Opinie pracowników firmy CLAR SYSTEM

Wyświetlono wszystkie opinie (12)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie ma nic dobrego
sprzataczka (były pracownik) –  ZUS Lublin14 listopada 2019
To jest najgorsza firma umow są co miesiąc nie ma stałej pracy
Plusy
Praca w dobrym czasie
Minusy
Firma zla
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sady
sprzątaczka (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie8 listopada 2019
Koordynatorka porażka totalna, plotkara . Współpracowniczka jeszcze większa.Pracownicy firmy w której sprzątamy super.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Clar System
pracownik gospodarczy (obecny pracownik) –  Lublin, lubelskie8 czerwca 2019
Jako osoba niepełnosprawna, oczekiwałam, że będzie przestrzegane prawo, a jestem zwykłym, szarym pracownikiem. Nikogo nie obchodzi, że mam dość, albo że coś sprawia mi trudność. Ma być profesjonalnie, wg norm, a najgorsze, że czasem brakuje rąk do pracy, i nie ma czasu pójść do WC. Często jem w locie. Wiem, idę do pracy, ale czy w upalne dni, nie da się trochę inaczej? Zwłaszcza, że źle się czuję? I to, że prosić coś firmę, gdyż często coś się już kończy, a tu płyn, a tu papier, a tu buty się zepsuły, to trzeba oczekiwać na kuriera graniczy z cudem. Czym i jak mamy pracować? Niby mi przysługuje jakieś wolne, ale tylko jak powiem, że mam lekarza, to udaje mi się go mieć. W sumie praca sama w sobie nie jest zła, ponieważ robię podobne rzeczy w domu, ale... polityka jest dziwna. I zarobki też są śmiechu warte, tyram jak głupia, a dostaje tak nie wiele. Zaniedbuje własny dom, bo tam tyle roboty, ale rachunki same się nie opłacą, a z renty lub zasiłku, aż tyle nie będę mieć. Poza tym te umowy na miesiąc, lub na trzy. Serio? Nie macie czegoś na rok, lub na stałe? Co zrobić, by jako taka osoba, mieć godną pracę? Czuję się jak obcokrajowiec w własnym kraju. :(
Plusy
Brak nudy
Minusy
Zarobki, prawo, szacunek
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sprzataczka
Sprzątaczka (obecny pracownik) –  Bydgoszcz11 maja 2019
Wypłata jest ok ,o czasie jak w umowie ale atmosfera nie do zniesienia .Brygacistka fatalna tylko by chciał ,żeby robić za nią, a jak dochodzi ktoś nowy to sprząta tylko u niej .Mobbing można tak określić, prubują wymusić żeby pracować więcej bez nadgodzin i zapłaty. Lubię swoją pracę a to miejsce gdzie pracuje mi odpowiada tylko za dużo pokoi , sprzatam 22 pokoje i toalety za pół etatu i ktoś inny sprząta 7 lub 5 pokoi za tą samą pensje. Czuję się oszukana i wykorzystywana.
Plusy
Terminową wyplata
Minusy
Mobbing i wykorzystywanie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 31Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Obecny pracownik
Osoba sprzątająca (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie15 grudnia 2018
Żenada. Brak umowy o pracę, zero szacunku dla pracownika. Nic nie jest dopilnowane, totalny chaos. Brygadzista od 7 boleści nic nie umie i nic nie robi tylko się głupio śmieje i robi za taksówkę, koordynator ma wywalone na potrzeby pracownika względem wykonywanej pracy. Ma być zrobione chociaż nie ma środków i już nic ich to nie obchodzi.
Plusy
Żadnych
Minusy
Brak umowy, nie szanują pracowników, mobbing, zabieranie za byle co premii.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 64Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Czułam się niekomfortowo
Praca w firmie sprzątającej (były pracownik) –  Stryków, łódzkie25 września 2018
Moja praca polegała na sprzątaniu, więc nie mam powodu do dumy. Najgorsza część pracy to toalety
Plusy
Brak
Minusy
Dużo pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 28Nie 5Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Średnio
pracownik gospodarczy (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie29 sierpnia 2017
Praca na 1 zmianę.
Brak awansu.
Ogólnie średnia.
Plusy
Terminowa wypłata.
Minusy
brak zatrudnienie na stałe
Czy ta opinia była pomocna?Tak 46Nie 20Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera
sprzataczka (były pracownik) –  Bogdanka, lubelskie19 stycznia 2017
Super klimat zwłaszcza jak się ma wspaniałego kierownika jak Pan Artur to do pracy chodzi się z uśmiechem ;)tylko szkoda że osoby bez grupy nie mogą :(
Plusy
Super klimat
Minusy
Tylko osoby z orzeczeniem
Czy ta opinia była pomocna?Tak 45Nie 35Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Najlepiej by mi odpowiadała praca w szpitalu,w biurze....
Pracownik gospodarczy-salowa (były pracownik) –  Międzychód, WP27 czerwca 2015
Z pracy byłam zadowolona,bardzo mi odpowiadała i nadal bym chciała pracować ta takim stanowisku jak sprzątaczka.To jest odpowiednia praca dla mnie,ponieważ posiadam stopień niepełono sprawności.Praca w ruchu jak najbardziej mi odpowiada,bo choruje na Obrzęk limfatyczny kończyn dolnych to w niczym nie przeszkadza,tylko nie mogę stać długo w jednym miejscu bo mnie nogi bolą i nie mogę cały czas siedzieć.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 21Nie 48Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
pracodawca O.K
koordynator/technolog (były pracownik) –  Poznań, WP15 stycznia 2015
Firma rzetelna wypłacalna ,zarobki mogło by być lepiej,atmosfera dobra
Minusy
MOŻE BYĆ LEPIEJ
Czy ta opinia była pomocna?Tak 27Nie 48Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce w którym pracuje jest pozytywna atmosfera.
Pracownik gospodarczy (obecny pracownik) –  Wrocław, DO11 grudnia 2013
Pracę w tej firmie oceniam dobrze,pozytywnie.Firma jest wypłacalna co do dnia,zawsze można porozmawiać.Kadra zarządzajaca jest pozytywnie nastawiona do pracowników.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 49Nie 58Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w CLAR SYSTEM. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,5
Na podstawie 12 opinii
52
41
33
21
15

Oceny wg kategorii

2,5Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
2,1Zarobki/pakiet socjalny
1,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,9Kadra zarządzająca
2,7Kultura pracy