Opinie pracowników firmy DHL

Znaleziono 36 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (14 095)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
tylko zarobić
Magazynier, operator wózka widłowego (były pracownik) –  Holandia, zagranica27 lipca 2019
można zarobić ale nie szanują pracowników , jest się tylko baterią która zasila hale
Plusy
zarobki
Minusy
kadra
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
My opinion 8/10
Sorting out parcels and customer service (były pracownik) –  Siedlce Poland9 stycznia 2019
I rate the work in DHL positively, have a positive atmosphere and bearable working conditions. The day at work consisted of sorting and packing packages.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
administrator
Administrator (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie20 września 2018
Moje miejsce pracy już mnie nie zadawalama zupełnie inny charakter jak z okresu pierwszych 6 miesięc.
Plusy
same
Minusy
moce
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 9Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Zła organizacja pracy i przeciążanieNie
Kierowca-kurier (obecny pracownik) –  Łódź, łódzkie11 sierpnia 2018
Praca ciężka przeładowane auta i zbyt ciężkie paczki
Plusy
Niezależność
Minusy
Zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DHL Parcel wroclaw
Magazynier, operator wózka widłowego (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie17 lipca 2018
Bardzo fajny zespół, ale niestety widzę śiebie trochy na wyżczym stanowisku oraz z trochy większymi zarobkami.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 7Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dhl
Airfreight Supervisor / Key Account Manager (były pracownik) –  mazowieckie23 kwietnia 2018
DHL speaks for itself.
Biggest company in the words treating people as nothing.
If you don't agree even with single thing - you're out.
DHL management do not require any new ideas - just do your job.
This is sick, very sick.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Gute Atmosphäre bei der Arbeit
Fahrer (były pracownik) –  mazowieckie5 lutego 2018
Transport von Luftfracht zwischen Städten. Ein langer Arbeitstag. Hilfsbereites Personal.
Plusy
Ein langer Arbeitstag
Minusy
Wenig Zeit für das Privatleben
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Travail en environnement agréable
Manutentionnaire (były pracownik) –  Katowice15 stycznia 2018
Stage effectué a DHL en tant que manutentionnaire. Déchargement de colis
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good Company
Logistics/Customer Service Representative (były pracownik) –  Warsaw30 czerwca 2017
I was working there and studding the same time.
My hours were very flexible which gave me a chance to balance my time with studding.
I learn a lot, brilliant small team.
Plusy
Flexible hours
Minusy
non
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nastroj oceniam bardzo zle firmie kurierskiej DHL
Kurier (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie1 lutego 2017
Praca presja czasu od rana wieczora nie adekwentna zarobkow za poswiecenie sie pelni firmie kurierskiej brak kultury zrozumienia poza tym panowala atmosfera nie mila zadnych nagrod premiowania za dobrze wykonywanie obowiazkow
Plusy
Sluzbowe auto telefon
Minusy
Zawsze rano byl balagan fakturami paczkami magazynie dostarczania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fine
Picker/Packer (były pracownik) –  Bydgoszcz23 lipca 2016
Work at my real country i think this job give me experience in logistic and learned me in picking , packing goods.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
My first job
general opperative (były pracownik) –  Szczecin17 lipca 2016
Hard work in the team of young people. Lot of new experience. The job little underpaid. Its was not far from home. Part time job.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Driver
Van Driver (były pracownik) –  Bielsko Biala7 czerwca 2016
• Route planning
• Ensure the delivery and collection service complies with all procedures and practices
• Package receiving
• Providing every customer with a positive and friendly experience
Plusy
Driver
Minusy
2 weeks traning without pay
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rzeszów
Koordynator ds. transportu kurierskiego (były pracownik) –  Rzeszów, podkarpackie14 kwietnia 2016
DHL to dobre miejsce pracy. Przełożeni ok, możliwość rozwoju i awansu zawodowego. Dobry pakiet socjalny. Polecam
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogolnie panuje tam dobra atmosfera.
Magazynier,pracownik produkcji (były pracownik) –  Holandia6 września 2015
Planowanie i organizowanie pracy - planowanie działań i organizowanie pracy w celu wykonania zadań. Precyzyjne określanie celów,odpwiedzialności oraz ram czasowych działania. Ustalanie
priorytetów działania, efektywne wykorzystywanie czasu,
tworzenie szczegółowych i możliwych do realizacji planów krótko- i
długoterminowych.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
I'm satisfied with the job
Courier Driver (były pracownik) –  Poland23 sierpnia 2015
She was responsible for laying the schedule for the employees, I was also responsible for ensuring timely work performed. I was responsible for the organization of the delegation.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workplace
Courier shipments (były pracownik) –  Warszawa, MZ20 czerwca 2015
prowadzenie samochodu, pakowanie i dostarczanie przesyłek pod wskazany adres, codzienny serwis samochodu (uzupełnianie płynów, paliwa, mycie i czyszczenie)
Plusy
free drinks
Minusy
Long hours
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DHL
pracownik magazynowy (były pracownik) –  Międzyrzecz, LU16 czerwca 2015
Zarobki w porządku jeśli chodzi o umowe zlecenie, mozliwość awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
DHL Parcel Poland
Courier (były pracownik) –  Sandomierz11 maja 2015
Every morning at 7:45 A.M. was severance pay. Discussion of yesterday, the results to correct errors. Then redistributing routes for individual couriers.
After checking the transition to the warehouse and unloading shipments of parcels.
Loading of packages on a van. Print a list of courier and log on to the assigned route.
Before leaving the execution of mandatory services PDI. Contact with the customer and provide the date of delivery of the package.
Next, determine the route and trip to the route. Delivering packages to customers as well as receiving parcels from customers.
Back to the terminal DHL. After returning to the terminal DHL, loading parcels received from customers. Implementation of the settlement day, weaves the collected cash settlement documents.
Work ended each day at 7 pm
Plusy
Task job, working with people
Minusy
Sometimes not polite customers and very havy packages form U.S.A.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce w którym panuje miła atmosfera
pracownik fizyczny (były pracownik) –  Holandia22 stycznia 2015
zakres obowiązków : skanowanie, mierzenie i wazrenie towaru

miłą kadra zarządzająca
Plusy
darmowe napoje
Minusy
wywyższanie się współpracowników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 8Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w DHL. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 14 095 opinii
54 798
44 360
33 088
2929
1920

Oceny wg kategorii

3,6Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,6Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,4Kadra zarządzająca
3,6Kultura pracy