Opinie pracowników firmy Electrolux

Znaleziono 20 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (2 812)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Electrolux olawa
Operator procesu tech (były pracownik) –  Oława, dolnośląskie26 marca 2019
Pracy tam nie polecam.sama praca ok ale liderzy zachowują się tak jakby każdy z nich był co najmniej dyrektorem.licza się tylko Ci Co wchodzą w d....warunki:temperatura bardzo wysoka.kolejny zakład gdzie nie dba się o pracowników.chlopacy głównie naprawiacze często pracują na kolanach.
Minusy
Niskie zarobki.temperatura.liderzy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy wkturym pracuje średnia atmosfera
operator produkcji (obecny pracownik) –  Oława, dolnośląskie7 stycznia 2019
Współ pracownicy nie są zbyt przyjazdni dla siebie
Plusy
nie ma
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wszystko jest w porządku.
operator produkcji (obecny pracownik) –  Oława, dolnośląskie23 września 2018
Normalne przedsiębiorstwo. Nie mogę powiedzieć nic złego, ale bardzo dobrze.
Plusy
możliwość szybkiego zatrudnienia
Minusy
średnio małe zarobki w ciągu roku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym warunki wyniszczają, ale szybko można piąć się po szczeblach kariery
monter (były pracownik) –  Świdnica, dolnośląskie15 sierpnia 2018
W Electroluxie jest niska kultura pracy. Ogromne temperatury i nagminnie nieprzestrzegane zasady BHP sprawiają, że ma się wrażenie uczęszczania do pracy, która Cię wyniszcza. Możliwość uzyskania awansu lub podwyżki jest spora
Plusy
Pakiet socjalny, umowa o pracę, częste podwyżki
Minusy
Brak przestrzegania przepisów BHP
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera pracy.
Kontroler (były pracownik) –  Świdnica, dolnośląskie3 sierpnia 2018
Miły i komunikatywny szef. Przyjemna atmosfera pracy, sympatyczni współpracownicy, zarówno w biurze jak i na hali produkcyjnej.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 6Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
fun workplace
Operator machine (były pracownik) –  poland olawia9 maja 2018
assembling diferents parts of washing machine, control if assembling parts correct connect , controlling the quality of assembling part of washing machine
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Za nerwowa,i czasami nie zwazaja na prywatnr zycie pracownikow
monter (były pracownik) –  Świdnica, dolnośląskie9 kwietnia 2018
Fajnie bylo by gdyby bardziej rozumieli pracownika.wysluchali go,
Plusy
Darmowa bulka i woda
Minusy
Nie szanowanie ludzi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Electrolux czysto i sprawnie
Monter sprzetu AGD (były pracownik) –  Siewierz, śląskie3 grudnia 2017
Bardzo dobra ocena jakości pracownikow i pracy dobra organizacja
Plusy
Obiady
Minusy
Zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra atmosfera
inzynier laboratorium (obecny pracownik) –  Świdnica, dolnośląskie20 września 2017
srednia kultura pracy dzien przecietny. Praca moze stac sie nudna
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jest okay
operator wózka widłowego (obecny pracownik) –  Żarów, dolnośląskie3 marca 2017
Miła praca fajni ludzie. Codzienne ładowanie zmywarek na auto. Skanowanie owijanie bloków.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
30
Monter Sprzętu Gospodarstwa Domowego (były pracownik) –  Siewierz, śląskie27 lutego 2017
-ciężka praca nieporównywalna z zarobkiem
-brak możliwości rozwoju w firmie
-kadra jak wszędzie
-współpraca z innymi ,pozytyw
-praca monotonna dlatego może być trudna
-gdy wykonujesz inną pracę,inne zadanie
Plusy
Dowóz, posiłki, dobra ciepłai przyjazna atmsfera
Minusy
niskie zarobki, monotonna praca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła atmosfera, podział na lepszych i gorszych pracowników
operator wózka widłowego (były pracownik) –  Siewierz, śląskie25 kwietnia 2016
tych którzy decydują o firmie nie można nazwać kadrą zarządzającą to grupa kumotersko-kolesiowska
traktowanie szeregowego pracownika jak gorszy sort
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atmosfera w pracy
monter sprzętu AGD (były pracownik) –  Siewierz14 marca 2016
W electrolux Poland praca nie jest jakoś specjalnie trudna,jeżeli komuś zależy na pracy to pracuje tam gdzie go przydzielą. Atmosfera jest w porządku.
Plusy
dobre zarobki
Minusy
Praca sezonowa
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca sezonowa, dla utrzymania stabilności finansowej.
Monter sprzętu AGD (były pracownik) –  Siewierz4 lutego 2016
Praca prosta i łatwa, nie wymagająca doświadczenia. Dla osób szukający pracy na jakiś czas polecam. Niestety szansa na pracę stała jest bardzo mała.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Busy and hard working place
User Manual Specialist (były pracownik) –  ŚWIDNICA,POLAND24 września 2014
