Dino Polska S.A.

Opinie dot. stanowiska Sprzedawca/kasjer (m/k) w firmie Dino Polska S.A.

Znaleziono 39 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (44)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wodzisław Śląski, śląskie14 stycznia 2020
Minimalne wynagrodzenie
Wszystko w biegu się robi
Plusy
Pensja na czas zawsze
Minusy
Kasjer musi pokrywać manko w kasie a jak jest nadwyżka to trzeba wpłacać do sejfu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dino
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Gniezno, wielkopolskie9 stycznia 2020
Polecam pracę w tych sklepach, miła i super załoga.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam.
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Szydłowo, wielkopolskie6 stycznia 2020
"Kierowniczka" - Ciągłe zmiany grafiku, nie ma Cię w pracy - godzinę przed dowiadujesz się, że jednak musisz przyjść do pracy. Oj nie daj Boże pójdziesz na L4, lub weźmiesz urlop na żądanie to od razu cały miesiąc drugich zmian + każdy weekend pracujący. Kierowniczka wciska urlop tak, aby było dla niej jak najlepiej nie ważne czy chcesz czy nie... Idziesz i koniec. Jeżeli chodzi o przerwę to niestety nie ma na nią czasu te 15 minut możesz sobie wsadzić w cztery litery, jeżeli jest kolejka - wracasz na kasę i nie ma przebacz + przerwa zazwyczaj w godzinach 20/21, lub około 13 zależy od zmiany.
Cała reszta w porządku, zgrana ekipa et cetera. Ale mimo wszystko polecam zmienić kierownika bo aktualnie to gorzej niż dramat. Ciekawe kiedy góra zwróci uwagę na to, że ktoś przychodzi do pracy i po chwili się zwalnia....
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pozytywna
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Trzebnica, dolnośląskie3 stycznia 2020
Jestem zadowolona z pracy w Dino i bardzo bym chciala wrocic
Plusy
Plusy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szkoła ,domy starców
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Krotoszyn, wielkopolskie21 grudnia 2019
Dobra współpraca wyrozumiałość. Możliwość pracy z człowiekiem oferowanie mu pomocy .
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dino
kasjer-sprzedawca potem kierownik (obecny pracownik) –  Gorzyce, śląskie14 grudnia 2019
nie polecam dino,nie sa zadowoleni z wykonanej pracy wszystko jest źle liczy sie tylko by lider nie oberwał za wew kontrole.Chce skonczyc z nimi współprace jak najszybciej
Plusy
jedynym plusem jest to że blisko mieszkam
Minusy
ciągle nadgodziny i wieczne pretensje regionalnych i liderów ze nic nie jest zrobione
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
gdzie panuje dobra atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bełchatów, łódzkie7 listopada 2019
spokój,współpraca,mila atmosfera.wyrozumiale szefostwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 33Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dino Czarna Woda
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Czarna Woda, pomorskie4 listopada 2019
Ciężka praca w ciągłym pośpiechu. Bezsensowne zakazy i nakazy. Grafik pracy ciągle zmieniany. Pracownicy obgadują się i donoszą na innych pracowników. Mobbing. Brak socjalu i jakichkolwiek premii. Praca za najniższą krajową. Jednym słowem tragedia.
Plusy
Brak
Minusy
Mnóstwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 66NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bieniewice, mazowieckie4 października 2019
Praca ogólnie ok wydawalo mi się ze jestem dobrym pracownikiem robilam wszystko co do mnie należalo czyli kasa sklep mięso prowadzenie zmiany jedynie co mi się nie podobalo to to ze będąc osobą funkcyjną nie mialam żadnego dodatku do pensji i kierownik sklepu tez byl nie wpożądku takie jest moje odczucie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 57Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mentalność z folwarku, pracownicy to zło konieczne.
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  pomorskie30 września 2019
Zaliczyłem w Dino 3 miesiące okresu próbnego. Nie przedłużono mi umowy bo śmiałem po 3 tygodniach napisać list do Prezesa z kilkoma pytaniami :-)
Firma która chwali się na giełdzie rekordowymi zyskami tylko nie chce się nimi podzielić ze swoimi pracownikami.
Brak jakichkolwiek procedur, wszystko na gębę. Permanentne niedobory kadrowe.
Regionalna wpieprzająca się w robotę kierowniczki, dokonująca samodzielnych zmian w grafiku pracy pomimo tego że pracownicy mieli ustalone z kierowniczką swoje potrzeby związane z wizytą u lekarza, uroczystością rodzinną, itp.
Dochodziło nawet do takich sytuacji że nie miał nas kto zmienić.
Nie przeszkadzała mi ciężka praca tylko brak jakiejkolwiek przewidywalności i związane z tym rozwalanie życia prywatnego.
Sytuację ratowała fantastyczna ekipa współpracowników.
Plusy
Miałem 10 min pieszo do pracy
Minusy
Podłe zarobki, braki personelu i ogromna rotacja
Czy ta opinia była pomocna?Tak 85Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno przez duże „d”
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie9 września 2019
Najniższa krajowa stawka, na 1/2 etatu praca w minimalnych godzinach etatowych po 8h dwa razy w tygodniu... porażka... nic nie idzie zarobić... w sytuacji „mańka” na kasie - podsuwaja papierek w ktorym masz sie zgodzic na odciągniecie pieniedzy z wypłaty której jest tyle co kot napłakał... nigdzie się z czyms takim nie spotkałam...
