Opinie pracowników firmy H&M

Znaleziono 61 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (7 021)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dardzo dobra
pakowacz (były pracownik) –  Gądki, wielkopolskie3 grudnia 2019
Jak nie chodzisz to zwalniaja Cię z pracy. Zle nie
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Duzo uczy, ale nie jest rozwojowa
sprzedawca, kontroler administracyjno-kasowy (były pracownik) –  łódzkie14 listopada 2019
Pracowałam w H&M długo- 8 lat. Zaczynałam od najniższego stanowiska-SA na 1/4 etatu, praca dorywcza na studiach. Pomimo dużego zaangażowania i chęci do pracy z mojej strony cały etat dostałam dopiero po 2 latach. Mieliśmy wmawiane, że dostać pełny etat to awans. Stały za tym dodatkowe obowiązki, jak chociażby przejmowanie części obowiązków Kierownika Działu, oczywiście żadnych dodatkowych pieniędzy nikt nigdy za to nie dostał. Premie-raz w roku, świąteczna, około 250 zł. Plus to zniżki na ubrania, choć i te z czasem zostały ograniczone przy specjalnych rabatach. Pracownicy traktowani jak potencjalni złodzieje- wieczne kontrole szafek, toreb, k0ontrole paragonów, wykonanych zwrotów, a nawet rozmowy na piśmie za zbyt dużą-według firmy- ilość reklamacji. Po 4 latach awansowałam na Kontrolera administracyjno-biurowego. Miałam być odpowiedzialna za sprawy biurowe, dokumentacyjne, a tak naprawdę robiłam to co inni + zajmowałam się ogromną biurokracją w sklepie. Traktowanie regionalnych niepoważne- ciągłe zmiany planów, wieczne cięcie godzin pracowników, szykowanie odbiorów sezonu, gdzie przez kilka dni pracowało mnóstwo ludzi a przez resztę miesiąca musieliśmy ściąć godziny do minimum. Często zdarzało się, że na sklepie były 3 osoby- 2 kasjerów i jeden "latający". Ciągłe telefony, smsy od kierownika sklepu po pracy. Częste wzywanie do pracy w dzień wolny i granie na emocjach.
Wynagrodzenie- na stanowisku Kontrolera miałam więcej od sprzedawcy o 300 zł brutto. I za te pieniądze o wiele większą odpowiedzialność i narażenie na stres. Premia od sprzedaży dla kierowników- nieosiągalna
  więcej... nawet jak wyrobiliśmy plan pozostałe wskaźniki ciągnęły nas poniżej normy (np. zwolnienia lekarskie).
Początkowo panowała fajna atmosfera, z czasem zaczęła się rywalizacja i wrogość wobec nowych pracowników (którzy nota bene dostawali więcej niż starzy pracownicy).
Gdybym miała podsumować jednym zdaniem politykę firmy- zarobić jak najwięcej jak najniższym kosztem, co w rezultacie prowadziło do przepracowania załogi i wypalenia zawodowego.
  zwiń
Plusy
zniżki pracownicze
Minusy
żenująco niskie zarobki, ogrom obowiązków, zachowanie kierowników regionalnych wobec pracowników sklepu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła atmosfera
Doradca Klienta (były pracownik) –  Koszalin, zachodniopomorskie8 listopada 2019
Rywalizacja między osobami, które pracują na umowę zlecenie, a tymi na umowie o pracę.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kierownictwo - porażka
Doradca Klienta, magazynier (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie22 października 2019
Mój staż w H&M miał miejsce w Gdyni w centrum Riviera. Umowa zlecenie - głównie magazyn i praca na sklepie, ekspozycja towaru. Kierownictwo? Nie zasługują oni nawet na to miano, bo są to osoby bezczelne, aroganckie i bez grosza szacunku, szczególnie wobec osób nowych. Pomoc? Nie ma mowy! Gdy wyraziłam swoje zdanie, to spotkałam się z odzywkami w stylu "jak Ci nie pasuje to nie musisz tu pracować i lepiej się nie odzywaj". Nie można było zapytać o cokolwiek, bo traktowały to jako coś złego, gdy w zwyczajny sposób chciałam upewnić się, czy wykonuję daną czynność prawidłowo. W żadnej innej pracy nie spotkałam się z takim traktowaniem innych pracowników, z taką nienawiścią, atmosfera była okropna... Zarobki średnie, nie były tragiczne, ale nic szczególnego. Przynajmniej ochroniarze sklepu byli w porządku w przeciwieństwie do pozostałych. Kolejna kwestia to staż pracy - zapewniali, obiecywali możliwość zatrudnienia na dłużej, po czym później bez uprzedzenia nie wpisano zarówno mnie jak i pozostałych osób ze zlecenia w grafik. Przechodząc czasem przez sklep zauważyłam zresztą, że często zmieniają pracowników - najwidoczniej sytuacja nie uległa poprawie. Być może w innych miastach sytuacja nie wygląda tak źle, natomiast w Gdyni odradzam to miejsce każdemu - zwyczajna strata nerwów.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca jako kierownik działu (DM)
Kierownik działu (były pracownik) –  śląskie17 września 2019
W firmie H&M pracowałem przez 5 lat. Zaczynałem od najniższego szczebla - pomagałem przy inwentaryzacji, później zostałem zatrudniony na umowę zlecenie, umowę o pracę, aż później awansowałem na stanowisko kierownika działu (DM). Moje spostrzeżenia dotyczące pracy w H&M to przede wszystkim żenujące zarobki - na każdym stanowisku, na prawdę. Niby H&M działa na rzecz zrównoważonego rozwoju, ale jakoś nie widać tego na co dzień (nawet nie macie pojęcia ile papieru marnuje się codziennie w każdym sklepie).

