Opinie pracowników firmy Dino Polska S.A.

Wyświetlono wszystkie opinie (33)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bieniewice, mazowieckie4 października 2019
Praca ogólnie ok wydawalo mi się ze jestem dobrym pracownikiem robilam wszystko co do mnie należalo czyli kasa sklep mięso prowadzenie zmiany jedynie co mi się nie podobalo to to ze będąc osobą funkcyjną nie mialam żadnego dodatku do pensji i kierownik sklepu tez byl nie wpożądku takie jest moje odczucie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dno przez duże „d”
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie9 września 2019
Najniższa krajowa stawka, na 1/2 etatu praca w minimalnych godzinach etatowych po 8h dwa razy w tygodniu... porażka... nic nie idzie zarobić... w sytuacji „mańka” na kasie - podsuwaja papierek w ktorym masz sie zgodzic na odciągniecie pieniedzy z wypłaty której jest tyle co kot napłakał... nigdzie się z czyms takim nie spotkałam...
Złożyłam wypowiedzenie bo szybko znalazłam lepsza pracę, ale”panie” kierowniczki wysłały wypowiedzenie do kadr 5 dni później... potem podsuneły mi druczek gdzie mialam podpisać że bede pracowac dłużej niz obejmuje okres wypowiedzenia ponadtostwierdzily że mam sie cieszyc że tylko tyle bede pracować:/ i jao zwykle wymusily na mnie podpis a ja glupia podpisałam. Ponadto przetrzymuja ksiazeczki sanepidowskie pracowników :/ kedy powiedziałam że to bezprawne i zażądałam zwrotu ksiazeczki - nie chcialy mi jej oddac i zagroziły dyscyplinarką.. nie ma to jak dino... każda praca bylaby lepsza niż to bagno... totalna ciemnota.. zaluje każdej seknudy spedzonej w tym tandetnym markecie. Zdecydowanie najgrosze miejsce pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 23NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre miejsce pracy
Magazynier (były pracownik) –  Jastrowie, wielkopolskie18 sierpnia 2019
Miła współpracą z kierownikami i ludźmi bardzo dobre warunki pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 30Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Naginka
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie13 sierpnia 2019
Praca taka sobie. Kontrole często i nigdy nie wychodzą dobrze. Stres I nerwowość. Nie ma nawet kiedy zjeść. Pracownik z grupą nie ma dwóch przerw I nie wychodzi o czasie.
Plusy
Nie ma
Minusy
Brak socjalu . Duzo kontroli niskie zarobki i do d......
Czy ta opinia była pomocna?Tak 47Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra ,przyjazna atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie16 lipca 2019
Ludzie pracujacy w Dino pomagaja sobie nawzajem w pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 53Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Czarna Woda Dino
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Czarna Woda, pomorskie15 czerwca 2019
Na pracę samą w sobie nie można narzekać , pani kierownik bardzo sympatyczna, jednakże pracownice tworzą trudny do zniesienia klimat.
Plusy
Dwie zmiany po 8h
Minusy
Niskie zarobki, nieprzyjemna atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 47Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy,w ktorym panuje dobra atmosfera
kasjer/sprzedawca (były pracownik) –  Porajów, dolnośląskie14 lutego 2019
Bardzo dobra atmoswera mili ludzie wynagrodzenie zawsze na czas
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 53Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Katastrofa
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Konin, wielkopolskie17 listopada 2018
Ogólnie nie polecam wykorzystywanie pracowników na maksa , pracuje od 1 roku dostaje 1600 zł na rękę , żadnych dodatków , bonów , premi itd. dzisiaj sobie uświadomiłem że mam dość już tej pracy , pracuje za wszystkich , jestem na Kasie , masarni , układam towar , również pracownikiem ochrony , ponieważ pilnuje żeby nie kradli nam towaru jak informuje kierownika to nie reaguje jakoś mało zainteresowana pilnowaniem , nie mamy ochroniarza i mam już dość ! od poniedziałku szukam innej pracy , nie jestem doceniana za zaangażowanie wiec niech znajdą inną głupią
Plusy
brak
Minusy
niska pensja, brak szacunku
Czy ta opinia była pomocna?Tak 133Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
4
kasjer-sprzedawca Osoba Funkcyjna (były pracownik) –  Kłodawa, lubuskie5 października 2018
praca w Dino ogólnie ok, choć do najlżejszych nie należny, jak masz zgraną ekipę to jest super. za mięsny powinien być jakiś dodatek bo tam jest najciężej
Plusy
miła kierowniczka
Minusy
brak pakietu socjalnego, często przerywane przerwy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 75Nie 9Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gaszowice
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Gaszowice, śląskie29 września 2018
Mobing w pracy zero organizacji ,doświadczonych pracowników się zwalnia po okresie próbnym bo boją się konkurencji,na dziele mięsnym ,są tylko Ci którzy nie są lubiani przez kierownikow,nie ma ludzi do pracy,wykonuje się pracę na trzech stanowiskach,i do pierwszej w nocy pracuje na nowo otwartych marketach,a potem nagroda kierownik Cię zwalnia.Dino Gaszowice.Nie masz moążliwości przenieś się do innego Dina bo jego opinia zapadła.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 90Nie 9Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zachodniopomorskie
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  zachodniopomorskie27 września 2018
To teraz trochę o pracy w dino. BYŁAM PRACOWNIKIEM DINOod kwietnia do września 2018. Pewnego dnia przyjechała pani regionalną i wręczyła mi wypowiedzenie z pracy. BYŁY pracownik któremu nie została przedłużona umowa napisał skargę do góry że stosowałam mobbing. W ciągu 3 mscy próbnych nikomu się nie skarżył że było coś nie tak. Ze mną nie było rozmowy na mój temat nigdy nie dostałam żadnego upomnienia. Zostałam potraktowana jak smiec nikt nie zapytał kierownictwa pracowników tylko stałam się niewygodny pracownikiem dla chyba zastępcy kierownika bo za dużo umiałam a chce wcisnąć synka na młodszego. Po tym jak zostałam potraktowana mówię wam że nie wypruwajcie flakow w tej firmie za najmniejsza krajowa plus nadgodziny bo jak będę chcieli was zwolnić zrobią to.
Plusy
Fajni pracownicy
Minusy
Fałsz, obłuda, wyreczanie się pracownikiem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 92Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce pracy w którym pracowałam nie klasyfikuje do dobrych
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bełchatów, łódzkie31 sierpnia 2018
miejsce pracy w którym pracowałam średnio miła atmosfera przymuszanie do zostawania po godzinach, niskie zarobki, 80% zmian popołudniowych.
Plusy
stabilne zatrudnienie
Minusy
niskie zarobki, zła atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 81Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
W moim miejscu pracy jest dobra atmosfera ale to tylko zasługa kadry zarządzającej.Stres od strony kontrolujących i trenerów.
Kadra zarządzająca (obecny pracownik) –  kujawsko-pomorskie22 sierpnia 2018
Oceniam pracę w tej firmie na niskim poziomie. Góra robi co chce.Zmienia umowy aneksami ż eby tylko im było wygodnie. Kontrolujący i trenerzy traktują ludzi jak śmieci
Plusy
Pensja na czas
Minusy
Niskie zarobki. Nie szanowane pracownika.Brak pakietów socjalnych.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 64Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce w którym pracuje nie panuje dobra atmosfera
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Janowice Wielkie, dolnośląskie26 lipca 2018
Zbyt małe zarobki zła atmosfera trzeba płacić manko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 55Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam pracy w dino ponieważ po magazynie latają myszy i to w nowym markecie który został otwarty 4 miesiące temu na Korczaku
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Kalisz, wielkopolskie24 lipca 2018
Kierowniczka nie nadająca się na to stanowisko, gdyż chce rządzić a sama nic nie robi. Sprzedaż wędlin po terminie i starego mięsa które śmierdzi, trzeba pracować za trzech, praca nad godzinny, zero bonów na święta, wynagrodzeń, premii, itp. Dlatego bardzo nie polecam pracy w dino!!! Nie dajcie się oszukać!!
Plusy
Nie ma
Minusy
Brak organizacji pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 65Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragedia
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Kisielice, warmińsko-mazurskie6 lipca 2018
Nikomu nie polecam, zero kultury jak i szacunku do pracownika, jedno wielkie bagno i oszustwo :)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 73NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dolnośląskie
kasjer sprzedawca (obecny pracownik) –  dolnośląskie11 czerwca 2018
Nie wiem czy takie jest , ja po dwóch przeszło latach mam dość . Zero szacunku do pracownika.Obiecują gruszki na wierzbie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 68Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polska
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wrocławki, kujawsko-pomorskie29 maja 2018
Najgorszy polski pracodawca, zero poszanowania pracowników, kontrola na każdym kroku, marne zarobki, a roboty tyle, że zwariować można. Praca po 6-7-8 dni pod rząd, mnóstwo nadgodzin.
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki, brak żadnych premii, bonów czy czegokolwiek na święta, kontrola na każdym kroku, praca na akord
Czy ta opinia była pomocna?Tak 98NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nerwowa atmosfera
Sprzedawca na stoisku mięsnym (były pracownik) –  Pieńsk, dolnośląskie27 marca 2018
Praca wymaga pośpiechu,znajomości towaru,ale jest przyjemna gdyż jest kontakt z ludźmi.
Plusy
Kontakt z ludźmi
Minusy
Mobing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 58Nie 20Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce gdzie ostatnio pracuje nastąpiło dużo zmian
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Dino Polska S.A Krotoszyn7 marca 2018
Moją najlepszą pracą jest obsługa kasy ,kontakt z klientem
Plusy
Pełen etat
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 33Nie 20Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Dino Polska S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,3
Na podstawie 33 opinii
55
44
35
21
118

Oceny wg kategorii

2,3Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,0Zarobki/pakiet socjalny
2,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,2Kadra zarządzająca
2,3Kultura pracy