Dirk Rossmann GmbH
Opinia pracownika firmy Dirk Rossmann GmbH
Wyzysk i mobbing
Asystent kierownika (były pracownik) - Opole - 23 listopada 2022
Zdecydowanie odradzam pracę w Rossmannie. Kadra zarządzającą to jakaś porażka. Wiecznie im mało mało i mało. Siedzi taka paniusia w biurze cały dzień i nic nie robi, a od Ciebie wymaga cudów. Wielokrotnie słyszałam że mam zrezygnować z blokady pracy powyżej 8 godzin do której mam pełne prawo ze wzgledu na dziecko. Ciągłe zmiany grafikiwe bez pytania o zgodę, nawet z dnia na dzień. KR z ulicznej łapanki. Brak klasy, kultury. Zdecydowanie odradzam.
Plusy
Fajny socjal
Minusy
Mobbing, praca ponad siły, wypłata nie adekwatna do włożonej pracy
Oceny wg kategorii
1,0 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Podobne opinie
Ta sama rola
Braniewo
Asystent kierownika (były pracownik) - Braniewo, warmińsko-mazurskie - 11 sierpnia 2022
pracowałam tam koło 2 lat bardzo miła atmosfera praca na luzie godziny spoko pensja trochę niska brak całych etatów ,zastępca kierownika bardzo fajna babka oby więcej takich ludzi na stanowiskach .
Ta sama rola
Poznań
Asystent kierownika (były pracownik) - Poznań, wielkopolskie - 6 lipca 2022
Praca fizyczna, która wykańcza nawet młodych ludzi. Życie prywatne nie istnieje, ponieważ kierownicy tworzą grupę na portalu społecznościowym, gdzie ciągle napływają informacje z reguły mało wnoszące do pracy a jeśli już to są one nie przyjemne. Kierownik, który nic poza siedzeniem w biurze nie robi nic. Nie odbiera telefonów, mimo że posiada służbowy. Kierownik regionalny nie robi dla pracowników nic tylko wiecznie przenosi i degraduje bądź zwalnia. Jeśli nie chcesz się wykończyć przed 30 rokiem życia to nie idź w to. Jedyną motywacją do pracy byli ludzie (klienci i współpracownicy poza kadrą zarządzającą). Gdyby nie oni to juz dawno bym tam zwariowala.
Plusy
Premie świąteczne i wypłata na czas
Minusy
Fizyczna praca, ciągle trzeba być w kontakcie
Ta sama lokalizacja
Rossmann, Opole
kasjer-sprzedawca (były pracownik) - Opole - 6 maja 2022
Kariera zawodowa, najgorsze co ta firma oferuje. Totalny reżim. Kierownictwo przelizane do dyrekcji, a tak zwane biegające ,które na stałe mają zatrudnienia są przelizane do kierownictwa. Ale wszystko do czasu, jak zaczną się bóle w kolanach i kręgosłupie(normalni, którzy nie mieli świadomości do jakiego bagna się zatrudniają z mety robią wymeldowanie z tego obozu).Ale przecież to te biegające i przelizane do kierownictwa poświęcą się nawet do tego ,że bóle, nie bóle , po prostu złapią balkonik i dalej będą szutrować z balansem między regałami. Biegające ,przelizane kierownictwa, puste, bez żadnych perspektyw do realizowania swojej kariery zawodowej w życiu. No w sumie przecież balkonik i jadą ,jazda Radom. Pozdrawiam
Czy ta opinia była pomocna?
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Dirk Rossmann GmbH. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
172
2,4 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
2,5 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Porównaj Dirk Rossmann GmbH z
Pytania dotyczące Dirk Rossmann GmbH
- Czy kest możliwość przejścia na pół etatu hdy już pracuje się na 3/4 ( umowa podpisana pół roku temu…3 osoby odpowiedziały
- Jak opisałbyś tempo pracy w firmie Dirk Rossmann GmbH?3 osoby odpowiedziały
- W jaki sposób kierownictwo w firmie Dirk Rossmann GmbH przekazuje informacje zwrotne?3 osoby odpowiedziały
- Czym zajmuje się asystent kierownika w firmie rossman. Jakie ma zadania ?3 osoby odpowiedziały
- Cześć :) czy ktoś wie ile mniej więcej zarabia się w Rossmanie np. W Lublinie na 3/4 etatu(netto)? Z…3 osoby odpowiedziały
- Jakie podpowiedzi lub wskazówki możesz przekazać osobie przygotowującej się do rozmowy kwalifikacyjn…Jedna osoba odpowiedziała
- Jak czujesz się codziennie idąc do pracy w firmie Dirk Rossmann GmbH?Jedna osoba odpowiedziała
- Czy w firmie Dirk Rossmann GmbH obowiązuje dress code?Jedna osoba odpowiedziała
- Czy możliwa jest tylko praca weekendowa?Jedna osoba odpowiedziała
- Gdyby to zależało od Ciebie, co byś zrobił(-a), aby uczynić firmę Dirk Rossmann GmbH lepszym miejsce…Jedna osoba odpowiedziała
Opinie o firmie Dirk Rossmann GmbH wg stanowisk
Opinie o firmie Dirk Rossmann GmbH według lokalizacji