Opinie pracowników firmy Crédit Agricole - Wrocław, dolnośląskie

Znaleziono 10 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (2 089)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wrocław
Ml (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie25 listopada 2018
Nie polecam. Zwłaszcza w dziale decyzji Indywidualnych. Jak nie jesteś donosicieliem to nie masz co liczyć na względy. Wieczny mobing i zamiast skupić się na pracy to siedzisz i piszesz emaile Przez 2 godziny dlaczego tak załatwiłes sprawę, po czym okazuje się że wszystko było w porządku, a później na koniec dnia informacja dlaczego limit nie został zrealizowany. Pseudo koordynatorka nic nie potrafi, wieczne przerwy pogaduchy, ponizanie pracowników, a jej humor zależy od życia prywatnego, zazwyczaj jest zły. Niewpomne już o Pani kierownik, która nie ma co robić i tylko emaile wypisuje co się zrobiło w sprawie jak wszystko jest w systemie. Faworyzuje tylko edytke i basie które jak piszemy między sobą emaile to przesyła wszystko kierowniczce a Basienka wyszukuje spraw gdzie coś się zrobiło źle typu nie postawiło się przecinka w piśmie, żenada. Wiele pracowników się pozwalnialo bo nie dało rady nerwowo wytrzymac z takimi przełożonymi, wieczne gnebienie poniżanie, i tłumaczenie się spraw, które się zrobiło dobrze. Atmosfera fatalna.
Plusy
Żadne
Minusy
Mobbing, stres, zszargane nerwy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
możliwości rozwoju
Analityk IT ds bezpieczeństwa finansowego (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie10 kwietnia 2018
szybko można osiągnąćsufit i ciężko się przez niego przebić
Plusy
atmosfera w pracy
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
poza pensją najlepsze miejsce na zdobycie doświadczenia i wiedzy
Specjalista ds. Wsparcia Sieci Sprzedaży (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie29 października 2017
bardzo miła atmosfera, codziennie nowe wyzwania. wspierająca kadra zarządzająca, która posiada dużą wiedzę i doświadczenie oraz potrafi ukierunkować.
Plusy
ludzie z pasją do pracy i dużą wiedzą, którą lubią się dzielić
Minusy
pensja
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Environnement de travail agréable
Job d'été (były pracownik) –  Wroclaw20 marca 2017
Ambiance de travail agréable

Accompagné en cas de difficulté
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
back office
referent (obecny pracownik) –  wrocław2 lutego 2016
dobra ocena jeżeli chodzi o współpracowników
najtrudniejsza część pracy: presja czasu
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
da się wytrzymac
Konsultant ds. Sprzedaży Contact Center (były pracownik) –  Wrocław, DO7 listopada 2014
trochę jak wyścig szczurów ale ludzie są w porządku
traktowanie klienta trochę dziwne-wciskanie kredytu na siłę
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kometentny, konkretny
Specjalista Biura Rzecznika (były pracownik) –  Wrocław, DO5 listopada 2014
• Reprezentowanie stanowiska instytucji jaką jest bank w podstawowej komunikacji z klientem indywidualnym oraz odpowiedzi na wszelkie uwagi oraz wnioski klienta;
• Obsługa korespondencji związanej z reklamacjami w zakresie listów, telefonów, maili;
• Kompleksowe prowadzenie postępowania reklamacyjnego w oparciu o obowiązujące procedury i przepisy prawa;
• Ustalanie sposobów rekompensaty w przypadkach reklamacji rozstrzygniętych na korzyść klienta, w porozumieniu z zarządem, działem prawnym, oraz Public Relation;
• Podejmowanie decyzji dotyczących wyniku reklamacji, prowadzenie dokumentacji reklamacyjnej, współpracę z innymi działami w zakresie pozyskiwania i przekazywania informacji niezbędnych do prawidłowej realizacji procesu bieżącej komunikacji z klientem;
• Obsługa Rzeczników, Arbitrów, Komisji Nadzoru Finansowego;
• Dbanie o pozytywny wizerunek firmy oraz budowanie długofalowych relacji z klientami;


Nie podobała mi się struktura firmy, preferuje firmy bardziej rodzinne.
Plusy
opieka medyczna
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 15Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kiedyś było lepiej...
Manager (obecny pracownik) –  Wrocław27 lipca 2014
Generalnie może być, raczej nie ma nadgodzin, 8 godzin pracy, kultura jest ok, wszyscy na "Ty", sympatycznie itd. Szkoda, że ludziom z małymi dziećmi nie pozwala się na okazjonalna pracę zdalną. Ale obecnie pod względem HR porażka - brak regularnych podwyżek, ocena roczna nijak wpływa na wynagrodzenie, premie wg widzimi się szefa (centrala). Awanse możliwe tylko ze zmianą stanowisko, więc w centrali mnożą się "Dyrektorzy", którzy zostają nimi bo nie można dać managerowi podwyżki. Porażka. Brak ścieżek awansu, najlepsi regularnie odchodzą bo brak perspektyw. Szkolenia raz w roku, kadra zarządzająca nie ma siły przebicia na zarządzie. IT zapchane więc ciężko przepchnąć każdy projekt... bank ledwo porusza się do przodu, konkurencja wyprzedza... kiedyś było lepiej, obecnie dobrzy pracownicy się ewakuują.
Plusy
mało nadgodzin, fajna atmosfera
Minusy
Brak podwyżek i ścieżek kariery, słaba polityka HR
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy o niskich zarobkach
Starszy Konsultant Hot Line (były pracownik) –  Wrocław, DO12 lutego 2014
Miejsce pracy gdzie jest zauważalny podział na pracowników lepszych i gorszych. Kadra zarządzająca i bezpośredni liderzy spoufalający się z wybranymi pracownikami, niepotrafiący spojrzeć na sprawę obiektywnie. Zły przepływ informacji mdzy kadrą a pracownikiem.
Miejsce pracy gdzie można spotkać wspaniałych ludzi i tych beznadziejnych.
Dobry pakiet socjalny w postaci ubezpieczenie medycznego i dopłat do sportu.
Plusy
Pakiet medyczny, benefit
Minusy
zarobki, kadra zarządzająca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 33Nie 7Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Crédit Agricole

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Crédit Agricole. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 2 089 opinii
5625
4873
3394
2127
170

Oceny wg kategorii

3,8Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,8Zarobki/pakiet socjalny
3,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
3,7Kultura pracy