Opinie pracowników firmy Decathlon

Znaleziono 18 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (3 601)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good
Conseillère clientèle (były pracownik) –  mazowieckie29 sierpnia 2019
not good monet
fantastic people
amazing atmosphere
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workplace
Shop Assistant (były pracownik) –  Kielce, Poland5 sierpnia 2019
Very friendly atmosphere, everyone helped everyone. I came to work with joy and a smile on my face. I learned to repair bikes and work batter with the team.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Pracodawca, który nie chce cię długo trzymać w firmie
Doradca sportowy - Punkt obsługi klienta (były pracownik) –  Kielce, świętokrzyskie14 maja 2019
Firma, która nie chce cię długo trzymać. Umowy o pracę na okres próbny to standard. Po ich zakończeniu wolą zatrudnić nowego pracownika.
Oferowanie różnych benefitów tylko dla pracowników na pełny etat na umowę bezterminową. Więc jest to kilka osób na cały sklep.
Obgadywanie za plecami do przełożonych jest codziennością.
Brak rozwiązywania problemów bezpośrednio. Brak możliwości ich konfrontacji. Jesteś skreślony odrazu bez wytłumaczenia.
Plusy
Elastyczny grafik, fajna praca z klientem
Minusy
Niskie zarobki, duża odpowiedzialność, brak pomocy i zrozumienia ze strony przełożonego.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nice
sales assistant (były pracownik) –  szczecin19 kwietnia 2017
It's very easy work,. I was working there when i was a student. Not hard, not a lot of hours, new challennges everyday, nice colleagues. Very good job for start
Plusy
testing equipment
Minusy
long hours
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Decathlon
Manager (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie22 lutego 2017
Decathlon is a company for people who are energetic and have a big passion for sport activities. Gives a big chances to develop yourself within the company. Managers are young and still at learning process. Job is dynamic, sometimes stressfull, sometimes fun. Like at retail :)
Plusy
Integrations with the team
Minusy
Pure level of high management
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy w ktòrym panuje dobra atmosfera miedzy pracownikami
Magazynier (obecny pracownik) –  Gliwice, śląskie11 lutego 2017
Młody zespół który był autetm tej firmy .
Kadra zarządzająca kierowała sie tylko polityka firmy a nie dobrem pracowników .
Plusy
Czeste integracje działowe, dofinansowanie do sportu
Minusy
Niskie zarobki, brak motywacji
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Znakomita
staż managerski (były pracownik) –  Szczawno-Zdrój, dolnośląskie11 stycznia 2017
Świetny zespół
Rewelacyjne zarządzanie
Możliwość rozwoju
Plusy
jak wyżej
Minusy
stosunkowo niskie zarobki (polityka firmy)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobry
Specjalista ds. sprzedaży (były pracownik) –  Łódź, łódzkie11 stycznia 2017
Polecam firmę do zatrudnienia w trakcie studiów
Super Zespół
Słaby management
Plusy
zespół
Minusy
kadra managerska
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive
Warehouse operative (były pracownik) –  Gliwice, śląskie10 listopada 2016
I spent this year working really taught me a lot. Managers allowed me to develop their personal qualities and busy secondary missions. I met there also a lot of great people
Plusy
Free clothes
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobre warunki
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Kraków, małopolskie28 października 2016
Decathlon w mojej opinii jest firmą gdzie zyskuje się dobre warunki zatrudnienia. Na co dzień pracownicy maja dużą swobodę w podejmowaniu decyzji i rozwiązywaniu problemów. W firmie istnieje duża możliwość rozwoju i przyjemna atmosfera wśród pracowników. Kadra zarządzająca motywuje do działania. Najtrudniejszą częścią pracy był kontakt z roszczeniowymi klientami.
Plusy
ciekawi współpracownicy, imprezy integracyjne
Minusy
preferowana forma zatrudnienia 1/2 etatu, niezbyt wysokie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
świetna praca dla studentów, elastyczne godziny
sprzedawca (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie21 października 2016
Decathlon oferuje swietny start dla osób zaczynajacych karierę zawodową. Umowa o pracę, różne wymiary etatu, elastyczny grafik to z pewnością plusy tego miejsca.
Dla osób ambitnych jest szansa na rozwój, podjęcie misji sklepowych, a także awans na kierownika działu - ale tylko pod warunkiem zmiany sklepu.
Kadra zarządzająca różna, czasem lepiej czasem gorzej ;) ogólnie atmosfera rewelacyjna, co da sie odczuć na wszelkich imprezach firmowych.
Plusy
umowa o pracę, prywatna opieka medyczna, dofinansowanie do sportu, możliwość rozwoju, atmosfera, energiczny zespół
Minusy
niezadowalajace zarobki, nieadekwatne do obowiazków, problemy z pełnym etatem dla sprzedawcow
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Brak możliwośći rozwoju
serwisant sprzedawca (obecny pracownik) –  Kraków, ML12 listopada 2015
Wyzysk, brak możliwości rozwoju, bardzo duża ilość nadgodzin nie płatnych.
Plusy
Brak
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very challenging
Trainee sales assistant (były pracownik) –  Katowice22 czerwca 2015
I was a trainee at Decathlon, working part time. Place was always understaffed. I never had a chance to take a proper break.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fun workplace and great atmosphere
Sales Executor (były pracownik) –  Poland9 lipca 2014
I was a seller. I had to order staff and take care of customers. I had been working with great and responsible people. I am punctual and hard working person, that is why my boss was pleased with mine fulfilment of a duty. I have learned to work around people and to encourage them to buy company's products.
Plusy
Great Atmosphere
Minusy
Small sallary
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Było tam całkiem dobrze.
Kasjer/Sprzedawca (były pracownik) –  Piaseczno, MZ24 listopada 2013
Robiłam to co każdy z pracowników, czyli dbałam o swój dział. Z rozwojem nie było tak łatwo jakby się wydawało. Było ciężko, żeby długo zostać w tej firmie. Współpraca z innymi podobała mi się.Przeważnie była fajna atmosfera w pracy. Najtrudniej było mi zdać egzamin kwalifikacyjny, żeby dostać umowę na czas nieokreślony. Najlepiej było gdy mogłam komuś w czymś pomóc bądź nauczyć się czegoś nowego.
Plusy
Dopasowanie godzin do życia prywatnego.
Minusy
Niskie zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dogodne godziny pracy
Starszy sprzedawca-serwisant (obecny pracownik) –  Piaseczno25 lutego 2013
Moja praca prócz sprzedaży towarów oraz usług polega na zarządzaniu zapasem towarów oraz produktów eksploatacyjnych, utrzymywaniu stałych relacji z klientem, nastawienie na potrzeby klienta, praca z zapasem/ekspozycją, zarządzanie komisem sportowym oraz ustalanie planów MAS dla serwisu zarówno zimowego jak i rowerowego.
Plusy
dogodny grafik, wiele szkoleń
Minusy
niskie zarobki, rzadkie awanse
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Genial ambiente laboral, divertido pero eficiente
Dependiente (były pracownik) –  Ropa deportiva24 listopada 2012
Una gran experiencia para crecer como persona y profesional
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Decathlon

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Decathlon. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,1
Na podstawie 3 601 opinii
51 325
41 450
3627
2117
182

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,5Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,7Kadra zarządzająca
4,1Kultura pracy