Opinie pracowników firmy Hilton

Znaleziono 9 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (12 773)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Operation
Operations (były pracownik) –  mazowieckie20 lutego 2019
-improved my english language
-tried to find a solution for every customer
-time managing
-working hours and 2 shifts a day was not easy (7am - 13pm; 17:30 - 22:30pm)
Plusy
lunch
Minusy
dress code
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
avarage
staff (były pracownik) –  hotel16 września 2018
Not much to say. You won't be secured at your working place. Old property with a young team who is doing their best to provide great guest service. Poor benefits.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Opinion
Receptionist (były pracownik) –  Gdańsk, Poland3 kwietnia 2018
Place of work quite specific. Inadequate requirements for assigned tasks. An average approach to the employee. There are better places to work. my rating 5/10
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun
Internship (były pracownik) –  Warsaw, PL22 marca 2017
I enjoyed working in Hilton. This internship was my first work experience. I learned a lot about myself and work culture. Working as a kitchen hand in this hotel was a great experience. I learned how important is time managing and teamworking.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
a decent and serious work place
Waiter (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie12 grudnia 2016
As I mentioned, a serious and decent place to work. Experienced people will help you, all you do is you have to ask questions. If you will, they will explain everything to you and soon you will become the person who will answer the questions
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo dobra
Praktykantka (były pracownik) –  Trójmisto6 lutego 2015
Najbardziej podobało mi się dziale gastronomi, ponieważ bardzo mi się podoba praca kelnerki.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Not what promised AT ALL...indentured slavery!!!
Sales Execuitve (były pracownik) –  Las VegasNevada6 sierpnia 2014
BEWARE experienced sales executive or non experienced ....this place is a den of liars. Actions do not follow thier words..they want inexperienced sales people to dangle the carrot in hopes of the big bucks...unless you sleep with the devil you will not make money here!
Plusy
hotel bennefits
Minusy
everything else
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
providing meals for corporate meetings
WAITER (były pracownik) –  Warsaw23 sierpnia 2013
- banqueting services
- i was learned how to manage another people
- irresposibily and lazy co-workers
- trying to help everyone's who needed this
- smile on customers faces
Plusy
good quality of workers comfort at work
Minusy
low salary
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 2Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Hilton

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Hilton. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,0
Na podstawie 12 773 opinii
55 533
43 779
32 119
2647
1695

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy

Opinie o firmie Hilton wg lokalizacji