DSB

Opinie pracowników firmy DSB

Wyświetlono wszystkie opinie (25)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive
Warehouse Manager (obecny pracownik) –  Kya Sands, Gauteng5 marca 2018
Hve learnt mostly everything working at dsb can fix a ball screw nut in 5mins can make alluminum tables ad frames understand stepper motors drives etc
Plusy
Work freely
Minusy
No long hours
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stor arbejdsplade med mange dejlige medarbejdere
Lokofører (były pracownik) –  Fredericia16 listopada 2017
DSB, ja alle har jo en mening om denne virksomhed, jeg holder min mening for mig selv.
Plusy
Gode kollegaer
Minusy
ensomt job
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Professional and Dedicated
Revisor (były pracownik) –  Copenhagen Denmark3 września 2017
Open minded and very helpful, and provides the best skilled workers, while being mindful of every one strength and weaknesses.
Constant in developing leaders.
Plusy
Great Teamleaders while no two days are ever the same.
Minusy
Dealing with someone committing suicide
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Job work/life balance and possibilities
Intern proces consultant and project manager (obecny pracownik) –  Copenhagen, DK22 sierpnia 2017
DSB offers a great work/life balance and many possibilities for advancing and working in different departments of the company.
Many compensations/benefits.
Plusy
Work/life balance
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Skulle prøve noget nyt
Grafisk medarbejder (były pracownik) –  København2 sierpnia 2017
Min tid hos DSB var en pause i det jobliv jeg havde på det tidspunkt. Men gennemgående har jeg altid arbejdet med kundeservice, da det er det jeg trives bedst med.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
God arbejdsplads md plads til alle typer
Sr. Enterprise Solution Architect, IT. (obecny pracownik) –  Høje Taastrup24 lipca 2017
Godt arbejdsmiljø og gode fysiske rammer.
Firma kultur bærer præg af tidligere stats monopol.
Plusy
Arbejdsmiljø, fysiske rammer, sundhedsforsikring, betalt frokost pause.
Minusy
Løn og vikår kan ikke forhandles personligt, ingen belønning for ekstra indsats.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Spændende arbejdsplads
Togbetjent (były pracownik) –  Københavns kommune1 lipca 2017
Ikke 2 dage var ens, kan klart anbefales, kunder skal behandles forskelligt
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Min rette hylde
Koordinator/souschef (były pracownik) –  Ballerup station1 lipca 2017
Jeg nød at få lov til at servicere kunderne, der skulle ud og rejse
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Godt firma
Togfører / underviser i samme firma i 31 år (były pracownik) –  København20 czerwca 2017
Efter mere end 30 år i firmaet har jeg været godt tilfreds
Plusy
Sikkerhed i jobbet
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great workplace for developing yourself and your skills
Teamleader (obecny pracownik) –  Denmark25 stycznia 2017
DSB is a great place to work, where you can grow AS a humanbeing and professionel.

I have learnt so much about my self, and what i am capable of

I Will allways recomend this Company.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Excellent consulting, coaching and teaching start-up
President/Owner (obecny pracownik) –  Marion, IA9 listopada 2016
A start-up venture leveraging 32+ years of proven executive leadership across many different functions able to be utilized in common ways in many different industries.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
co founder lead trainer
Freelance Trainer and Co- Founder (były pracownik) –  Liverpool21 października 2016
I founded DSB with my wife to provide and empower learners with life skills.

The most enjoyable part of our role is empowering learners at all levels.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stor virksomhed
Trafikkontrollør (były pracownik) –  København15 października 2016
En stor virksomhed med mange udfordringer, og muligheder.
Mest af alt har jeg lært om kundekontakt- og ekspedition, idet næsten alle jobs har været i frontpersonalet.
Gode kolleger i alle jobs, god tværfaglig vidensveksling.
Skiftende arbejdstider, døgnvagter var den besværligste del af jobbet.
Den bedste del var gode kolleger, socialt samvær, kundekontakt.
Plusy
Gratis frugtordning, gratis kaffe, Sundhedsordning
Minusy
Ingen faste pauser
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
buenas relaciones sociales con los demás trabajadores, recesos de 15 minutos , lo cual servia para tomar café o tomar un pequeño descanso.
tecnico electricista (były pracownik) –  Bucaramanga, Santander8 lipca 2016
el trabajo consiste en la instalación y mantenimiento de redes eléctricas residenciales obras por lo que creo, era un trabajo de forma individual o con compañía en ciertas ocasiones, por lo cual pienso que era un ambiente tranquilo y aveces divertido.

