Opinie pracowników firmy EMPIK

Wyświetlono wszystkie opinie (18)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Negatywna motywacja
Doradca Klienta (były pracownik) –  Trójmiasto, pomorskie22 lipca 2019
Zdecydowanie nie polecam.W ogłoszeniu miłe słowka a rzeczywistość koszmarna.Najgorsza jest presja na wyniki sprzedaży promocji przy kasie oraz skanowania i zakładania kart empiku.Masz to robić na siłę i jesteś regularnie negatywnie motywowany.
Plusy
zniżki, mili wspólpracownicy
Minusy
niskie zarobki, premia widmo, negatywna pseudomotywacja
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gdynia
Doradca Klienta (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie21 lipca 2019
Praca wyłącznie dla studentów. Tylko umowa zlecenie, umowę o pracę miały z 3 osoby na 15, mimo obietnic nie dostałam w ciągu 1 roku. Zarobki to minimalna krajowa, zdarzała się premia natomiast wyłącznie za indywidualne wyniki i tylko dla sprytnych osób, co umiały podkraść klienta, rzadko kiedy ktoś przy pracy fair play dostawał premie. Godzinowo dwie zmiany, z przewagą 13-21 w miesiącu, ranki dostawały ciągle te same osoby. Jak na tą stawkę za wiele standardów narzucało szefostwo których było trzeba przestrzegać i było to bardzo kontrolowane, co było lekką kpiną przy minimalnej krajowej oraz wiecznie wychodzenie po pracy po czasie, za każdym razem 10-15 min dłużej, nie wliczone w czas pracy.

Dyrektor sklepu był bardzo niekompetentny ( zarząd powinien każdego dyrektora wysłać na przeszkolenie z zarządzania pracownikami, bo to kuleje bardzo - krzyk, czy narzekanie do innych to słaba jakość zarządzania kilkonastoma osobami, zamiast porozmawiać na spokojnie w cztery oczy, dyrektor plotkował do innych, czy się obraził za nie wiadomo o co, bo nie wyjaśnił osobie zainteresowanej) oraz wiedza jego z produktów czy podstawowych czynności w sklepie, które de facto powinien znać choćby z teorii), za to wymagań miał wiele. Ekipa jak wszędzie, jedni mili drudzy nie - była widoczna duża rywalizacja i trzeba mieć twardy charakter by się nie dać, bo każdy walczył o premie kosztem drugiej osoby.
Awansów nie było, przyjmowali z innych miejsc zamiast awansować w wewnątrz sklepu.

