Opinie dot. stanowiska Kontroler jakości w firmie Exact Systems

Znaleziono 11 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (38)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zła atmosfera pracy
Kontroler jakości (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie6 grudnia 2019
Zła atmosfera pracy, niskie wynagrodzenie, mała ilość godzin pracy, brak możliwości rozwoju.
Plusy
Elastyczny grafik
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Exact Systems świnie i chamy!!!
Kontroler jakości (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie4 grudnia 2019
Oszukali mnie, przyjechałem i tego samego dnia wyrzucili z mieszkania. Kordynator oszust i świnia cham.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra praca dla studentów
Kontroler jakości (były pracownik) –  Rzeszów, podkarpackie20 stycznia 2019
Dobra praca jak na początek, elastyczny grafik, w miarę dobre zarobki. Niestety brak możliwości rozwoju.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Koordynator firmy jak najbardziej na plus
Kontroler jakości (były pracownik) –  Jelcz Laskowice, dolnośląskie25 lipca 2018
W skali od 1-10 oceniam na twarde 7 , wszystko fajnie ale jednak brakuje zgrania zespołu , co chwile nowe osoby.
Plusy
Grafik pracy który mozna dopasować według swoich potrzeb
Minusy
Kadra zarządzająca jest głównym minusem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 8Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tychy
Kontroler jakości (były pracownik) –  Tychy, śląskie7 lipca 2018
Lidezy w tej firmie nie wykazują zadnego zainteresowania tym co dzieje sie w tej firmie.Szefowa jest skandaliczna i nie uprzejma praca w tej firmie pod zadnym wzgledem mi sie nie podobała chyba ze dali mnie na kontrole zdala od od kadry Exakt
Czy ta opinia była pomocna?Tak 29Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
Kontroler jakości (były pracownik) –  Nowa Sól, lubuskie31 stycznia 2018
Praca ciekawa, wymagająca dokładności i sprawności w działaniu, polegająca głównie na selekcji detali, a czasem na pracy przy produkcji. Taka praca pozwala na nauczenie się odpowiedzialności i sprawności w organizacji pracy. W firmie niestety nie ma zbyt dużej możliwości rozwoju. Pozytywną cechą była możliwość dostosowania grafiku do własnych potrzeb. Najcięższą jej częścią była konieczność przenoszenia niekiedy ciężkich przedmiotów.
Kadra zarządzająca bardzo przyjazna i pomocna dla pracowników,
Plusy
elastyczny grafik, miła atmosfera
Minusy
niewielkie możliwości rozwoju
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 11Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera
Kontroler jakości (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie23 marca 2017
Praca ok, wolne weekendy, miła atmosfera, elastyczny grafik dostosowany do osoby uczącej się, wolne weekendy i święta. Jedyny minus to umowa zlecenie.
Plusy
wolne weekendy, elastyczny grafik, stawka.
Minusy
Umowa zlecenie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 12Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce, w którym jest dobra atmosfera
Kontroler jakości (były pracownik) –  Tychy, śląskie3 lutego 2017
Mimo tego, że każda firma ma swoje plusy i minusy, polecam podjąć pracę w Exact Systems. Miła atmosfera i ludzie, z którymi można porozmawiać.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 18Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Exact Systems
Kontroler jakości (obecny pracownik) –  Częstochowa, śląskie25 września 2016
Firmie jest bardzo dobra atmosfera do pracy.
Praca w mlodtm zespole.
Możliwość szybkiego awansu.
Szkolenia i nauka z korzystania narzedzi do pomiarów.
Wyjazdy w delegacje .
Plusy
miła atmosfera
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera i przyjaźni współpracownicy
Kontroler jakości (obecny pracownik) –  Czeladź, SL26 września 2013
Mili współpracownocy, dużo pomocnych osób, pozytywnie nastawionych, jednak sama organizacja pracy wymaga dużo poprawy, brak szafek w szatniach, za dużo lub za mało ludzi na zmianie, przydzielanie do wykonania cieżkiej pracy i dźwigania ciężkich rzeczy dwóch kobiet, zamiast dwóch mężczyzn.
Minusy
umowa zlecenie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 5Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Exact Systems

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Exact Systems. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,7
Na podstawie 38 opinii
54
48
311
23
112

Oceny wg kategorii

2,9Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,6Zarobki/pakiet socjalny
2,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,3Kadra zarządzająca
2,7Kultura pracy