Opinie pracowników firmy Flex

Znaleziono 22 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (4 552)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tczew
operator produkcji (były pracownik) –  Tczew, pomorskie17 marca 2019
Praca na początek aby zdobyć doświadczenie. Trzeba mieć dystans i nie przejmować się TL;SL to na ogół buraki
Plusy
Blisko
Minusy
Niskie zarobki, chamstwo kadry zarzadzajacej, nepotyzm
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Syf
Technik testu (były pracownik) –  Tczew, pomorskie13 stycznia 2019
Oboz pracy, duze wymagania, male zarobki, zero szacunku
Plusy
Latwa stala praca
Minusy
Male zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Flextronics
Magazynier (były pracownik) –  Tczew, pomorskie10 listopada 2018
Magazyn jak magazyn, dużo ludzi, mało miejsca, wielkie ciśnienie.
Zarobki poniżej średniej, grafiki z "oszukaną" 4 brygadówką to jakiś żart.
Dla 20 latka, który dopiero zaczyna znajomość z logistyką to nie najgorsze miejsce na taki start.
Plusy
Bliski dojazd
Minusy
zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bra arbetsmiljö
operatör av produktionslinje D-4 (były pracownik) –  pomorskie3 października 2018
Jag verkligen gillade jobba på Flextronics. Bra kultur, strålande teamledare. Det var inte så svårt att jobba, jag fått hjälp om jag förstod inte hur jag skulle jobba. Linjen D4 var montering telefoner för Ericsson. Bästa delen av jobbet var att komma till jobbet. Jag gillade jobba där och där jag lärde mig mycket.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Panuje rodzinna atmosfera
operator produkcji (były pracownik) –  Tczew, pomorskie4 września 2018
Moja ocena wynika z gwiazdek,a od siebie dodam,ze jest to firma w której się rozwijasz,na płaszczyznie zawodowej. Brawo dla Flexa
Minusy
Krótkie przerwy
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera pracy
Customer Service Manager (obecny pracownik) –  Tczew, pomorskie31 lipca 2018
Praca w firmie Flex jest bardzo dynamiczna. Dodatkowym atutem jest miła i rodzinna atmosfera, co wpływa że chce się tutaj pracować.
Plusy
Dofinansowanie do kursów językowych oraz kart sportowych
Minusy
Brak dofinansowania do posiłków
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Flextronics International Poland
operator produkcji (były pracownik) –  Tczew, pomorskie30 lipca 2018
Praca w firmie Flextronics International Poland pozwoliła uzyskać mi bardzo duże doświadczenie pracy na produkcji. Jest to przedsiębiorstwo, które kładzie bardzo duży nacisk na jakość wykonywanych produktów, zapewnia szkolenia.
Plusy
szkolenia, jakość
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera jest dobra
Młodszy magazynier (obecny pracownik) –  Tczew, pomorskie10 maja 2018
Praca nie jest zła lecz brak możliwości rozwoju jak i możliwości na podwyżkę . Co sprawia że chodzę do pracy aby utrzymać rodzinę
Plusy
Pensja na czas
Minusy
Brak możliwości awansu jak i możliwości rozwoju zawodowego
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Routine and nondevelopment
Production Operator (były pracownik) –  PL2 lutego 2018
As a young girl just before the start of my studies I wanted to gain some job experience. This job was definitely not for me, I was doing the same boring task everyday. Some management people were very rude to me and to other production employees. Also the salary was a joke. I do not recommend working for that company, for sure on production.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Жаль,что здесь нельзя поставить 0.
Упаковка товара (obecny pracownik) –  Лодзь28 stycznia 2018
Нет вообще никокой стабильности,то что говорят не выполняют, отношение плохое
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Arbeit
Wartungstechniker (były pracownik) –  Tczew8 października 2017
Ich war als Industrietechniker , wartung , reparaturen
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bad place
JUNIOR WAREHOUSEMAN (były pracownik) –  tczew2 sierpnia 2017
It's a bad place to work, seriously. Management don't care about you, they just want to do stuff and nothing more. Very bad treatment. Don't recommend this place to anyone
Plusy
none
Minusy
very much
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracodawca stara się stworzyć jak najlepsze warunki do wykonywania przydzielonej pracy.
magazynier, przyjęcia dostaw materiału (obecny pracownik) –  Tczew, pomorskie5 października 2016
Pracodawca nie jest w stanie (po 12 latach nienagannej pracy) zaoferować nic, co pozwoliłoby się rozwijać zawodowo-pociągnełoby za sobą zmianę stanowiska pracy i poprawiłoby sytuację finansową.
Plusy
do tej pory praca w systemie "czterobrygadowym" z dodatkiem do wynagrodenia
Minusy
niskie zarobki (prawie zrównane z wynagrodzeniem "nowo zatrudnionych", wieloletni pracownicy nie są doceniani, świadczenia socjalne z roku na rok są obcinane
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie sie bardzo popsuła atmosfera pracy
technik laboratorium jakości (obecny pracownik) –  Tczew, PM4 listopada 2015
Moja ocena i tak jest bardzo wysoka wiec nie mam za bardzo tu co opisywać
Plusy
Niedaleko miejsca zamieszkania
Minusy
bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Work as a press brake operator
Material Handler (były pracownik) –  Tczew7 lipca 2015
I'll start 6 o clock, i taking a order from my team leader, later i programming my machine and taking tools. After that bend my order.
Plusy
Free Lunches
Minusy
Long Hours
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Flextronics Poland
Operator produkcji (AOI) (obecny pracownik) –  Tczew, PM7 czerwca 2015
Jest to praca zmianowa 12 godzinna,oddalona od mojego miejsca zamieszkania o 40km,dojazd w jedną stronę zajmuje mi godzinę.Kadra zarządzająca komlpetnie nie liczy się z ludzmi,którzy dojeżdzają,przenoszą ich,gdzie chcą i kiedy chcą,zabierają dodatek 4-brygadowy twierdząc,że firma przechodzi kryzys a sobie urzadzają imprezy,sympozia itp.Coraz więcej ludzi się zwalnia,każdy chce być traktowany jak człowiek i jak człowiek zarabiać,dzieje się źle i nie zapowiada się na nic lepszego!
Plusy
obiady są drogie i niedobre
Minusy
bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
very stable place of work
Senior NPI ENGINEER (obecny pracownik) –  Tczew Poland16 września 2014
a lot of work each day
new challenges and demanding products
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
HI CLASS COMPANY
"BIZNES PARTNER" (były pracownik) –  Poland25 lutego 2014
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
fxcv
x
xbv
x
bzxb
zz
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Excelent
Warehouse Operative (były pracownik) –  Poland23 lutego 2014
All good.
Money always on time..
Very good atmosphere.
Working for quality.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Operator Maszyn SMT , Szlifierz (były pracownik) –  Tczew, Pomorskie8 kwietnia 2013
Zakład cechuje się pracą w dużym zespole. Praca jest bobra choć sam zakład mało płaci za wykonywaną pracę. Zatrudnienie jest nie stabilne.
Plusy
możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
Minusy
niskie zarobki, niestabilna praca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Flex. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,0
Na podstawie 4 552 opinii
51 689
41 572
3866
2252
1173

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,7Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy

Opinie o firmie Flex wg lokalizacji