Z plusów mogę wymienić : zniżki pracownicze, wolne było wtedy kto chciał więc zaleta jak dla studentów dziennych,
  więcej... oraz co jest plusem lub minusem dla innych nie ma całego etatu godziny wahają sie od 90 do 120 na miesiąc na zlecenie, więc można pogodzić z nauką - lecz mimo obietnic na cały etat nie ma co liczyć ani na umowe o pracę, czy awans.  zwiń
Plusy
zniżka pracownicza, dni wolne
Minusy
zarządzenie przez dyrektora
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
jest naprawdę ok :)
Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie23 marca 2019
Zatrudniłam się przed świętami, miałam pracować tylko do końca roku, ale zostałam na dłużej. Lubię tę pracę, mam zgrany zespół, dzięki tym osobom naprawdę dobrze mi się w tym miejscu pracuje. Ekipa zróżnicowana, są studenci, ale także osoby po 30. i 40. Jestem na 1/2 etatu, pracuję zazwyczaj po 6h, wtedy mam 15 minut przerwy (mamy zaplecze socjalne, gdzie możemy sobie wtedy odpocząć, znajduje się tam czajnik, mikrofala, toster, naczynia, kawa, herbata, cukier, mleko, czasem jakieś słodkości). Na rękę razem z premią (premie są za zaliczoną ankietę tajemniczego klienta, sprzedaż przykasową - tzw. umbrellę, obrót) wyciągam ok. 1000 zł. Akurat mój Empik jest spory, więc każdy pracownik przypisany jest do konkretnego działu (działy to książka, multimedia, prasa, artykuły papiernicze, bileteria). Wszyscy mamy takie same uniformy (koszulka polo - są z krótkim i długim rękawem, polarowy bezrękawnik, bluza, przypinka z imieniem). Każdy ma za sobą szkolenia (u mnie trwały trzy dni: szkolenie BHP, szkolenie ze sprzedaży przykasowej, aktywnej obsługi).
Przeciętny dzień w pracy wygląda tak, że po przebraniu podchodzę do kierownika swojego działu, a on decyduje i tłumaczy, jakie będą moje zadania na ten dzień. Czasem dostaję kasetkę, razem z nią staję przy kasie, czasem obsługuję klientów na sali sprzedaży (wtedy mam przy sobie terminal i tablet, na którym mogę kogoś skasować, sprawdzić dostępność produktu, zamówić coś dla klienta ze sklepu www). Do tego dochodzi roznoszenie dostawy, oklejanie produktów, przygotowywanie zwrotów, zmienianie ekspozycji. Nie sprzątamy, sprzątaniem zajmuje się
  więcej... oddzielna firma sprzątająca.
Praca przy kasie jest najbardziej stresująca, musimy pamiętać o poproszeniu o kartę Mój Empik (albo zaproponowaniu założenia nowej, czasem mamy wytyczne co do ilości zakładanych kart, zazwyczaj każdy powinien założyć parę kart w ciągu zmiany) + o zaproponowaniu produktu dodatkowego (to jest najbardziej niemiła rzecz, od naszej skuteczności zależy premia, ale najwięcej zależy od tego, co akurat w Umbrelli jest, czasem produkty są beznadziejne i po prostu się nie sprzedają, ale nikt o to nie robi nam wyrzutów i nikt z batem nad kasjerami nie stoi). Jednakże wskaźniki są do wyrobienia.
Nigdy nie zostaję dłużej po pracy, zawsze wychodzę rówiutko o swojej godzinie. Grafik mam dopasowany do planu zajęć na uczelni, pod tym względem kierownik jest naprawdę bardzo wyrozumiały.
Praca jak praca, mam już spore doświadczenie w handlu, ale w Empiku mi najlepiej. Weekendy i okres przedświąteczny są bardzo zawalone, to fakt, kolejki są długie, klienci trafiają się poddenerwowani. Ale jeśli ktoś lubi pracę z klientem, to naprawdę polecam :>
  zwiń
Plusy
liczne konkursy dla zespołów, zaplecze socjalne, świetna atmosfera, rabaty pracownicze
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pozytywnie
kasjer, kierownik zmiany (były pracownik) –  Opole, opolskie11 marca 2019
Mimo iż jest to korporacja, praca mimo wszystko przyjemna
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kierowniczka to jakaś żenada
doradca klienta (były pracownik) –  Kalisz, wielkopolskie13 lutego 2019
Pani po zarządzaniu bez podania jakiejkolwiek przyczyny usunęła mnie z grupy. Zaznaczę, że już wcześniej wspominałam o wypowiedzeniu.
Żeby w tej firmie się utrzymać, to trzeba włazić klientom w tyłek byle tylko sprzedać te zasrane produkty przykasowe i żeby założyli kartę lojalnościową. Jeżeli się postawi tym co są wyżej, to już jest wielki ból.
Już nie wspomnę o 12h -zmianach, które są na poziomie niewolniczym, a potem są wielkie pretensje, że tajemniczy klient niezadowolony, bo pracownik jest już tak zmęczony, że nie ma siły się uśmiechać do klienta. Poza tym atmosfera w zespole wydawała się być napięta - każdy tylko patrzy na to, żeby wyrobić wymagany dzienny wynik.
Nie polecam.
Plusy
ustalanie godzin na zleceniówce
Minusy
zarobki odwrotnie proporcjonalne do ilości wymagań
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great managing job
Sales Manager (były pracownik) –  Poland8 listopada 2018