Złożyłam wypowiedzenie bo szybko znalazłam lepsza pracę, ale”panie” kierowniczki wysłały wypowiedzenie do kadr 5 dni później... potem podsuneły mi druczek gdzie mialam podpisać że bede pracowac dłużej niz obejmuje okres wypowiedzenia ponadtostwierdzily że mam sie cieszyc że tylko tyle bede pracować:/ i jao zwykle wymusily na mnie podpis a ja glupia podpisałam. Ponadto przetrzymuja ksiazeczki sanepidowskie pracowników :/ kedy powiedziałam że to bezprawne i zażądałam zwrotu ksiazeczki - nie chcialy mi jej oddac i zagroziły dyscyplinarką.. nie ma to jak dino... każda praca bylaby lepsza niż to bagno... totalna ciemnota.. zaluje każdej seknudy spedzonej w tym tandetnym markecie. Zdecydowanie najgrosze miejsce pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 88Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Naginka
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie13 sierpnia 2019
Praca taka sobie. Kontrole często i nigdy nie wychodzą dobrze. Stres I nerwowość. Nie ma nawet kiedy zjeść. Pracownik z grupą nie ma dwóch przerw I nie wychodzi o czasie.
Plusy
Nie ma
Minusy
Brak socjalu . Duzo kontroli niskie zarobki i do d......
Czy ta opinia była pomocna?Tak 96Nie 6Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra ,przyjazna atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie16 lipca 2019
Ludzie pracujacy w Dino pomagaja sobie nawzajem w pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 87Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Czarna Woda Dino
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Czarna Woda, pomorskie15 czerwca 2019
Na pracę samą w sobie nie można narzekać , pani kierownik bardzo sympatyczna, jednakże pracownice tworzą trudny do zniesienia klimat.
Plusy
Dwie zmiany po 8h
Minusy
Niskie zarobki, nieprzyjemna atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy,w ktorym panuje dobra atmosfera
kasjer/sprzedawca (były pracownik) –  Porajów, dolnośląskie14 lutego 2019
Bardzo dobra atmoswera mili ludzie wynagrodzenie zawsze na czas
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 70Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Katastrofa
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Konin, wielkopolskie17 listopada 2018
Ogólnie nie polecam wykorzystywanie pracowników na maksa , pracuje od 1 roku dostaje 1600 zł na rękę , żadnych dodatków , bonów , premi itd. dzisiaj sobie uświadomiłem że mam dość już tej pracy , pracuje za wszystkich , jestem na Kasie , masarni , układam towar , również pracownikiem ochrony , ponieważ pilnuje żeby nie kradli nam towaru jak informuje kierownika to nie reaguje jakoś mało zainteresowana pilnowaniem , nie mamy ochroniarza i mam już dość ! od poniedziałku szukam innej pracy , nie jestem doceniana za zaangażowanie wiec niech znajdą inną głupią
Plusy
brak
Minusy
niska pensja, brak szacunku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 173Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
kasjer-sprzedawca Osoba Funkcyjna (były pracownik) –  Kłodawa, lubuskie5 października 2018
praca w Dino ogólnie ok, choć do najlżejszych nie należny, jak masz zgraną ekipę to jest super. za mięsny powinien być jakiś dodatek bo tam jest najciężej
Plusy
miła kierowniczka
Minusy
brak pakietu socjalnego, często przerywane przerwy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 92Nie 11Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gaszowice
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gaszowice, śląskie29 września 2018
Mobing w pracy zero organizacji ,doświadczonych pracowników się zwalnia po okresie próbnym bo boją się konkurencji,na dziele mięsnym ,są tylko Ci którzy nie są lubiani przez kierownikow,nie ma ludzi do pracy,wykonuje się pracę na trzech stanowiskach,i do pierwszej w nocy pracuje na nowo otwartych marketach,a potem nagroda kierownik Cię zwalnia.Dino Gaszowice.Nie masz moążliwości przenieś się do innego Dina bo jego opinia zapadła.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 113Nie 9Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zachodniopomorskie
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  zachodniopomorskie27 września 2018
To teraz trochę o pracy w dino. BYŁAM PRACOWNIKIEM DINOod kwietnia do września 2018. Pewnego dnia przyjechała pani regionalną i wręczyła mi wypowiedzenie z pracy. BYŁY pracownik któremu nie została przedłużona umowa napisał skargę do góry że stosowałam mobbing. W ciągu 3 mscy próbnych nikomu się nie skarżył że było coś nie tak. Ze mną nie było rozmowy na mój temat nigdy nie dostałam żadnego upomnienia. Zostałam potraktowana jak smiec nikt nie zapytał kierownictwa pracowników tylko stałam się niewygodny pracownikiem dla chyba zastępcy kierownika bo za dużo umiałam a chce wcisnąć synka na młodszego. Po tym jak zostałam potraktowana mówię wam że nie wypruwajcie flakow w tej firmie za najmniejsza krajowa plus nadgodziny bo jak będę chcieli was zwolnić zrobią to.
Plusy
Fajni pracownicy
Minusy
Fałsz, obłuda, wyreczanie się pracownikiem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 115Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce pracy w którym pracowałam nie klasyfikuje do dobrych
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bełchatów, łódzkie31 sierpnia 2018
miejsce pracy w którym pracowałam średnio miła atmosfera przymuszanie do zostawania po godzinach, niskie zarobki, 80% zmian popołudniowych.
Plusy
stabilne zatrudnienie
Minusy
niskie zarobki, zła atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 92Nie 2Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Dino Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,4
Na podstawie 44 opinii
57
46
37
21
123

Oceny wg kategorii

2,3Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,1Zarobki/pakiet socjalny
2,5Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,4Kadra zarządzająca
2,6Kultura pracy