Opinie pracowników firmy Cyfrowy Polsat S.A

Wyświetlono wszystkie opinie (11)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Beznadziejne miejsce pracy
konsultant back office (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie15 lipca 2019
Działalniść gospodarcza i placą 18 zł/godz, beznadziejna atmosfera, skomplikowane procedury zależne od kaprysu mj
Plusy
Zero plusów
Minusy
Same minusy
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
D2D Kłamstwo obłuda
Przedstawiciel Handlowy (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie1 kwietnia 2019
Dla każego door to door który wacha się czy podjąć prace jako kierownik grupy lub był by taką pracą zainteresowany zdecydowanie odradzam - pracowałam nic nie było tak jak mówili potrafili zabrać podstawę "na zusy" pod byle jakim pretekstem. Absurd dodatkowo sposób pozyskiwania klientów to łapanie ich I oszukiwanie w stylu " witam wymiana dekodera możemy wejsc?" Jest to łapanie ludzi I okłamywanie ich w róznych gierkach słównych tak aby podpisywali nowe umowy ! Jeden wielki kłamliwy pod każdym względem system który oszukuje ludzi jak I pracowników nikomu nigdy nie polecam I nie dajcie sie nabrać na "gwarantowane podstawy " " większa pewna podstawa przez 3 miesieca" kłamstwa obłuda I nic więcej !! Wlkp pomoze dolny śl I okolice uwaga na kierownika oszusta bart. Och. !
Plusy
Możliwość zarobienia kosztem nieszczęscia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
productive and fun workplace
Telemarketer, consultant (były pracownik) –  PL3 kwietnia 2017
Work in stress and under pressure but gives you great satisfaction. You make good money. This work teaches you to communicate with people in a professional way.
Plusy
tree TV
Minusy
long hours
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Individual workplace
Counselor, Customer Service (były pracownik) –  PL24 stycznia 2017
Restrictive customer service in line with the guidelines of the company. I was responsible for helping customers with their problems with TV signal or other problems with TV.
Plusy
long break
Minusy
none
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy ,w którym jest miła atmosfera
pracownik fizyczny (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie1 grudnia 2016
Mój dzień w pracy wygląda tak,że wchodzę do firmy idę do szatni,gdzie mam swoją szafkę i się w niej przebieram i zostawiam swoje ubrania.Po przebraniu wchodzę na halę ,gdzie wbijam się do systemu za pomocą karty,że jestem w pracy.Po przybyciu na stanowisko pracy witam się ze znajomymi z działu i pytam co dzisiaj robimy następnie loguje się do systemu na swoje konto.Po chwili zabieram się do przygotowania stanowiska pracy czyli przyniesieniu niezbędnych narzędzi do pracy jak płyny czyszczące i ścierki oraz sprzęt i rozpoczynam czyszczenie sprzętu.Po oczyszczeniu sprzętu drukuję nową naklejkę i pakuję sprzęt i tak przez 8h z małymi przerwami co 2h na posiłek.Podczas pracy są rozmowy ze współpracownikami co umila czas w pracy.W okół są kierownicy hali jak i działów.Kierownicy są mało komunikatywni.Wynagrodzenie zbyt niskie dla osób nie uczących się,umowa zlecenie.Nadgodziny płatne bez podwyższonej stawki godzinowej.Brak premii ,systemu motywacyjnego. Plusem jest praca od poniedziałku do piątku.
Plusy
stałe godziny pracy, praca od pn do pt
Minusy
niskie zarobki dla osób nie uczących się, brak posiłków darmowych, nadgodziny płatne w normalnej stawce godzinowej, brak podwyżek, premii
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miejsce gdzie zdobędzie się najwięcej doświadczenia w obsłudze
Doradca Klienta (obecny pracownik) –  Pabianice, łódzkie9 listopada 2016
Praca biurowo handlowa, większość czasu to obsługa klienta i rozwiązywanie jego problemów oraz szukanie nowych rozwiązań które pozwolą klientowi mniej płacić i łaczyć roże usługi z gupy kapitałowej.
Plusy
Łatwy zarobek
Minusy
duża liczba produktów, nerwowi klienci
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Permanent work on the machine
Call center consultant (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie26 kwietnia 2016
Jobs in which could develop their skills . Sophisticated technology corporation . I remember working in Technicolor very well. The management has always been the means .
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra atmosfera, świetna kadra zarządzająca
monter (były pracownik) –  warszawa mazowieckie2 lipca 2014
Pracę zaczynałam 6-tej rano od przygotowania swojego stanowiska. Pobierałam potrzebne elementy do produkcji. Pracę wykonywałam przez 8 godzin. Mieliśmy dwie przerwy. Kierownictwo zawsze służyło pomocą, jeśli wyniknął jakiś problem. Atmosfera w pracy była znakomita, co nie zdarza się często. Między kadrą zarządzającą i współpracownikami była więź, powiem, że nawet rodzinna. Mieliśmy organizowane wyjazdy integracyjne, oraz bale w okresie karnawału. Jeśli chodzi o nieprzyjemne części mojej pracy, to takich po prostu nie było. Każdego dnia szłam z przyjemnością do pracy
Plusy
Pakiet socjalny, karta multisport, pakiet LUX MED
Minusy
Mogłyby być troszkę większe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Cyfrowy Polsat S.A
referent (były pracownik) –  Warszawa, MZ19 marca 2014
wyskokie normy do wyrobienia miesieczne ,
praca po 8 do 15h dziennie przed komputerem,
meczy czlowieka,
wzrok i czlowiek narazony na promieniowanie ,
monitory bez filtrow
Plusy
Wysokie zarobki
Minusy
Nie przyjemne kierownictwo
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra praca na zdobycie pierwszego doświadczenia zawodowego.
Pracownik biurowy (na dziale logistyki) (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ19 listopada 2013
Ogólnie praca jako tako może być. Codziennie robię różne rzeczy i siedzę na różnych stanowiskach. Brak możliwości rozwoju i awansu. Kadra zarządzająca OK. Współpracownicy są różni, ale idzie się z nimi dogadać.
Plusy
Stała stawka godzinowa + akordy
Minusy
Umowa zlecenie, Brak możliwości awansu i rozwoju w tej firmie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Cyfrowy Polsat S.A. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 11 opinii
54
44
31
20
12

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,1Zarobki/pakiet socjalny
3,0Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,2Kadra zarządzająca
3,4Kultura pracy