Opinie pracowników firmy ERGO GROUP

Znaleziono 7 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (61)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra firma dla osób lubiących atmosferę korporacyjności
Manager sprzedaży (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie30 listopada 2018
Zbyt mała pomoc dla nowych pracowników, brak możliwości rozwoju i awansu - przynajmniej dla osób spoza Trójmiasta; zbyt dużo raportów nie wnoszących nic istotnego; poza tym wielu przyjaznych ludzi, sporo ciekawych imprez i wydarzeń towarzyszących pracy, rozwijający się socjal.
Plusy
korporacyjność - najważniejsze raporty, zestawienia
Minusy
małe możliwości rozwoju
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie ma takiego miejsca
Likwidator mobilny (były pracownik) –  śląskie23 lutego 2017
Wystarczy wejść na stronę ( GOWORK.PL ) a tam szczerej prawdy się dowiesz o tej korposzczurowej korportacji. Praca max do 10 lat jeśli nie masz rodziny potem już bez różnicy i tak psychiatryk lub za burtę.
Plusy
Tylko dla osób zatrudnionych w Sopocie
Minusy
Atmosfera i korposzczury
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Produktiv og gøy arbeidsplass
administrasjon (były pracownik) –  Sopot, pomorskie10 października 2016
Ergo Hestia det er veldig stor forsikringselskap i Polen. Korporasjon.
Fra august 2006 til april 2007 jeg jobbet erstatninger biler. Jeg har analisert dokumentasjon fra skadebiler. Bilde, skade, informasjon fra vitnr, politi, fornærmende. Komplettering av dokumentasjon gjeldene skader ved trafikkulyker, evaluering og akseptering eller ikke utbetaling av erstatninger.
Fra Mai 2007 til august 2009 jeg jobbet som spesjalist adm. i jurisdisk avdeling. Kontoradministrasjon det var min typisk dag typisk oppgave på jobben.
Plusy
gave til ansatte og familie til Jul, sommerfest til familie, lære nye ting, konserten
Minusy
stor rivalisering
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce do ktorego nie chciałabym wracać
referent działu obsługi klienta (były pracownik) –  Sopot, PM16 września 2015
Pracowałam na umowę zlecenie. W godzinach 7.30-15.30. Jadnak aby mieć większą wypłatę zdarzało się zostawać do 17 i przychodzić w soboty.
Wprowadzałam dane nowych klientów i uzupełniałam braki.
Poznałam kilka ciekawych osób,jednak większość była fałszywa i mściwa.
Czasem nie chciało się iść do pracy.
Najtrudniejsze a za razem najprzyjemniejsze było zwolnienie mnie bo poczułam ulgę psychiczną.
Plusy
Bliski domum nowe uniejętności
Minusy
Niskie zaribki, stres, konflikty
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun environment
Customer Care Assistant (były pracownik) –  Gdansk, Poland9 kwietnia 2015
great place to work at when you are studying. I leaarn how to work under pressure of time and how to deal with difficult customers.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive workplace
Project Manager (obecny pracownik) –  Sopot, Poland1 lutego 2015
Workplace which offers a lot of opportunities to develop one's skills in communication with different stakeholders and governance in general.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 7Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie ERGO GROUP

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w ERGO GROUP. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,6
Na podstawie 61 opinii
513
422
317
27
12

Oceny wg kategorii

3,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,4Kultura pracy

Opinie o firmie ERGO GROUP wg lokalizacji