Opinie pracowników firmy Flexcraft - Opole, opolskie
Wszystkie
Lokalizacja
Opole, opolskie2 opinie
Sortuj według
Znaleziono 2 opinie pasujące do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (85)
Uczciwie
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) - Opole, opolskie - 28 grudnia 2021
Wyróżniona opinia Indeed
Najbardziej przydatna opinia według IndeedPraca nie należy do najlżejszych, ale tego się spodziewałem więc nie było zaskoczenia. Kasa na czas, wszystko się zgadza i nie mam nic do zarzucenia w tej kwestii.
Czy ta opinia była pomocna?
Vomar
order picker (były pracownik) - Opole - 5 października 2020
Brak godzin, salarisy 130-200€ Na rozmowie mówią o innych warunkach mieszkalnych niż w rzeczywistości są. Proponują domki a laduje się w hotelu pracowniczym. Ze zmiany konczacej się o 23;00 można mieć na drugi dzień na 6:00. Brak kompetencji i brak poszanowania człowieka. Ludzie to tylko mięso armatnie
Czy ta opinia była pomocna?
Zobacz więcej opinii o firmie Flexcraft
A może chcesz zobaczyć:
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Flexcraft. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
Oceny wg kategorii
4,2 na 5 gwiazdek w kategorii Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
4,3 na 5 gwiazdek w kategorii Zarobki/pakiet socjalny
3,9 na 5 gwiazdek w kategorii Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
4,3 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
4,3 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Porównaj Flexcraft z
Pytania dotyczące Flexcraft
- Czy w firmie Flexcraft możliwa jest praca w elastycznych godzinach pracy?Jedna osoba odpowiedziała
- Jak czujesz się codziennie idąc do pracy w firmie Flexcraft?Jedna osoba odpowiedziała
- Jak czułeś się mówiąc znajomym, że pracujesz w firmie Flexcraft?Jedna osoba odpowiedziała
- Gdyby to zależało od Ciebie, co byś zrobił(-a), aby uczynić firmę Flexcraft lepszym miejscem pracy?Jedna osoba odpowiedziała
Opinie o firmie Flexcraft wg stanowisk
Informacje o firmie Flexcraft w lokalizacji Opole, opolskie
- Firmy