al día se realizaba una infraestructura de tuberías eléctricas en un apartamento según lo indicado por un plano eléctrico de acuerdo en como lo quería tomar el comprador osea el cliente. Al día siguiente se hacia la correcta instalación del cableado o alambre que van por dentro de las tuberías según sus medidas y pulgadas. según mi concepto no había parte difícil se cuestionaba de análisis e interpretación para realizar el trabajo correctamente. me gustaba la compañía de mis colegas por que aveces se basaban de trabajo y análisis y buen trabajo en grupo, por lo cual era un trabajo de agrado pero en realidad tengo muchas otras metas que quiero realizar y realizare para cumplir mis sueños y ser un ejemplo a seguir.
Plusy
seguro medico sin prestaciones de ley .
Minusy
descansos según horarios de oficina.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
En egentlig ok arbejdsplads men med til sidst dårlige arbejdsvilkår
Operationsleder (były pracownik) –  København, D8420 sierpnia 2015
Generelt gode kolleger, men dårligt sammenskruet turliste.
Døgnarbejde, hvor man aldrig vidste hvad dagen ville bringe af udfordringer. Hvilket jeg godt kunne lide.
Plusy
Frikort til DSB, gratis adgang til fitnesscenter
Minusy
Ingen fastlagte pauser, ingen mulighed for som sådan, at forlade arbejdspladsen
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
il mio ultimo lavoro
autista gruista selezionatore (były pracownik) –  Cotignola, EMI6 marca 2015
faticoso,molto però in fondo mi piaceva
buon rapporto coi colleghi
impegnativo dover lavorare per ore sotto pioggia neve e freddo
piacevole conoscere tanta gente nuova
ottimi rapporti coi clienti
Plusy
essere sempre in giro
Minusy
non aver ricevuto il rinnovo del contratto
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productieve en leerzaam bedrijf waarbij je veel groei kansen kreeg in de tijd dat je er werkte.
Scanmedewerkster /administratief medewerkster (były pracownik) –  Wognum, NH18 stycznia 2015
Voor mij was dit een heerlijke tijd. Heb er veel geleerd en kan dat mee nemen naar mijn volgende baan. Na het faillisement heb ik de kans gekregen om mee te mogen naar de volgende fase. Hier heb ik mijn veelzijdigheid mogen laten zien waardoor ik ook weer meer bij kon leren.
De dagen waren nooit het zelfde ook al waren de werkzaamheden het zelfde. Mijn collega's waren top meiden en zeer collegiaal. Waren er problemen mbt het werk dan losten we het ook met z'n allen op.
Plusy
bonus na faillisement
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Promesse non mantenute
Responsabile tecnico (były pracownik) –  Roma, LAZ7 listopada 2014
L'azienda si occupava di realizzare impianti generici in ambito civile
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mi formación como Chófer y mozo de almacén, bien trabajo
Mozo de almacén (były pracownik) –  Esbjerg, Fredericia, DK5 lutego 2014
El mejor trabajo que yo tenia, todos las cosas en este trabajo, estuvo bien.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Udefordrene
PC-support (były pracownik) –  København, D848 października 2013
Aldrig 2 ens dage. Har lært en masse om kundeservice og har haft rigtig mange gode kolleger

Masser af udfordringer og masser af uddannelse muligheder.
Plusy
Togkort, fitnesordning
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w DSB. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,6
Na podstawie 25 opinii
54
411
38
21
11

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,1Zarobki/pakiet socjalny
3,5Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,2Kadra zarządzająca
3,5Kultura pracy