Flexcraft
Opinia pracownika firmy Flexcraft
Alkmaar
pracownik fizyczny (były pracownik) - Holandia, zagranica - 24 listopada 2022
praca w mroźni, w dość uciążliwych warunkach, ale no wiedział człowiek na co sie pisze, wiec tu nie ma co narzekać. kwatery i kasa spoko, koordynatorzy polskojezyczni wiec to na plus
Oceny wg kategorii
5,0 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Podobne opinie
Dobrze
pracownik fizyczny (były pracownik) - Holandia, zagranica - 27 grudnia 2022
wszystko spoko bez zastrzeżeń, jak ktoś ma jakieś pytania to zawsze można się do nich osobiście odezwać i bez problemu odpowiadają
dobra agencja
pracownik fizyczny (były pracownik) - Holandia, zagranica - 10 listopada 2022
dobra organizacja, wszystko dopięte na ostatni guzik przynajmniej w moim przypadku, nie wiem jak innym ale mi się podobało
spoko
pracownik fizyczny (były pracownik) - Holandia, zagranica - 27 października 2022
dla mnie spoko, wszystko ogarnięte, ludzie w porządku, kasa wystarczająca, mi się dobry wyjazd trafił, polecam
Czy ta opinia była pomocna?
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Flexcraft. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
Oceny wg kategorii
4,2 na 5 gwiazdek w kategorii Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
4,3 na 5 gwiazdek w kategorii Zarobki/pakiet socjalny
3,9 na 5 gwiazdek w kategorii Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
4,3 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
4,3 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Porównaj Flexcraft z
Pytania dotyczące Flexcraft
- Czy w firmie Flexcraft możliwa jest praca w elastycznych godzinach pracy?Jedna osoba odpowiedziała
- Jak czujesz się codziennie idąc do pracy w firmie Flexcraft?Jedna osoba odpowiedziała
- Jak czułeś się mówiąc znajomym, że pracujesz w firmie Flexcraft?Jedna osoba odpowiedziała
- Gdyby to zależało od Ciebie, co byś zrobił(-a), aby uczynić firmę Flexcraft lepszym miejscem pracy?Jedna osoba odpowiedziała