Co mogę więcej powiedzieć?
Jako DM jesteś odpowiedzialny na dobrą sprawę za wszystko co dzieje się na sklepie. Możesz zapomnieć o porannych zmianach - zazwyczaj trafiają Ci się wtedy, gdy inny kierownik jest na L4 albo ma urlop. Kwestia ciągłych popołudniówek jest przerażająca. \
Układasz grafiki..co nie jest prostym zadaniem z racji tego, że w twoim sklepie 3/4 osób to uczniowie/studenci, bo nikt o zdrowych zmysłach nie przyszedłby do pracy za takie pieniądze.

Ciągłe planowanie...tak, to właśnie praca DMa. I tak w kółko. Biuro regionalne jest niepoważne. Spędzasz pół dnia, aby "zrobić" plany na dany tydzień, miesiąc, kwartał..po czym dostajesz maila 3 godziny później, że jednak cały region musi zmienić te plany, ponieważ są zbyt ambitne, albo spodziewają się większego ruchu i co za tym idzie oczywiście musisz przeplanować cały miesiąc..Również zmiany pracownikom, co jest na prawdę irytujące.
Ciągła presja czasu, brak przerw (bo nawet gdybyś chciał zejść, to nie masz jak - jesteś zawalony robotą).
Co chwilę musisz wymyślać jakieś durne action-plany i świecić oczami
  więcej... przed biurem regionalnym - bo chcą widzieć efekty, ale nie pozwolą ci wydać więcej godzin..paranoja.

Kwestia awansu to też śmieszna sprawa.
Kiedyś było rzeczywiście tak, że za zaangażowanie można było awansować, bla bla. Teraz awansują wszystkich bo nikt tam nie chce zostawać na dłużej. Jak już zostaniesz DMem to perspektywa awansu jest bardzo mocno oddalona - czekasz aż ktoś zaciąży, albo pójdzie na dłuższe L4.

