Opinie pracowników firmy Dino Polska S.A.

Wyświetlono wszystkie opinie (48)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca fizyczna
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Chęciny, świętokrzyskie18 lutego 2020
Praca jak wszędzie,nie byłoby tragedii gdyby zwiekszyli etaty,w tej chwili zatrudnionych jest 14 osob w tym jedna z grupa inwalidzka,na zmianie są trzy lub cztery osoby,ruch jest coraz większy i fizycznie nie dajemy rady.Nie polecam.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Porażka
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Szydłowo pow. pilski13 lutego 2020
Wszystko było by dobrze gdyby nie kierowniczka Wioletta.nigdy nie spotkałam się z takim chamstwem i nienawiścią do pracowników co chwilę nowe osoby bo starsi wszyscy po kolei odchodzą przez wredny charakter kierowniczki nie szanuje nikogo. Pretensje o wszystko i wieczne obrabianie ,,dupy,, Ciekawe kiedy góra coś z tym zrobi.Tam można się psychicznie wykończyć
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  śląskie1 lutego 2020
Wielkie wymagania za małą kasę. Co innego jest mówione na rozmowie kwalifikacyjnej a co innego w pracy. Codziennie obligatoryjne nadgodziny, cały czas straszenie kamerami i robieniem zdjęć za każde niedociągnięcie. Jak przyjdziesz do pracy masz już wszystko umieć, znać wszystkie procedury i standardy firmowe. Rzucają bez szkolenia na mięso (gdzie bez przeszkolenia maszyny mogą ci krzywdę zrobić) czy kasę i radź sobie sam. Wszystko co robisz jest źle, atmosfera w pracy to warczenie kierowniczek na kasjerki, mobbing i głupie dogryzanie. Nie dziwię się, że rotacja pracowników duża bo sklep w miarę nowy i już na starcie aż kilkoro pracowników zrezygnowało z wątpliwej przyjemności pracowania z taką kadrą. Do tego brak jakiegokolwiek socjalu i premii. Szkoda czasu i nerwów za tak żałosne pieniądze i warunki.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wodzisław Śląski, śląskie14 stycznia 2020
Minimalne wynagrodzenie
Wszystko w biegu się robi
Plusy
Pensja na czas zawsze
Minusy
Kasjer musi pokrywać manko w kasie a jak jest nadwyżka to trzeba wpłacać do sejfu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Trzebiatów, zachodniopomorskie9 stycznia 2020
Moja praca w Dino , była krótka. Lecz, swoją opinię wyrażam,jako dobrą o atmosferze pracy tam.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 8Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dino
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Gniezno, wielkopolskie9 stycznia 2020
Polecam pracę w tych sklepach, miła i super załoga.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam.
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Szydłowo, wielkopolskie6 stycznia 2020
"Kierowniczka" - Ciągłe zmiany grafiku, nie ma Cię w pracy - godzinę przed dowiadujesz się, że jednak musisz przyjść do pracy. Oj nie daj Boże pójdziesz na L4, lub weźmiesz urlop na żądanie to od razu cały miesiąc drugich zmian + każdy weekend pracujący. Kierowniczka wciska urlop tak, aby było dla niej jak najlepiej nie ważne czy chcesz czy nie... Idziesz i koniec. Jeżeli chodzi o przerwę to niestety nie ma na nią czasu te 15 minut możesz sobie wsadzić w cztery litery, jeżeli jest kolejka - wracasz na kasę i nie ma przebacz + przerwa zazwyczaj w godzinach 20/21, lub około 13 zależy od zmiany.
Cała reszta w porządku, zgrana ekipa et cetera. Ale mimo wszystko polecam zmienić kierownika bo aktualnie to gorzej niż dramat. Ciekawe kiedy góra zwróci uwagę na to, że ktoś przychodzi do pracy i po chwili się zwalnia....
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pozytywna
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Trzebnica, dolnośląskie3 stycznia 2020
Jestem zadowolona z pracy w Dino i bardzo bym chciala wrocic
Plusy
Plusy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Szkoła ,domy starców
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Krotoszyn, wielkopolskie21 grudnia 2019
Dobra współpraca wyrozumiałość. Możliwość pracy z człowiekiem oferowanie mu pomocy .
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dino
kasjer-sprzedawca potem kierownik (obecny pracownik) –  Gorzyce, śląskie14 grudnia 2019
nie polecam dino,nie sa zadowoleni z wykonanej pracy wszystko jest źle liczy sie tylko by lider nie oberwał za wew kontrole.Chce skonczyc z nimi współprace jak najszybciej
Plusy
jedynym plusem jest to że blisko mieszkam
Minusy
ciągle nadgodziny i wieczne pretensje regionalnych i liderów ze nic nie jest zrobione
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
gdzie panuje dobra atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bełchatów, łódzkie7 listopada 2019
spokój,współpraca,mila atmosfera.wyrozumiale szefostwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 34Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dino Czarna Woda
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Czarna Woda, pomorskie4 listopada 2019
Ciężka praca w ciągłym pośpiechu. Bezsensowne zakazy i nakazy. Grafik pracy ciągle zmieniany. Pracownicy obgadują się i donoszą na innych pracowników. Mobbing. Brak socjalu i jakichkolwiek premii. Praca za najniższą krajową. Jednym słowem tragedia.
