Opinie pracowników firmy Eurocash S.A.

Wyświetlono wszystkie opinie (18)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Eurocash gdańsk
kierowca (obecny pracownik) –  Gdańsk, pomorskie25 marca 2019
Są równi I równiejsi.Prywaciaże górą- planiści Im wchodzą......Grafik na soboty- premia niejasne zasady- praca kierowcy totarganie palet I noszenie towaru- utarczki z klientami-brak zrozumienia ze strony przełożonych-klient ma racje.Socjal znikomy.
Plusy
Wypłata na czas
Minusy
Słabe zarobki#niejasne premie#są lepsi i gorsi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Uwaga na rekrutacje
Rekrutowałem się (były pracownik) –  Warszawa25 marca 2019
Uważajcie na rekrutację, poszedłem na łącznie 3 rozmowy:
- z HR
- kierownikiem
- dyrektorem
(plus jedna telefonicznie)
i nawet nie dali szanownie znać o decyzji, szkoda czasu i zachodu
Plusy
Niski Poziom rekrutacji
Minusy
Niski Poziom rekrutacji
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wykorzystywanie pracowników
pracownik fizyczny (były pracownik) –  Lublin, lubelskie22 marca 2019
- brak możliwości awansu
- często każą zostać po godzinach bez względu czy ty chcesz czy nie
- brak wózków elektrycznych. Każą ciągnąc zwykłego paleciaka po całej hali i jeszcze bezczelnie mówią że za wolno pracuję
- kierownictwo dba tylklo o siebie a powinni chociaż trochę dbać o pracownika
Nie polecam!!!
Plusy
Brak
Minusy
Cała firma to minus
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce w którym można zebrać "bagaż doświadczeń" w każdym kierunku zawodowym
Starszy Negocjator Strategiczny (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie4 stycznia 2019
czwórka z minusem lub trójka z plusem :) ale warto spróbować
Plusy
wynagrodzenie zawsze na czas a w Święta przed czasem
Minusy
wielkość organizacji i duża bezwładność w czasie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie8 października 2018
Praca wymagająca siły fizycznej i odporności na stres, kadra zarządzająca ok, klimat w pracy bardzo dobry
Minusy
Brak darmowych posiłków, niskie wynagrodzenie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 6Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak oceny
Magazynier, operator wózka widłowego (obecny pracownik) –  Czeladź, śląskie13 lutego 2018
Dalej tam pracuje nie bede ocenial ............
Minusy
NISKIE ZAROBKI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce najniższego polotu
magazynier-sprzedawca (były pracownik) –  Szczytno, warmińsko-mazurskie19 października 2017
Kadra zarządzająca oszukuje pracowników dając im złudne nadzieje na przedłużenie umowy o pracę.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 17Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam nikomu
Fakturzysta (były pracownik) –  Piekary Śląskie, śląskie4 września 2017
Nie polecam nikomu. Obuz pracy. Żeby zarobić trzeba zasuwać nadgodziny. Zbyt wiele zadań dla jednego pracownika. Ogólnie haos, brak organizacji pracy. Pracownik traktowany jak śmieć.
Plusy
Brak
Minusy
Ta firma to jakies nieporozumienie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 33NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie można się dużo nauczyć
Magazynier (obecny pracownik) –  Piorunów, mazowieckie4 lipca 2017
Mój dzień pracy polega na przygotowaniu towaru do wysyłki dbanie o towar i dobry załadunek aut. O awans jest trudno ale z czasem jest okazja.
Plusy
Darmowe posiłki dla pracowników pracujących na chłodni
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Eurocash Włocławek
Kasjer fakturzysta magazynier (były pracownik) –  Włocławek24 lutego 2017
Straszna praca, kierowniczka stała "z batem" nad pracownikiem. Groźby, mobbing. Zabranianie pracownikom pomocy nowym osobom. Jedynie dobra , chociaż też premie potracaja za stłuczenie, przeterminowane, jak klient przyniesie przeterminowane. Doslownie za wszystko. I do tego harowka, jest sie kasjerem fakturzysta i magazynierem. Rozkladasz towar wolaja cie do fakturowania. Cos strasznego
