Opinie pracowników firmy Hotel Novotel

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (1 408)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stagiaire
Stagiaire (były pracownik) –  małopolskie24 października 2019
Une expérience à l’étranger inoubliable dans mon cadre scolaire
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nice atmospher, interesting events
Receptionist (były pracownik) –  Wrocław Poland18 sierpnia 2017
In normal dayof work: Check in and out the guests. Creating invoices. Be like Travel guide for guest. Answering for emails and phones. Helpfull managers. High standard of work and professional stuff on other departaments.
Nice was to meet people from completly diferent part of word and could talk with them little
Plusy
Free lunches, one free discovery night (sleeping like guest)
Minusy
To much to do in short time.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ambiente de trabajo
Recepcionista (obecny pracownik) –  Cracovia,Polonia12 kwietnia 2017
Trabajo con bases de datos y sistemas internos de registro. Las actividades del área de recepción como check-in, check-out, información turística, ventas de viajes turisticos, llamadas telefónicas y demás. Tambien actividades del area de reservas. Gestion de email.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W tej pracy nie ma miejsca dla leniuchów.
Pokojówka (obecny pracownik) –  Gdańsk, PM3 października 2015
Praca jest bardzo ciężka i fizyczna. Jednak pozwala zarobić młodej osobie. Firma oferuje darmowy nocleg i obiad. Jest to duży plus.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma z wysoką kulturą pracy
Praktyka (były pracownik) –  Szczecin, ZA3 maja 2015
Każdy dzień w pracy wyglądał bardzo podobnie, grupa ludzi wspołpracujących bardzo miła i pomocna.
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
duża liczba godzin w pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
świetna lokalizacja-samo centrum,bogaty pakiet socjalny,wyżywienie/obiady,kolacje dla pracowników,odzież służbowa dla pracowników mundurowych/
inspektor pięter (były pracownik) –  Warszawa, MZ17 grudnia 2014
zacznę od najlepszego -bliska lokalizacja-15minut od domu,praca w stałych godzinach,praca w ciągłym ruchu-co mi akurat bardzo odpowiadało,wyżywienie na miejscu i umundurowanie to duże atuty tej pracy.,także zmieniające się okoliczności,które wymagały szybkiego reagowania i krótkiego,precyzyjnego przekazu informacji i poleceń/także na piśmie-raporty/, umiejętności słuchania i komunikowania się z kulturą,taktem i życzliwością-i skutecznie.Zdobyłam w tej pracy bogate doświadczenie zarówno
we współpracy i bezpośredniej obsłudze klienta /gościa jak i samodzielności w podejmowaniu decyzji i kierowaniu podległymi mi ludżmi.
Plusy
darmowe posiłki, umundurowanie, stałe godziny pracy, wolne dni w tygodniu
Minusy
brak możliwości awansu, praca w piątki świątki i niedziele, presja czasu-pośpiech
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miła atmosfera
Pokojowa (były pracownik) –  Kraków, ML15 sierpnia 2014
ogólnie wszystko dobrze tylko brak możliwości umowy o pracę kadra zarządzająca bardzo dobra
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
brak umowy o pracę
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
cleaner
cleaner (były pracownik) –  Poland10 kwietnia 2014
i learn how i must clean
be nice to people and help them if they will hawe any problems with mess
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DOBRA LOKALIZACJA
NOVOTEL POZNAN (były pracownik) –  POZNAN7 lutego 2013
NORMOWANY CZAS PRACY AWANSU WSPANIAŁA KADRA PRACA W TEJ FIRMIE TO WSPANIAŁE DOSWIADCZENIE
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
wredny szef
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Hotel Novotel

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Hotel Novotel. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,1
Na podstawie 1 408 opinii
5550
4531
3243
256
128

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,7Kadra zarządzająca
3,9Kultura pracy