Plusy
Brak
Minusy
Mnóstwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 68NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bieniewice, mazowieckie4 października 2019
Praca ogólnie ok wydawalo mi się ze jestem dobrym pracownikiem robilam wszystko co do mnie należalo czyli kasa sklep mięso prowadzenie zmiany jedynie co mi się nie podobalo to to ze będąc osobą funkcyjną nie mialam żadnego dodatku do pensji i kierownik sklepu tez byl nie wpożądku takie jest moje odczucie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 58Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mentalność z folwarku, pracownicy to zło konieczne.
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  pomorskie30 września 2019
Zaliczyłem w Dino 3 miesiące okresu próbnego. Nie przedłużono mi umowy bo śmiałem po 3 tygodniach napisać list do Prezesa z kilkoma pytaniami :-)
Firma która chwali się na giełdzie rekordowymi zyskami tylko nie chce się nimi podzielić ze swoimi pracownikami.
Brak jakichkolwiek procedur, wszystko na gębę. Permanentne niedobory kadrowe.
Regionalna wpieprzająca się w robotę kierowniczki, dokonująca samodzielnych zmian w grafiku pracy pomimo tego że pracownicy mieli ustalone z kierowniczką swoje potrzeby związane z wizytą u lekarza, uroczystością rodzinną, itp.
Dochodziło nawet do takich sytuacji że nie miał nas kto zmienić.
Nie przeszkadzała mi ciężka praca tylko brak jakiejkolwiek przewidywalności i związane z tym rozwalanie życia prywatnego.
Sytuację ratowała fantastyczna ekipa współpracowników.
Plusy
Miałem 10 min pieszo do pracy
Minusy
Podłe zarobki, braki personelu i ogromna rotacja
Czy ta opinia była pomocna?Tak 86Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno przez duże „d”
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie9 września 2019
Najniższa krajowa stawka, na 1/2 etatu praca w minimalnych godzinach etatowych po 8h dwa razy w tygodniu... porażka... nic nie idzie zarobić... w sytuacji „mańka” na kasie - podsuwaja papierek w ktorym masz sie zgodzic na odciągniecie pieniedzy z wypłaty której jest tyle co kot napłakał... nigdzie się z czyms takim nie spotkałam...
Złożyłam wypowiedzenie bo szybko znalazłam lepsza pracę, ale”panie” kierowniczki wysłały wypowiedzenie do kadr 5 dni później... potem podsuneły mi druczek gdzie mialam podpisać że bede pracowac dłużej niz obejmuje okres wypowiedzenia ponadtostwierdzily że mam sie cieszyc że tylko tyle bede pracować:/ i jao zwykle wymusily na mnie podpis a ja glupia podpisałam. Ponadto przetrzymuja ksiazeczki sanepidowskie pracowników :/ kedy powiedziałam że to bezprawne i zażądałam zwrotu ksiazeczki - nie chcialy mi jej oddac i zagroziły dyscyplinarką.. nie ma to jak dino... każda praca bylaby lepsza niż to bagno... totalna ciemnota.. zaluje każdej seknudy spedzonej w tym tandetnym markecie. Zdecydowanie najgrosze miejsce pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 89Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre miejsce pracy
Magazynier (były pracownik) –  Jastrowie, wielkopolskie18 sierpnia 2019
Miła współpracą z kierownikami i ludźmi bardzo dobre warunki pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 76Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Naginka
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie13 sierpnia 2019
Praca taka sobie. Kontrole często i nigdy nie wychodzą dobrze. Stres I nerwowość. Nie ma nawet kiedy zjeść. Pracownik z grupą nie ma dwóch przerw I nie wychodzi o czasie.
Plusy
Nie ma
Minusy
Brak socjalu . Duzo kontroli niskie zarobki i do d......
Czy ta opinia była pomocna?Tak 96Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great job
Shop Assistant (były pracownik) –  Namyslow23 lipca 2019
I liked working there. People were very nice and the atmosphere was great. I've learned how to give customers everything they need. Sometimes it was hard to keep up with everything. But I recommend this job.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 8Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra ,przyjazna atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie16 lipca 2019
Ludzie pracujacy w Dino pomagaja sobie nawzajem w pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 87Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Czarna Woda Dino
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Czarna Woda, pomorskie15 czerwca 2019
Na pracę samą w sobie nie można narzekać , pani kierownik bardzo sympatyczna, jednakże pracownice tworzą trudny do zniesienia klimat.
Plusy
Dwie zmiany po 8h
Minusy
Niskie zarobki, nieprzyjemna atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 6Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Dino Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,4
Na podstawie 48 opinii
57
47
38
21
125

Oceny wg kategorii

2,2Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,0Zarobki/pakiet socjalny
2,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,3Kadra zarządzająca
2,5Kultura pracy