Przyjechalem najpier na miesiac na wakacje ale wrocilem na dluzej bo mi sie spodobalo. Praca jak kazda inna ale pieniadze zawsze na czas a jak sa jakies problemy to wystarczy pisac dzwonic i pomoga.
Pracuje przez ta agencję już ok pół roku. W porównaniu z innymi agencjami to naprawdę sporo bo we wczesniejszych nie wytrzymalem dluzej niz miesiac. Jak chce sie pracowac i jest fer do innych to wszystko jest ok. Jak cos sie dzieje to wystarczy napisac w czym problem i pomoga. Przeniesli mnie na inna lokacje bez problemu bo akurat byly miejsca gdzie indziej a tam gdzie bylem od poczatku nie podobalo mi sie.
Pracuje w Amsterdamie na wykladaniu i jest ok. Ciezka praca ale ogolnie polecam, zmiany nocne akurat mnie najbardziej odpowiadaja i nie mam na co narzekac. Przyjechalam do pracy i to mam zapewnione wyplaty tez sie zgadzaaj. :) Polecam prace sprawnym fizycznie duzo biegania :)
Wyjechałem za pośrednictwem Eurojob do Holandii do pracy na produkcji. Firma podeszła do tematu jak należy - nie ma się czego przyczepić. Praca na produkcji jak to praca na produkcji. Powiem szczerze, że słyszałem opinie ludzi którzy mieszkając na stałe w Holandii szukają pracy w Eurojob w Poznaniu zamiast w lokalnych agencjach. To chyba mówi samo za siebie.