For 1st i've learned DITA system that helped me to provide it in our factory for other work collegues that was using old system. I was responsible for:
-Prepare source User Manual in English
- Provide user manual documentation as a part of Bill of Material
- Providing of user manuals in accordance with technical documentation and specification required by LCM, Quality and individual requirements of local markets
- Providing updated user manuals when the modification must be made in accordance with modification made by R&D
- Providing updated user manuals as result of cost saving actions (less languages, less pages , less ANCs)
- Carrying out the process of introducing and implementing the central documents
- Carrying out the process of preparing and implementing documents (user manuals and warranty or service info) for OEM and special customers in cooperation with LCM department
- Cooperation with LCM and Literature Supplied Process Owner to ensure implementation for the production only approved by local markets documents for all brands
- Ensure compliance to Group / Sector / Customer User Manual Guidelines
- Ensure overall documents quality
- Cooperation with DML support in case of problem with CMS system
- Cooperation with Localization Team
- Approval of targets user manuals provided by Localization Team
- Cooperation with Graphic Solution Team - creating new Graphic Requesting in CMS, following new layouts
- Take care about cost savings actions (Related to User Manuals)
- Checking and approval samples of booklets provided by the supplier; Homologation of user
  więcej... manuals and printed materials during homologation of new dishwasher (for each new PNC)
- Participate to PVP and MID meeting
- Providing to Purchasing and Controlling departments necessary information about new booklets for release of new MIDs
- Participate to weekly call with User Manuals Team from Solaro
- Cooperation with User Manuals Team from Solaro- common solutions for Dish Care, common rules and way of working and way of cooperation with the other teams
- Following all new guidelines, layouts, rules common for all Major Appliances Product Lines User Manuals Teams
- Working according to workflow and respect the deadlines, highest priority is to work on time with best possible quality
The most enjoyable part of the work was work in international
environment (with Italians, Germans, Finns and many more).
  zwiń
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra atmosfera w obecnej firmie
maglarz. pracownil linii produkcyjnej (były pracownik) –  Częstochowa, SL14 lipca 2014
moja ocena względem firmy wkręt met jest bardzo dobra pracuje się miło i czysto ,ludzie są mili i pomocni dla innych którzy przychodzą jako nowi pracownicy . Zakład pracy przyjemny i czysty . Praca w systemie pełno etatowym
Plusy
fajna atmosfera wsród ludzi
Minusy
niskie zarobki i umowy śmieciowe
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracodawca jest moim zdaniem dbającym o dobro pracownika
Monter Operator (były pracownik) –  Żarów4 maja 2013
Bardzo dobrze mi sie w Firmie pracował,była dobra atmosfera,wszyscy byli równi,nikt sie nie wywyzszał i byliśmy wszyscy po imieniu.Nadal bym tam pracowała,ale zmusiła mnie moja sytuacja i musiałam się wyprowadzic.Moja umowa o prace była na czas Nieokreślony i pracodawca poszedł mi na ręke i zostałam zwolniona z przyczyn Ekonomicznych na moją prośbę.Mam Certyfikat EMS LEARNING ,żółtą odznake i Świadectwo Kwalifikacyjne Elektroenergetyczny Grupy 1 E do 1kV
Plusy
to, że mmogłam pracować nawet na nadgodzinach na ktore byłam bardzo chętna.
Minusy
nie mam żadnych
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 14Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracodawcę oceniam na 4
Przez dwa lata pracy w firmie Electrolux byłam zadowolona ze współpracy z kadrą kierowniczą oraz ze współpracownikami.
Pracę rozpoczynaliśmy od spotkania z liderem, który przedstawiał nam plan do wykonania na cały dzień. Następnie wykonywaliśmy powierzone nam zadania. Pracę kończyliśmy podsumowaniem zmiany i zdaniem stanowiska pracy.
Plusy
terminowe wynagrodzenie, bony świąteczne
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dosyć miła atmosfera, niskie zarobki, nie płacenie za soboty, przymusowe urlopy.
monter pralek (były pracownik) –  Oława, dolnośląskie29 maja 2012
Chciałabym, aby płacono mi za soboty i nie wysyłano mnie na przymusowy, w nieodpowiadającym mi terminie urlop.
Plusy
tanie posilki
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 3Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Electrolux

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Electrolux. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 2 812 opinii
51 015
4838
3576
2208
1175

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,3Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,6Kultura pracy