Being a shift manager I were responsible for everything that includes daily reports, refunds, giving discounts, helping with self stocking , accepting and checking of deliveries and more. I did learn how to manage a team of people.
Plusy
Easy commute
Minusy
High turnover
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Amazing atmosphere
Sales Assistant (były pracownik) –  Warsaw14 września 2018
Job in itself wasn’t easy, we were doing multitasking, also we had to deal with hard customers but the atmosphere between colleagues helped a lot to keep up with great mood.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive
Shop Assistant (były pracownik) –  Poland1 sierpnia 2018
I get a lot of experience in this work. Workplace culture is very high. Co-workers are nice and friendly. Managament is nice too. Salary is very low per hour.
Plusy
nice co-workers
Minusy
salary
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Doradca Klienta
Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie11 marca 2018
Praca w Empiku jest "lekką" pracą i przyjemną. Plusy są takie, że ma się ciągły kontakt z ludźmi, a minusy są niskie zarobki
Plusy
Elastyczny Grafik
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 13Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Succesful work
Customer Advisor (były pracownik) –  Lublin, Poland21 czerwca 2017
I worked at Empik on books. I'm very happy for that, because I love books. I worked at two shifts - 8am-2pm or 3pm-9pm. The hardest part of work was demending clients.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kalisz
Doradca Klienta (były pracownik) –  Kalisz, wielkopolskie19 lutego 2017
*Mobbing
* zastraszanie pracowników innym przełożonym
* 2 osoby na 12 godzin pracy
* jeden weekend wolny w miesiącu
Młody zespół , kiepska atmosfera
Minusy
Niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 27Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
sala sprzedaży
Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Kalisz, wielkopolskie6 września 2016
Dzień zaczynamy od zalogowanie sie na kasy i otwarciu sklepu. Przeważnie są trzy osoby na sklepie. Pracuje]e bardzo miłym zespole. Kadra zarządzająca jest w porzadku tylko momentami wobec nas stosuje mobbing.
Minusy
niskie zarobki, 12 godzinny system
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
challenging and rewarding
Accountant (były pracownik) –  Warszawa, MZ22 października 2015
Work hours 8 -16 , paperwork from multiple documents . Collaborators friendly, helpful , Superior demanding but fair .
The downside was a very large and growing amount of responsibility , advantage is working with friendly colleagues
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fun
shop-assistant (były pracownik) –  Warsaw10 lipca 2015
typical day at work what you learned management your co-workers the hardest part of the job the most enjoyable part of the job
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje świetna atmosfera
Kierownik (obecny pracownik) –  Bydgoszcz, KP22 stycznia 2014
Empik jest dobrym miejscem dla młodych osób rozpoczynających swoją karierę zawodową. Nie trzeba mieć specjalnego doświadczenia, wszystkiego nauczą mili współpracownicy. Szczególną cechą tej pracy jest miła atmosfera, kontakt z aktualną ofertą produktów związanych z rozrywką, kulturą (muzyka, książki, filmy, gry i bilety na imprezy). Kadra zarządzająca jest wymagająca jak wszędzie. Najważniejszy jest wynik i dobrze obsłużony klient. Najtrudniejsze w tej pracy jest nadążenie za zmieniającymi się zadaniami do wykonania, przy znikomej liczbie pracowników. Najprzyjemniejsze...kontakt z inteligentnymi pracownikami i miła atmosfera.
Plusy
Miła atmosfera
Minusy
Niskie zarobki, duża liczba zadań przy małej liczbie pracowników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak równości między pracownikami na tym samym stanowisku
doradca klienta (były pracownik) –  Zielona Góra, LU17 października 2013
Sztywna atmosfera, ocenianie się nawzajem, praca do późnych godzin wieczornych.
Plusy
elastyczny czas pracy
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Świetna atmosfera panująca w firmie między pracownikami.
Doradca klienta (obecny pracownik) –  Łódź, LO14 czerwca 2013
Dla studentów super praca. Później jest już trochę gorzej.
Plusy
Młoda zgrana ekipa
Minusy
Słabe wynagrodzenie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 3Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w EMPIK. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,4
Na podstawie 18 opinii
52
48
35
21
12

Oceny wg kategorii

3,3Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,3Zarobki/pakiet socjalny
3,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,3Kultura pracy