mu się, że jest drugim Bożkiem. Z początku sprawia wrażenie miłego, ale później to będziesz miał z nim jazdy. Chłopakom się dopisuje nadliczbowe w grafiku, tak żeby wspomóc inne brygady. Naprawdę jesteś totalnie wybity po 12 godzin dziennie ( dniówki albo nocki, to zależy jak ci wypadnie ). 1 a przy dobrych wiatrach 2 dni wolnego ja dostaniesz w tygodniu to jest sukces. Zasuwasz jak dziki wół, z komponentami na bieżąco roznosisz po produkcji, żeby produkcja nie stanęła, a o ich tempie pracy to już nie wspomnę jak to szybko schodzi. Dwóch miało ciężko, a co ma do powiedzenia jeden teraz. O wózkowym nie wspomnę, przesiada się z jednego wózka na drugi i tak w kółko zasuwa z opakowaniami. O przerwie to czasami możesz zapomnieć, trzeba pilnować burdelu na magazynie, bo produkcja przychodzi sobie i sama sobie bierze co chce, przez co nie jest to zwalniane z systemu i się robi totalny syf. Przychodzi co do  więcej... czego, żeby coś znaleźć i wydać, system pokazuje że to jest ale fizycznie już tego nie ma. Nawet magazynierom się czasem zdarzało wydać coś bez zwolnienia tego z systemu. Efekt tego później taki, że się musisz tłumaczyć z czyjejś winy. Niepotrzebny stres w tym momencie i prosić się i tłumaczyć żeby ci drugi zakład posłał to co potrzebujesz, a czas jest napięty, każda minuta się liczy.

Pozdro dla wszystkich trzeźwo myślących co planują tam karierę
  zwiń
Plusy
ubrania robocze, woda
Minusy
zła atmosfera, mobbing, obóz pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca ok niskie zarobki
ekspedientka operator maszyn (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie2 listopada 2018
Fajni ludzie praca ok chociaż latem gorąco liderzy do wymiany i niska pensja to jest przyczyną aby zmienić pracę chociaż pracuje tam już 10 lat ale wynagrodzenie jest bardzo ważne aby żyć godnie
Minusy
Zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra praca dla osób które potrzebują zdobyć doświadczenie
Kierownik Działu BHP/OŚ (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie22 października 2018
Dobra praca dla osób które potrzebują zdobyć doświadczenie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie pracowalam w duzo innych firmach
Kontroler jakości (były pracownik) –  Łódź, łódzkie16 października 2018
Nie chce zle opisywac pracy w ktorej poswiecilam sie uwazam duzo czasu.Poprosilam tylko o zmiane pracy na jedna zmiane i juz byl problem.....
Plusy
nie bylo
Minusy
Traktowanie pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca na produkcji
operator maszyn (były pracownik) –  Żywiec, śląskie25 września 2018
Praca na produkcji była na pewno pracą, dzięki której zdobyłam umiejętności i wiedzę dotyczącą produkcji i jakości produkowanych wyrobów. Praca była trochę ciężka pod względem fizycznym, to znaczy, mam na myśli szybkie tempo produkcji i czas w jakim się to odbywało. Moja praca przebiegała w systemie weekendowym w soboty i niedzielę po 12 godzin, ponieważ w dniach roboczych zajmowało mnie studiowanie w Bielsku-Białej. Praca przebiegała w taki sposób, że od godziny 5.50 do 9.50 się pracowało, a potem była wyznaczona przerwa na posiłek dwudziestominutowy na jadalni zakładowej. Taka sama przerwa czekała na pracowników o 13.50. Kadra zarządzająca była kulturalna i uprzejma wobec swoich pracowników i sprawiedliwie ich traktowała.
Plusy
Darmowa stołówka
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Problem z podejmowaniem decyzji przez kadrę zarządzającą
Specjalista ds. jakości (obecny pracownik) –  Bielsko-Biała10 października 2016
Brak określonego zakresu obowiązków.
Brak odpowiedzialności i delegowania osób odpowiedzialnych za poszczególne zadania.
Plusy
Pakiet socjalny.
Minusy
Brak określonego zakresu obowiązków.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
sekcja150
operator maszyn (były pracownik) –  Bielsko -Biala15 lutego 2016
jest to dobra sekcja duze mozlwosci rozwoju w tej firmiewspolpraconicy sa przyazni i pomocni prace w tej firmie oceniam na dobra
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma przyjazna pracownikowi
Technik jakości, kontroer jakości dostaw u klienta (były pracownik) –  Bielsko-Biała, SL25 września 2015
Bardzo miła przyjazna atmosfera pracy. Niestety praca związana z pozostawaniem przez większą cześć roku poza domem.
Plusy
Dobre zarobki
Minusy
Rozłąka z dome przez cały czas
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ok
worker (były pracownik) –  zywiec poland14 sierpnia 2013
typical job day and night
operator machine
short term
hard work
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Hutchinson Poland Sp. z o.o.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,5
Na podstawie 11 opinii
52
44
33
21
11

Oceny wg kategorii

3,4Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,7Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,1Kadra zarządzająca
3,4Kultura pracy

Opinie o firmie Hutchinson Poland Sp. z o.o. wg lokalizacji