Plusy
Brak
Minusy
Wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 51Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w dobrej atmosferze
Magazynier (były pracownik) –  Łódź, łódzkie4 stycznia 2017
Wypisywanie faktur praca w magazynie,sprawdzanie cen na towarach,mila atmosfera
Plusy
BLISKO DO PRACY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 15Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra firma z milymi ludzmi
Magazynier (były pracownik) –  Białystok, podlaskie9 grudnia 2016
awans na magazyniera dostalem po okolo pol roku moj dzien byl zawsze wydluzony kadra zarzadzajaca byla mila wspolpracownicy byli genialni najtrudniejsza czesc pracy noszenie kegow 50 litrowych przyjemnosci nie bylo
Plusy
bliski dojazd
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pracodawca bardzo nieprzyjazny i nieprzyjemny
Magazynier - Operator Wózka (były pracownik) –  Nowa Sól, lubuskie24 listopada 2016
Oceniam tą firme na 3, ponieważ kadra zarządzjąca firmą nie liczyła się w ogóle z pracownikiem
Plusy
lekka praca
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera w firmie nie jest przyjazdna
Magazynier (obecny pracownik) –  Czeladź, śląskie19 września 2016
Zatrudniamy coraz więcej osób natomiast jeżeli chodzi o zaplecze to stoimy w miejscu ( chodzi tutaj o wózki jezdniowe).Mój typowy dzień zaczyna się od tzw. walki o wózek bo kto pierwszy ten lepszy.Jeśli chodzi o możliwości rozwoju to oczywiście ale moim zdaniem tylko dla wybranych.Kadra zarządzająca cechuje się brakiem organizacji.
Najtrudniejsze części mojej pracy to zawsze pod koniec dniówki jak przychodzi przełożony i mówi że musimy zostać nadgodziny i nie ważne czy ty masz obowiązki w domu np.pójście z dzieckiem do lekarza,ty masz zostać i koniec.Najprzyjemniejsza część mojej pracy to jak wychodzę z hali i idę się przebrać.
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
polityka w firmie, brak organizacji
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracodawca nie przekacza prawa pracy
Zastepca kierownika -sprzedawca-kierowca (były pracownik) –  Międzyrzecz, LU12 marca 2015
Rano przyjmowanie zamówień, później wypisywanie fv lub paragonów i WZ , szykowanie zamówionego towaru , załadunek na BUS i rozwożenie po klientach . W międzyczasie rozładunek towaru zamówionego do hurtowni.
Plusy
Własna inicjatywa
Minusy
Kadra menadżeska
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stabilność firmy
Szef ekipy ( kierownik niższego szczebla ) (były pracownik) –  Tęgoborze, ML4 lutego 2014
Pracowałem na dwie zmiany ranną i nocną. Organizowanie pracy kompletującym. Obliczanie i pilnowanie produktywności pilnowanie porządku na magazynie. Jest możliwość awansu choć trudna. Kadra zarządzająca bardzo wymagająca ale miła w współpracy ogólnie w porządku. Sprostanie wymaganią kierowników i dopilnowanie kilku dziesięciu pracowników.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w którym panuje przyjazna atmosfera
Magazynier. (obecny pracownik) –  Komorniki, WP20 czerwca 2013
Przyjmowanie towaru od dostawców,tworzenie dokumentacji oraz kompletacja przyjętego towaru i wysyłka do podległych oddziałów.Rozwój zawodowy jest dosyć ograniczony.Kadra zarządzająca przyjazna.Współpracownicy o pozytywnym nastawieniu.Najtrudniejszą częścią pracy jest brak decyzyjności,praca na tym stanowisku sprawia satysfakcję w części zawodowej.
Plusy
Organizowanie spotkań inegracyjnych, szkolenia
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 6Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Eurocash S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,8
Na podstawie 18 opinii
52
45
33
24
14

Oceny wg kategorii

2,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,7Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,5Kadra zarządzająca
2,6Kultura pracy