Opinie pracowników firmy Delikatesy Centrum

Znaleziono 25 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (26)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stalowe nerwy
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie18 października 2019
Atmosfera w pracy okropna, stres i 0 szacunku, nowego pracownika poniewieraja, nie ma kultury, w czasie pracy stres
Plusy
Blisko od domu
Minusy
Atmosfera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Finally hahah was the night you
store assistant (były pracownik) –  PL28 sierpnia 2019
I’m ya girl I know ya know haha was the best app ever but still don’t know when I can go back home and then go back home in a few hours I can let ya go out with me some time I will go to meet some people here haha I don’t have any money to
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ocena firmy na zero
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Ostrowiec Świętokrzyski, świętokrzyskie1 sierpnia 2019
Wymagan tysiace. Nie liczcie na to ze pojdziecie w tej firmie na jaka kolwiek przerwe. Zero szacunku dla pracownika. Nikt nic nie wytlumaczy tylko zapierd....c. Masakra co w tej firmie sie dzieje. Nie chodzcie tam do pracy i tak was oleja jak znajda nastepna osobe. DC w ostrowcu Sw firma rogala porazka sprzedaja smierdzace mieso. Zepsute pieka i tez sprzedaja. Sledzie w ladzie kolo miesa sa po terminie i rozne inne cuda. Panie Rogala niech sie Pan otrzasnie i zmieni kierownikow na kormalnych a nie ludzi po zawodowkach. A na jaka kolwiek przerwe w tej pracy tez nie liczcie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragedia
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Skalbmierz, świętokrzyskie31 lipca 2019
Kierownictwo bez komentarza, szanuje tylko swoje kolezaneczki, zero jasnych wskazówek, przyuczenia, chamstwo, przychodząc jako nowo osoba do pracy zamiast pomocy i wskazówek dostaniesz chamskie odzywki że nie wiesz co robić po co tu przyszedles itp. Atmosfera-DNO. No chyba że jest się koleżanką,, Pani Kierownik,, która się na to miejsce kompletnie nie nadaje.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Kluczbork, opolskie30 lipca 2019
Nie szanują pracowników,premie non stop zabierane. Wyzysk człowieka,urlop kierowniczka wypisuje kiedy jej odpowiada. Kierowniczka zwalnia pracowników bez powodu a zatrudnia swoich ludzi z którymi kombinuje.Nie polecam pracy w Delikatesach Centrum ponieważ jest to pracodawca którego nie interesuje dobro pracownika.
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki, brak poszanowania pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Masakra i chamstwo Wałbrzych
Były pracownik (były pracownik) –  Wałbrzych, dolnośląskie24 marca 2019
Częste zmiany kierownika zarówno sklepu jak i regionu. Aktualnie kierownikiem regionu jest pani usunięta z innej sieci sklepów za mobbing. Traktują ludzi jak śmieci, zwolnienia bez możliwości dojścia pracownikowi do słowa czy jakiekolwiek wypowiedzi. Na ok 15 pracowników, 2 albo 3 maja uprawnienia do obsługi totolotka. Porażka i syf
Plusy
0
Minusy
Tam są same minusy, z wyjątkiem 2 osób tam zatrudnionych
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kierownik sklepu
Kierownik (były pracownik) –  Myślenice, małopolskie15 marca 2019
Jak najdalej od tej firmy. Szczególnie tej w okolicy Myslenic.
Plusy
NIC
Minusy
Same. Kierwonictwo poprostu ponizej krytyki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Delikatesy Ksiezpol
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Księżpol, lubelskie6 marca 2019
Pracę w tej firmie oceni pozytywnie.Bardzo dobry kontakt z pracownikami jak i z klientami
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma Rogala
pracownik (były pracownik) –  małopolskie24 stycznia 2019
Pracowała w firmie Rogala ok 10 lat, to jak zostałam potraktowana przez kierownika regionu i obszaru nadaje się do telewizji albo przedszkola, zero szacunku do pracownika, awansuje się osoby które nie mają różowego pojęcia o pracy i zarządzaniu. Najlepszym rozwiązaniem jest pozbyć się niewygodnego pracownika dla ratowania własnej d.... Podczas rozmowy z Dyrektorem firmy, zostałam potraktowana jak szczeniak nawrzeszczano na mnie jak na dziecko w przedszkolu- szkoda tylko że nie byłam tak przebiegła aby to nagrać-sprawa o mobbing gwarantowana. Obiecywana zasłużona premia nie została wypłacona jak stwierdzono nie należy się po interwencji odpowiednich władz, premia nagle znalazła się na moim koncie - jednak się należało??? nie dziwne?

W taki sposób kończy pewnie każdy pracownik, który piął się po szczeblach kariery i przytakiwał władzy, wyrazisz swoje zdanie i dzieje się to co ze mną- szybka zmiana stanowiska albo wypad.

To jest przykład na to, że praca powinna być tylko pracą, nie zabieraj jej do domu bo Twoje poświęcenie i tak nie będzie docenione.