Podsumowując - jeśli chcesz pracować za miskę ryżu, nie mieć życia prywatnego, poczuć się jak w korpo, gdzie wszyscy się tylko spieszą - praca jest idealna dla Ciebie.
  zwiń
Plusy
tolerancja
Minusy
niskie zarobki, praca pod presją czasu, duża odpowiedzialność, brak wsparcia, nierealne cele, mydlenie oczu awansem, użeranie się z biurem regionalnym
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca
Doradca Sprzedaży (były pracownik) –  Kraków, małopolskie14 sierpnia 2019
Praca w H&M to jedna z najgorszych jaką miałam. Byłam zatrudniona na wakacje na umowę zlecenie. Pracownika traktują jak śmiecia. Z 2 miesięcy, które miałam pracować, przepracowałam 2 tygodnie, bo okazało się, że nie ma godzin!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca dobra dla osób uczących się
Doradca sprzedaży (były pracownik) –  Tarnów, małopolskie28 czerwca 2019
Praca zmianowa, czyli różne dziwne godziny (często zostaje się dłużej). Praca fizyczna. Zarobki fatalne. Duża liczba kierowniczek. Zamysł firmy dobry szkoda,że tylko w teorii. Pracownicy to same dziewczyny/kobiety. Wszystko zależne od danych osób, ale w tym przypadku nawet połowa dziewczyn nie jest miła ani chętna do pomocy. Cieszę się,że już tam nie pracuje.
Plusy
Kontakt z klientem
Minusy
Fatalne zarobki, duza liczba obowiązków
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
średnia
doradca sprzedaży (obecny pracownik) –  Wałbrzych, dolnośląskie24 maja 2019
Pracownicy w porządku, brak możliwości rozwoju, płace minimalne nawet przy 2 letnim stażu pracy
Plusy
grafik
Minusy
zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 15Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Demanding
Sales Advisor (były pracownik) –  dolnośląskie25 kwietnia 2019
Working here is not only about taking care of customers, clothes, fitting rooms, tills and stocks. It's about doing all of that at once. You need to be good at multitasking and be prepared for staying there for long hours and some extra shifts that are usually not included in the rota.
Plusy
Staff discounts
Minusy
Long hours, multitasking
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fajna praca...na chwile
Doradca Handlowy (obecny pracownik) –  Rzeszów, podkarpackie17 kwietnia 2019
Atmosfera pracy jest...rozna.Raz pracujesz z kims z kim sie swietnie dogadujesz a raz z kims kogo po prostu nie lubisz.Zarobki przynajmniej w moim wypadku (1/2) nie powalaja.Powiem wiecej,sa kiepskie.Nie spodziewajcie sie kokosow.Niestety polityka firmy jest podobna do jak najwiekszej pracy w jak najkrotszym czasie.Ze wszystkiego zostaniesz rozliczony,ile byles na przerwie,ile minut sie spozniles.Nie ma duzej swobody.
Plusy
Atmosfera, Praca niezbyt meczaca, malo fizycznosci
Minusy
Zarobki, podejscie do pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
It was great experiance
Sale Advisor (były pracownik) –  gdansk4 marca 2019
I have learned a lot, our store was a newly opened, so i was able to build our store from the basics. Atmosphere was great, awesome management. There was no problems with changing schedule.
Plusy
discount
Minusy
none
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogólnie całkiem okej
Doradca Klienta (były pracownik) –  Kraków, małopolskie22 lutego 2019
Bardzo duże zamieszanie na miejscu pracy, ponieważ w sklepie napuje bardz duży ruch
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
.
Customer Service Representative (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie7 lutego 2019
dsalidajksnda;osdaasdjbnasdpaspouddasoh;idasijphdsajpindafs
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 53Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca idealna dla studentów
Sales advisor (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie25 stycznia 2019
Praca idealna dla studentów, elastyczny grafik układany według próśb (zdarzają się wyjątki, wszystko zależy głównie od managera układającego grafik miesięczny), świetna atmosfera w pracy - oczywiście wszystko w zależności od sklepu w którym pracujemy i od ludzi, ale z tego co wiem, w większości sklepów w Krakowie jest ok. To samo w przypadku kadry kierowniczej (w moim sklepie managerowie to świetne osoby z którymi bez problemu można się dogadać i świetnie się współpracuje). Najgorsi są klienci (szczególnie podczas wyprzedaży), bywają bardzo nie mili i robią straszny bałagan na sklepie - jak to w sieciówkach, ale na szczęście zdarzają się jeszcze tacy z kulturą ;). Co do awansu bywa różnie - zależy oczywiście od pracy i zaangażowania i od tego, czy kierownik widzi potencjał. Niestety zarobki średnie w porównaniu do ilości pracy, czasem jest naprawdę ciężko a to jednak praca fizyczna. Ogólnie polecam, szczególnie studentom. Jeżeli trafi się na fajny zespół to praca jest bardzo przyjemna ;)
Plusy
elastyczny grafik, dobra atmosfera pracy
Minusy
Średnie zarobki, nieprzyjaźni klienci
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera.
pracownik magazynowy (były pracownik) –  Gądki, wielkopolskie9 stycznia 2019
Firma stawiająca na ludzi. W której każdy czuje się dobrze.
Plusy
Darmowe posiłki.
Minusy
Brak.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 13Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mila atmosfera
pracownik magazynowy (były pracownik) –  Gądki, wielkopolskie3 grudnia 2018
Nie narzekalam ani na warunki ani na atmosfere milo sie pracowalo
Plusy
Posilki za 1 zl
Minusy
Daleki dojazd
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Веселая атмосфера
Магазинер (obecny pracownik) –  wielkopolskie31 października 2018
Классная работа.Рекомендую.класная атмосфера.з/п если бы поднять вообще шикарная работа)))
Plusy
Кофе, вода, чай безплатно
Minusy
Рабочая обувь
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra praca dla studentów.
Doradca sprzedaży (były pracownik) –  Kraków, małopolskie23 października 2018
Różnorodność pracy zapobiega nudzie, kadra, która stara się dbać o pracowników (drobne prezenty z okazji różnych świąt).
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 10Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bydgoszcz Focus
szary pracownik (obecny pracownik) –  Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie3 października 2018
Kiedyś było znośnie, obecnie praca w tym miejscu ociera się o mobbing. Kierownik sklepu bez kompetencji, wysługuje się ludźmi obiecując im awans i traktujac ich ulgowo. Grafik zmieniany z dnia na dzień, brak informowania pracowników. Pupilki mogą godzinami stać i gadać, a "nowi" pracują za czterech. Pensje ciężko nazwać wynagrodzeniem, bo stawki mniejsze niż w McDonald's.
Szczerze nie polecam
Plusy
brak
Minusy
brak kompetencji kierownika sklepu, nierówne traktowanie, faworyzowanie, brak możliwości rozwoju, kiepska wypłata
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nieprofesjonalne kierownictwo.
Doradca Klienta (były pracownik) –  Nowy Dwór Mazowiecki, mazowieckie18 września 2018
Zostałam zatrudniona w H&M na umowę zlecenia. Pierwszego dnia zapoznałam się z grafikiem, mialam bardzo minimalną liczbę dni pracujących. Praktycznie codziennie pojawiał się nowy pracownik, co zastanawiało mnie i nasuwało pytanie „PO CO?”, skoro inni pracownicy mają i tak malo pracy. Nie zapoznano mnie z niczym, rzucono na głęboką wodę. Mimo, ze praca oczywiscie nie należy do najteudniejszych. Nie przedstawiono mi podstaw, których musialam nauczyc sie samodzielnie poprzez obserwacje, dodatkowo, gdy pytałam kogos o cos, odpowiadał mi z wielka łaska. Poganianie, co jest chyba najgorsze w tym wszystkim, a kierownictwo siedzi w socjalu i je ciastka. Obgadywanie klientów, wyśmiewanie ich. Zwalnianie do domu, bo „nie ma co robic”. Zmiana grafiku co kilka dni, wiec nie mozna sobie nic zaplanować. Poza tym, nie informują, ze grafik się zmienił. Najbardziej jednak zbulwersowała mnie sytuacja, gdy zobaczyłam grafik na nowy miesiac a tam pusto. Poinformowano mnie, ze nie jestem „zaplanowana” na nowy miesiac i zebym czekała na telefon. Minął miesiac, następnie drugi, w tym czasie wyjechałam za granice,oczywiscie nie czekając na telefon z ich strony, po jakims czasie zapomniałam, ze tam pracuje. Gdy wrocilam do domu, doszłam do wniosku, ze nie bede czekac na wygaśnięcie umowy, ale pojde do sklepu i dam wypowiedzenie, chcialam byc po prostu fair. Podczas wizyty w sklepie okazało sie, ze juz dawno tam nie pracuje, i to u nich normalne, ze jak nie potrzebują, to zwalniają. Dodatkowo kierowniczka zapomniała, ze mam jeszcze umowę, wiec powiedzialam, ze powinnam zostać poinformowana o tym, ze  więcej... nie pracuje, na co odpowiedziała, ze to przeciez umowa zlecenie .wmawiała mi, ze opuściłam dzien w pracy! Ciekawe jakim cudem skoro „mialam czekac na telefon”! SZANUJMY SWÓJ CZAS. Kierownictwo NIEPROFESJONALNE. Nawet nie wiem, kiedy zakończyłam tam prace. NIE POLECAM.  zwiń
Minusy
Niedouczone kierownictwo, brak szacunku do pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 23Nie 1Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w H&M. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 7 021 opinii
52 185
42 416
31 497
2503
1420

Oceny wg kategorii

3,5Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy