Opinie pracowników firmy DHL

Znaleziono 38 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (14 985)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca przez agencje Old school
Rozladunek (były pracownik) –  Neumünster Niemcy12 listopada 2019
Witam, nie polecam z całego serca tej agencji. Pracownicy którzy są tam koordynatorami to totalni idioci którzy nie znają się na swojej funkcji. Zero organizacji i pomocy drugiemu człowiekowi we wprowadzeniu go w stanowisko pracy, transport to jakaś paranoja zamawiają taksówki które w ogole nie przyjeżdżają, gdyż później maja problem ze kogoś nie ma w pracy. Jeszcze się sugerują że w pierwszy dzień pracy jak nie przyjechała taksówka bo rzekomo kierowca pomylił adresy po wykonaniu telefonu to zebatego gościa zwanego koordynatorem Zbigniewa. K . On na to że mamy iść pieszo 4,5 km nie znając w ogole trasy podkreślam że była to godzina 22:30 gdyż chodziliśmy tam na same nocki. Koordynator nie ogarnięty twierdzi że pracuje tam dwa lata a mieszka na hotelu z pracownikami i spija browary za 0,55 centów, śmierdzi potem aż czuć na odległość. Nadaje się pod sklep by pracować na rumunska pande. Przez niego zostaliśmy zwolnieni z pracy bo nagadal bzdur w biurze nie potwierdzonych rzekomych wyczynów, gdyż nie chcieliśmy się z nim spouchwalac, bo w oczka dobrze świeci a za plecami dupsko obrabia na każdym kroku .Co do pracy to trochę ciężko tym bardziej kobietom dźwigać paczki o wadze 30kg i zucac nimi na taśmę. Pozdrawiam jego żółte szable i brązowa kurtkę z której zeszła skóra od jego nieprzyjemnego zapachu. Proszę się zastanowić dwa razy zanim podejmiecie pracę przez tą agencji
Minusy
Niskie zarobki, zero jakiej kolwiek oranizacji, dowiadujesz sie dwie godziny przed rozpoczeciem pracy o ktorej zaczynasz w dany dzien.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
tylko zarobić
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  Holandia, zagranica27 lipca 2019
można zarobić ale nie szanują pracowników , jest się tylko baterią która zasila hale
Plusy
zarobki
Minusy
kadra
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
brak
Referent ds spedycji (obecny pracownik) –  Zakrzewo, wielkopolskie3 lipca 2019
Nie będę wyrażała swojej opinii na temat firmy, w której obecnie jeszcze pracuję.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 32Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
My opinion 8/10
Sorting out parcels and customer service (były pracownik) –  Siedlce Poland9 stycznia 2019
I rate the work in DHL positively, have a positive atmosphere and bearable working conditions. The day at work consisted of sorting and packing packages.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
administrator
Administrator (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie20 września 2018
Moje miejsce pracy już mnie nie zadawalama zupełnie inny charakter jak z okresu pierwszych 6 miesięc.
Plusy
same
Minusy
moce
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 16Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zła organizacja pracy i przeciążanieNie
Kierowca-kurier (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie11 sierpnia 2018
Praca ciężka przeładowane auta i zbyt ciężkie paczki
Plusy
Niezależność
Minusy
Zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DHL Parcel wroclaw
Magazynier, operator wózka widłowego (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie17 lipca 2018
Bardzo fajny zespół, ale niestety widzę śiebie trochy na wyżczym stanowisku oraz z trochy większymi zarobkami.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 14Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dhl
Airfreight Supervisor / Key Account Manager (były pracownik) –  mazowieckie23 kwietnia 2018
DHL speaks for itself.
Biggest company in the words treating people as nothing.
If you don't agree even with single thing - you're out.
DHL management do not require any new ideas - just do your job.
This is sick, very sick.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gute Atmosphäre bei der Arbeit
Fahrer (były pracownik) –  mazowieckie5 lutego 2018
Transport von Luftfracht zwischen Städten. Ein langer Arbeitstag. Hilfsbereites Personal.
Plusy
Ein langer Arbeitstag
Minusy
Wenig Zeit für das Privatleben
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Travail en environnement agréable
Manutentionnaire (były pracownik) –  Katowice15 stycznia 2018
Stage effectué a DHL en tant que manutentionnaire. Déchargement de colis
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good Company
Logistics/Customer Service Representative (były pracownik) –  Warsaw30 czerwca 2017
I was working there and studding the same time.
My hours were very flexible which gave me a chance to balance my time with studding.
I learn a lot, brilliant small team.
Plusy
Flexible hours
Minusy
non
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nastroj oceniam bardzo zle firmie kurierskiej DHL
Kurier (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie1 lutego 2017
Praca presja czasu od rana wieczora nie adekwentna zarobkow za poswiecenie sie pelni firmie kurierskiej brak kultury zrozumienia poza tym panowala atmosfera nie mila zadnych nagrod premiowania za dobrze wykonywanie obowiazkow
Plusy
Sluzbowe auto telefon
Minusy
Zawsze rano byl balagan fakturami paczkami magazynie dostarczania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fine
Picker/Packer (były pracownik) –  Bydgoszcz23 lipca 2016
Work at my real country i think this job give me experience in logistic and learned me in picking , packing goods.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 5Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
My first job
general opperative (były pracownik) –  Szczecin17 lipca 2016
Hard work in the team of young people. Lot of new experience. The job little underpaid. Its was not far from home. Part time job.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Driver
Van Driver (były pracownik) –  Bielsko Biala7 czerwca 2016
• Route planning
• Ensure the delivery and collection service complies with all procedures and practices
• Package receiving
• Providing every customer with a positive and friendly experience
Plusy
Driver
Minusy
2 weeks traning without pay
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rzeszów
Koordynator ds. transportu kurierskiego (były pracownik) –  Rzeszów, podkarpackie14 kwietnia 2016
DHL to dobre miejsce pracy. Przełożeni ok, możliwość rozwoju i awansu zawodowego. Dobry pakiet socjalny. Polecam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 12Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogolnie panuje tam dobra atmosfera.
Magazynier,pracownik produkcji (były pracownik) –  Holandia6 września 2015
Planowanie i organizowanie pracy - planowanie działań i organizowanie pracy w celu wykonania zadań. Precyzyjne określanie celów,odpwiedzialności oraz ram czasowych działania. Ustalanie
priorytetów działania, efektywne wykorzystywanie czasu,
tworzenie szczegółowych i możliwych do realizacji planów krótko- i
długoterminowych.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
I'm satisfied with the job
Courier Driver (były pracownik) –  Poland23 sierpnia 2015
She was responsible for laying the schedule for the employees, I was also responsible for ensuring timely work performed. I was responsible for the organization of the delegation.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workplace
Courier shipments (były pracownik) –  Warszawa, MZ20 czerwca 2015
prowadzenie samochodu, pakowanie i dostarczanie przesyłek pod wskazany adres, codzienny serwis samochodu (uzupełnianie płynów, paliwa, mycie i czyszczenie)
Plusy
free drinks
Minusy
Long hours
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DHL
pracownik magazynowy (były pracownik) –  Międzyrzecz, LU16 czerwca 2015
Zarobki w porządku jeśli chodzi o umowe zlecenie, mozliwość awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 4Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w DHL. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 14 985 opinii
55 096
44 584
33 253
21 002
11 050

Oceny wg kategorii

3,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,6Kultura pracy