Opinie pracowników firmy Getin Noble Bank

Znaleziono 23 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (24)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ok
Walidator (były pracownik) –  Zamość, lubelskie15 września 2019
Firma ocena: średnio: "3" ale OK :)
natomiast praca w oddziale: "4+"
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great place to work
Personal Client Advisor (były pracownik) –  Poland Warsaw25 lipca 2019
Since i was working in coresponsence department. Main job was to answer on clients questions, sending new offers, receiving complains. The most challenging part was to answear all client questions in one message even if he didn't ask. I had to thing foword what next questions might be, and try to answear them all at once.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
możliwość rozwoju w firmie
starszy specjalista ds. kadr (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie20 marca 2019
dla mnie możliwości rozwoju skończyły się 3 lata wcześniej, brak szkoleń
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Customer Adviser
Customer Adviser (były pracownik) –  Swidnica Polen14 lutego 2019
As a custemer adviser I was responsible for choose the best ofer for bank klients. Working hours was sutible for me and workplace kulture was on high level. I realy enjoyed working with custemers becouse they showed appritiation and make me feal competence. Hard was to deal with dificult custemers but if I couldn't manage I could always count on help from my coulegs. Lefted that place becouse I've moved to the UK.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Doradca klienta
DORADCA KLIENTA (obecny pracownik) –  łódzkie8 stycznia 2019
Można tu zdobyć niesamowite doświadczenie i rozwinąć sporo kompetencji ale bardzo dużym kosztem - kosztem rodziny.
Praca idealna dla osób samotnych lub nie planujących powiększenia rodziny, ewentualnie nastawionych na karierę.
Było sporo szkoleń, teraz mniej - ale są możliwości awansu.
Zbyt duże ciśnienie - coraz więcej obowiązków nakładane na pracowników/często brak wsparcia przełożonego, podwyżki...ciężkie do wyegzekwowania - nowi mają na wstępie więcej niż stary pracownik.
Za to nowi pracownicy często rzucani są na głęboką wodę - brak wsparcia podczas pierwszych dni obsługi.
Plusy
Opieka medyczna Medicover, karta MultiSport + akcje świąteczne / wypłaty dodatkowe
Minusy
Zbyt wysokie ciśnienie z góry, brak poświęcenia czasu na wyszkolenie nowego pracownika na nowego i dobrego pracownika.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Warszawa
Senior private banker (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie11 maja 2018
Niekorzystne zmiany, nowy system motywacyjny, brak awansu, nie można pogodzić życia prywatnego z zawodowym
Plusy
Brak
Minusy
System motywacyjny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workplace
Personal Banking Adviser (były pracownik) –  Poland1 kwietnia 2018
Professional, individualized consulting and sale of retail banking products with simultaneous costumer service, management of clients’ portfolios. Fantastic job
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 5Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
przeciętna
specjalista (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie30 listopada 2017
za dużo obowiązków, brak szkoleń i możliwości rozwoju
Plusy
multisport
Minusy
brak możliwości rozwoju
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
A great company
Specialist for Coordination (były pracownik) –  POLAND5 września 2017
It was a company, where I learned how to work in a very busy environment.

Management Team was friendly and helpful.
A high level of organisation culture.
The hardest part of the job was my decision of leaving
The most enjoyable part of the job was a Team Work!
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
vxrvxrvxvv xf
Specjalista ds. windykacji (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie2 sierpnia 2017
asadadasdasdasdasdfrvbvsbsrbsdbrsdrbrbrbvdbv sxrfv xv
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca dobrze zapłacona
Specjalista ds. kredytu hipotecznego (były pracownik) –  pomorskie2 sierpnia 2017
Dobre miejsce na nabycie doświadczenia i ostry trening z klientem na różnych produktach. Świetny socjal.
Plusy
wysokie zarobki, karta multisport
Minusy
praca pochłania, duże wymagania
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera pracy
Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Grajewo, podlaskie30 marca 2017
Dobra atmosfera pracy, dobra kadra zarządzająca, proste procedury
Plusy
godziny pracy
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 9Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Warszawa Dział riozliczeń
Młodszy Specjalista ds.Rozliczeń (były pracownik) –  Warszawa mazowieckie20 kwietnia 2016
Moja szefowa to wspaniała kobieta - wymagająca, konkretna ale bardzo pomocna.
Plusy
wypady po pracy z zespołem
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
doradcza hipoteczny (obecny pracownik) –  śląskie30 marca 2016
duża ilość spraw do załatwienia , duża presja na wynik ,
ale przy odpowiedniej organizacji czasu do ogarnięcia
możliwości rozwoju -ograniczone , brak ścieżki kariery ,
samemu trzeba narzucić sobie pewien rygor pracy aby osiągać wynik.
kadra zarządzająca niższy i średni szczebel raczej słabo oceniam brak wsparcia pracowników , słaba orientacja gdzie co załatwić aby ułatwić pracą ocena 3
zespół współpracowników ,to zależy
rotacja pracowników dość duża raz zespół jest super , potem następuje zmiana i zespół trzeba budować od nowa .
Najtrudniejszą częścią pracy jest presja na wynik , presja czasu aby zdążyć z terminami
najprzyjemniejsza część pracy to kiedy udaje się przeprowadzić trudną transakcję i następuje finalizacja , kiedy klient jest z obsługi zadowolony
Plusy
zadaniowy czas pracy, sam decydujesz ile i kiedy pracujesz
Minusy
zawsze brakuje czasu, brak wsparcia
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rewelacyjni ludzie.
Specjalista ds kampanii CRM (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie16 marca 2016
Praca w Getin Banku umożliwiła mi ogromny wzrost umiejętności analitycznych oraz biznesowych.

Problemem jest kadra zarządzająca, która nie do końca wie, w którym kierunku zmierza.
Plusy
Możliwość rozwoju, w oparciu o nowe narzędzia CRM
Minusy
Znikome zarządzanie pracownikami.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and motivating workplace
Software Developer (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ18 stycznia 2016
Very nice place.
Professional, motivating co-workers.
Competent management.
Plenty of opportunity to learn new technologies.
Sometimes overtimes.
Company events.
Plusy
Medical care, multi sport benefits, trainings
Minusy
Stressed work
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
I like to forget abou this job
Credit Analyst (były pracownik) –  Szczecin, ZA10 grudnia 2015
Nothing more to add. Just look at stock market at getin noble bank lost 80%:) No standards, no security, huge pressure to sell, products.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szczecin
Młodszy opiekun Klienta (obecny pracownik) –  Szczecin5 października 2015
Firma daje wiele możliwości rozwoju oraz zarobków.Dzień jest dosyć zajęty
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 10Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W miejscu pracy, w którym pracuje panuje dobra atmosfera
Koordynator ds. wsparcia siedzi (obecny pracownik) –  Jastrzębie- Zdrój - Śląskie17 sierpnia 2015
Praca w dobrych warunkach i miłej atmosferze. Jest to dobre miejsce pracy dla młodych osób, które chcą się nauczyć systematyczności, odpowiedzialności, zaangażowania oraz odporności na stres oraz doświadczenia.
Plusy
Pakiet świadczeń socjalnych
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera
Hostessa (były pracownik) –  Wrocław, DO26 lutego 2015
Dobrze zorganizowana akcja, łatwość w prowadzeniu przedsięwzięcia.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 7Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Getin Noble Bank. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,5
Na podstawie 24 opinii
56
47
36
23
12

Oceny wg kategorii

3,4Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,5Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy