Opinie o firmie FM LOGISTIC, temat Płaca i benefity
Wszystkie
Lokalizacja
Polska8 opinii
Sortuj według
Znaleziono 5 opinii pasujących do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (427)
Praca bez możliwości rozwoju
operator wózka widłowego, magazynier (były pracownik) - Tomaszów Mazowiecki, łódzkie - 15 listopada 2018
Wyróżniona opinia Indeed
Najbardziej przydatna opinia według IndeedPraca w trybie 3-zmianowym która wymagała od pracownika ogromnych pokładów siły do wyrobienia dziennej "normy". Pracowanie na dzienne unormowanie często utrudniane było przez dużą ilość pracowników na magazynie ( przejazd między alejkami był zapchany wózkami z ludźmi) oraz przydzielanie lepszych zleceń przez kadrę kilku wybranym pracownikom. Chcąc się dalej rozwijać należało dużo "rozmawiać" z kadrą. Na magazynie było schludnie i czysto dzięki ekipie sprzątającej. W mojej pracy najtrudniejszą częścią dnia były zlecenia których ukończenie ich musiało być błyskawiczne a utrudniane było przez różnorodność towarów i niesamowite ich ilości ( skrzynki, napoje, słodycze, mąki, oleje, słoiki itd.)
Plusy
3 przerwy
Minusy
często duże zlecenia tzw. "przez cały magazyn"
Czy ta opinia była pomocna?
Miejsce pracy, którego nie polecę nikomu
Pracownik ds. Obsługi Klientów (były pracownik) - Mszczonów, mazowieckie - 20 lipca 2022
Nie polecam nikomu tego miejsca pracy. Brak możliwości rozwoju. Nieposzanowanie pracownika, zmiany stanowisk z pracownika ds. obsługi klientów na pracownika ds. statystyk i fakturacji, zmiany systemów zmianowych z dnia na dzień. Wynagrodzenie niezgodne z ustaleniami. Wynagrodzenie + "premia" nijak się ma do wypracowanego miesiąca. Zerowa wiedza kadrowych. Omijajcie szerokim łukiem.
Minusy
Niskie zarobki, nieposzanowanie pracownika, Wynagrodzenie niezgodne z ustaleniami
Czy ta opinia była pomocna?
Nie ma drugiej tak złej firmy gdzie okradaja ludzi z pieniedzy
Oww (obecny pracownik) - Olszowa, opolskie - 30 grudnia 2018
Pójście przynajmniej na jeden dzien l4 lub na jednej dzień urlopu bez płatnego odejmuję ci 450zl z wypłaty czyli wypłata wychodzi 1850 zł z premia. Praca jest na akord a tylko cię poganiaja i nawet nie można porozmawiać a jak się odezwiesz to odrazu masz przewalone
Plusy
Brak
Minusy
Brak możliwości awansu, zero dofinansowań, małe wypłaty.
dżwiganie skrzynek z piwem
OWW wózki widłowe (były pracownik) - Wolbórz, łódzkie - 28 lipca 2018
wcześniejsze informacje o pracy przy rekrutacji mijaja się z rzeczywistoscią
Plusy
paczki i bony świąteczne imprezy dla dzieci
Minusy
zarobki uzaleznione od wydajnosci w pracy
dobra atmosfera
Magazynier (były pracownik) - Mszczonów, mazowieckie - 6 kwietnia 2018
Możliwość awansu, Przyjemna atmosfera w pracy. Zadawalające wynagrodzenie
Minusy
dojazd do pracy ok. 2 h
FM LOGISTIC - praca i kariera
Zobacz więcej opinii o firmie FM LOGISTIC
A może chcesz zobaczyć:
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w FM LOGISTIC. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
122
Oceny wg kategorii