Jeśli znajdziecie się w podobnej sytuacji spokojnie działajcie to co się wam należy otrzymacie tylko trochę determinacji i wiary!
Plusy
możliwość rozwoju
Minusy
pokarzesz że potrafisz szybko to wykorzystją, gdy nie jesteś już potrzebna odstwiają Cię na boczny tor
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce pracy gdzie nie ma konkretnych podzielonych zadań między pracownikami
kasjer/sprzedawca (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie11 października 2018
pracownik nie dostaje ścisłych instrukcji co do zakresu obowiązków, dostaje wręcz sprzeczne informacje co do swoich obowiązków. Sklep pełen "kierowników", którzy na dobrą sprawę też do końca nie wiedzą jaki jest ich zakres obowiązków.
Plusy
jasny grafik
Minusy
niskie wynagrodzenie, brak konkretnych zadań dla pracownika, informowanie o pozostaniu pracownika na dłużej w pracy chwilkę przed końcem pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
praca ok
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Bobowa, małopolskie1 października 2018
Pracowałam w firmie ROGALA Bobowa:
Na plus:
-pracodawca docenia zaangażowanie- premie co miesiąc
-urlopy macierzyńskie, chorobowe bez problemu
-miła atmosfera, koleżeństwo
-elastyczny grafik
-umowa o pracę
-niezbyt wymagająca umysłowo praca
MINUSY:
-narzucone dużo nadgodzin-ciężka praca fizyczna dla ludzi o dobrym zdrowiu
-awans tylko jeśli masz znajomości w biurze
-czasem zbyt wiele pracy jest zwalane na jedną osobę
-panie regionalne, które mają lewe ręce do pracy ale uwielbiają pouczać
-przeszkolenie na początek pracy to porażka-nikt ci nic nie pokaże nie wytłumaczy tylko do roboty!
- podstawianie tzw. kapusiów donoszących do biura na pracowników
-zmuszanie do sprzedaży przeterminowanego towaru np. mięsa!

ogólnie atmosfera pomiędzy pracownikami jest dobra , na linii pracownicy- zarząd dużo gorzej, panie regionalne traktują pracowników jak śmieci.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 23Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, kiedy panuje miła atmosfera
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Kępno, wielkopolskie26 września 2018
Atmosfera była miła, lecz praca bardzo ciezka, kierowniczka za dużo wymagała jak dla osoby która była pierwsze dni w sklepie
Plusy
Bardzo ciężka
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jest wporzadku
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Puławy, lubelskie25 września 2018
Praca miła dobrzy ludzie praca do wykonania nie jest trudna ... Polecam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jest ok ale za małe zarobki
Kasjer magazynier (były pracownik) –  Łosice, mazowieckie20 czerwca 2018
Jest w porządku tylko za małe zarobki. Kilku pracowników psuje atmosferę.
Plusy
stałość obowiązków, lekka
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobre miejsce pracy
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Rzeszów, podkarpackie19 marca 2018
Dobre miejsce pracy, bardzo dobra kadra zarządzająca.
Plusy
Dobre kierownictwo
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 9Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Niestety nie mogę napisać nic pozytywnego
Kasjer-Sprzedawca (obecny pracownik) –  Górzyca, lubuskie6 marca 2018
Same złe emocje, zaklamanie i fauszywi ludzie, zero zainteresowania ze strony dyrekcji, kierownictwo to powinno zarządzać krowa i w stodole a nie sklepem i pracownikami. Kierowniczki zamiast namawiać kadrę do współpracy to jeszcze dzieliła pracowników na przydupasow i tych z gorszego sortu. Przydupas mógł wszystko a ci drudzy byli od odwalania brudnej i najcięższej roboty. Wiele by tu jeszcze pisać.....
Plusy
Chyba tyle że zdobyłam doświadczenie w handlu spożywczym.
Minusy
Zle zarządzana kadra
Czy ta opinia była pomocna?Tak 27Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jest dobrym pracodawca
sprzedawca-kasjer (obecny pracownik) –  Kalisz, wielkopolskie4 stycznia 2018
Jestem zadowolona jezeli chodzi o szefa , co do personelu to nie podba mi sie ze sa dwie liderki i rywalizuja ze soba. ogolnie pracuje sie dobrze sa przestrzegane godziny pracy ktore nie sa przekraczane , gdzie teraz rzadko sie to zdaza .
Plusy
nie ma nadgodzin
Minusy
jest rywalizacja pomiedzy pracownicami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca stresująca
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Golub-Dobrzyń, kujawsko-pomorskie28 marca 2017
Brak wolnych dni i umowy o pracę, mała ilość osób na zmianie.
Plusy
Brak
Minusy
Stres
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
firma rogala delikatesy centrum nie polecam
sprzedawca na dziale mieso-wedliny (obecny pracownik) –  Gotkowice, małopolskie12 kwietnia 2016
pracodawca gorzej niz o.nie ma pakietow socjalnych.kijowe zarobki zero premii,paczek,bonow na swieta.kierownikow wiecej niz pracownikow a co jeden to gorszy.
Plusy
blisko praca, umowa oprace
Minusy
reszta to jeden minus
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miła atmosfera ale niske zarobki
kierownik sklepu (obecny pracownik) –  Głowno, łódzkie15 lutego 2016
Atmosfera w mojej Firmie jest pozytywna,poszukuje dodatkowej pracy ponieważ są niskie zarobki
Plusy
miła atmosfera
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Delikatesy Centrum. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,8
Na podstawie 26 opinii
54
47
34
22
19

Oceny wg kategorii

3,0Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,4Zarobki/pakiet socjalny
2,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,7Kadra zarządzająca
3,1Kultura pracy