Opinie pracowników firmy Cooper Standard Automotive

Znaleziono 16 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (716)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fatalna atmosfera, wyzysk
Team Leader (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie26 października 2018
Nie polecam nikomu, atmosfera fatalna, ogromne parcie na efektywność pracy, ciągłe obcinanie czasów produkcyjnych, nawet Ukraińcy się poddają. Kadra zarządzająca nie kompetentna, arogancja, bezczelność, rzucanie mięsem. Katastrofa i dno.
Plusy
Od 3 lat brak, wypłata raczej na czas
Minusy
małe zarobki, fatalna atmosfera, ogromne parcie na wyniki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 18Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo źle.
pracownik produkcji (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie16 września 2018
Pracowałem 3 miesiące starałem się jak mogłem, robiłem ponad to co mi było unormowane normą godzinową, a zostałem z dnia na dzień na zbity pysk wyrzucony tłumaczeniem, że redukcja etatów i mało zamówień. Nie polecam tej firmy, bo coraz więcej Ukrainy, którą się szanuje, a Polak jest tam zwykłym psem. Jestem bardzo rozczarowany. Jak chwaliłem sobie tą firmę i pracę, tak teraz ze szczerego serca odradzam każdemu. Nigdy nie zapomnę tego dnia jak wracałem z pracy upokorzony zwolniony, a Ukraińcy w autobusie zadowoleni. Dramat nie chce tego pamiętać. Niby 250 nowych miejsc pracy niby rozwój, a tak naprawdę totalny brak szacunku do pracownika, a przede wszystkim do człowieka, który naprawdę chce pracować. Nowa Klawa, nowa linia wytłaczania, gdzie potrzebują ludzi do pracy, a bezmyślnie zwalniają w przeciągu kilku dni ponad 40 osób i ma być ich więcej. Inter kadry takie jak AAS czy SGP są likwidowane bez słowa. Tracisz pracę z dnia na dzień i do tego w chamski sposób jesteś zabierany z produkcji pod pretekstem że idziesz na szkolenie, z którego już nie wracasz, bez względu na to jak bardzo byś się starał i był chwalony to jest loteria, nie patrzą na Twoją wydajność czy osiągi. Ludzi pracujących po kilka lat traktują tak samo, co potwierdza oraz świadczy o tym, że firma NIE SZANUJE PRACOWNIKA JAKO PRACOWNIKA, ORAZ CZŁOWIEKA. Nie czepiam się rzeczy Typu, że trzeba być przed dzwonkiem na stanowisku, a gdy zadzwoni dopiero można odejść od miejsca pracy, czy że przerwa jest tylko 15 minutowa, albo spóźnienia są karane to jest zrozumiałe jako polityka firmy i zatrudnienia. Czepiam się tych  więcej... konkretnych rzeczy o których napisałem powyżej i jeżeli PAN PREZES FIRMY COOPER STANDARD nie otworzy swoich przymrożonych oczu, zostanie na lodzie szybciej niż to mu się może wydawać.  zwiń
Minusy
NIESTABILNOŚĆ ZATRUDNIENIA!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Częstochowa
Auto clave (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie27 stycznia 2018
Bardzo dobra praca i placa w porównaniu do jeba...ej Biedronki. Polecam.
Plusy
Braki organizacyjne autobusy
Minusy
Stołówka smród gumy kierownicy Kajzeny
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 17Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfrra
produkcja (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie24 stycznia 2018
Bardzo dobry zaklad dobre zarobki lecz trzeba sie narobic
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 16Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
jest tam cakiem fajnie
operator maszyn (były pracownik) –  Dzierżoniów, dolnośląskie21 grudnia 2017
bardzo wrozumiali pracownicy zawsze mozna bylo liczc na pomoc i sie dogadac. jedak sama praca byla siezka i uciarzliwa.
Plusy
przyjeman atmoswera
Minusy
fizcznie cierzak praca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
operator logistyki- magazynier (były pracownik) –  Częstochowa, śląskie29 listopada 2017
zbyt duze zamieszeniaaa spowodowane reorganizacja firmy
Plusy
benefity swiateczne
Minusy
złe traktowanie pracowników z długoletnim stazem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 19Nie 3Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nice atmosphere in the work.
Machine operator (RUBBER PRESS) (obecny pracownik) –  DZIERŻONIÓW- POLAND14 sierpnia 2017
In cooper standard I am a rubber press. I worked here from january 2017
Plusy
HARD JOB
Minusy
SMALL SALARY
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca do której nie chodzi się z przyjemnością;
operator maszyn i urządzeń (obecny pracownik) –  Częstochowa, śląskie31 maja 2017
Z roku na rok w zakładzie pracuje sie gorzej. Zmieniają sie dyrektorzy, kierownicy; dokonują sie dziwne transfery. Brak możliwości awansu. Brak podwyżek od wielu lat. Atmosfera nerwowa, praca stresująca. Przez 8h praca stojąca (co nie jest jakąs przeszkodą), 15 minut przerwy. Praca siłowa- montaże w ciężkich (nawet po 30 kg) gabarytach. Ogólnie brak perspektyw żeby było lepiej.
Minusy
Niskie zarobki- nieadekwatne do rodzaju wykonywanej pracy. Praca ciężka 3-zmianowa.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 29Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive
Employee (były pracownik) –  czestochowa5 lutego 2017
Three years I worked there in the cool atmosphere I met many interesting people przerzylem Super moments just wish it poorly paid oo you want to go back as far as finances are improving
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good job
Quality Controller (były pracownik) –  Poland19 stycznia 2017
work is not complicated, very cool team but I don't recommend working for people having problems with joints because work is standing. The company is well developed technologically
Plusy
you don't need hurry
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Produktiver arbeitsort
Prozessingenieur (obecny pracownik) –  Piotrków Trybunalski16 grudnia 2016
Große Entwicklung und viel Stress. Aber es lohnt sich!
Wir führen viele neue Projekten.
Wir haben viele Schulungen.
Plusy
abwechslungsreich
Minusy
anstrengend
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobry.
Ar-ksiegowa (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie3 czerwca 2016
Dobra atmosfera w pracy. Wspolpraca z kolezankami i z kolegami. Duza odpowiedzialnosc za klienci z Wloch i za granice. Spotkania z ekipa za prace.
Plusy
Benefity. Dobra atmosfera.
Minusy
Zarobka nie za moje oczekiwania
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w systemie czterozmianowym.
Elektromechanik (obecny pracownik) –  Bielsko-Biała, SL17 marca 2015
Praca w systemie czterozmianowym ,zakres standardowy do obowiązków pracownika utrzymania ruchu.Zasadniczo nie odbiega od oczekiwań jakie sie stawia pracownikowi utrzymania ruchu .
Plusy
Pakiet socjalny
Minusy
Zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
good
Machine operator (były pracownik) –  poland14 stycznia 2015
hard work but well-paid company is developing all the time in August in the right direction giving people jobs, I unfortunately had to go abroad but not because of work, only family matters
Plusy
good money, good future
Minusy
factory carcinogen
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Przyjazna atmosfera
inzynier produktu nastepnie inzynier procesu (były pracownik) –  Czestochowa Polska1 kwietnia 2013
Duże możliwości rozwojowe
Przyjazna kadra zarządzająca
Duza biurokracja
Plusy
przyjazna atmosfera
Minusy
brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 28Zgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Cooper Standard Automotive

A może chcesz zobaczyć:

Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Cooper Standard Automotive. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 716 opinii
5197
4255
3158
259
147

Oceny wg kategorii

3,4Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,7Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,2Kadra zarządzająca
3,4Kultura pracy