Opinie pracowników firmy CCC S.A.

Wyświetlono wszystkie opinie (35)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Omijać!!
sprzedawca (były pracownik) –  Gdańsk, pomorskie22 października 2019
Nie polecam pracy w CCC. Czytając tu opinie nie wierzyłam, ze może być tak strasznie. A jednak... W sumie wytrzymałam tam łącznie 3tygodnie. Regionalny- porażka, traktuje ludzi jak śmieci. Kierowniczka- dostałam od niej uwagę na temat tego, ze jak ona wchodzi na zaplecze to pije wode, ze mam się napić raz a porządnie. Na rozmowie mówiła o premii spedazowej. Nie zaznaczyła, ze jest po okresie próbnym. U mnie 1,5miesiaca. A tak to żyj i mieszkaj za najniższa krajowa w tak dużym mieście :))). Po prostu nie polecam. A i dofinansowanie karty multisport- ty płacisz 124zl(pobierane z pensji), a oni Ci dokładają 6zl. :)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce gdzie panuje totalny wyzysk
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie12 września 2019
Wyzysk. Wyzysk. I jeszcze raz wyzysk. Pracowałam w CCC o 9 miesięcy za długo, bo gdybym mogła to uciekłabym stamtąd szybciej. Naprawdę, jeśli się zastanawiasz - nie idź tam.
1. Grafik - zmienia się milion razy w miesiącu, nic sobie nie zaplanujesz, bo zaraz będą dzwonić, że musisz być, że ktoś zachorował albo inna "tragedia" i tylko te osoby co długo tam pracują oraz pupilki kierowniczki, nie muszą zastępować tego kogoś. Ty niestety będziesz musiała. :)
2. Przygotuj się, że będziesz musiała pracować 12 godzin, ewentualnie 11 lub 10, nigdy mniej. Przez tyle godzin twoje jedyne zajęcie to: przesuwanie kartonów z butami, obsługa klientów, sprzątanie prawie na kolanach (bo regionalna zobaczy że kurz), pilnowanie czy nikt nie kradnie i chodzenie po sklepie bez celu. Przerwa tylko 30 minut na cały dzień( i ani minuty dłużej - kierowniczka będzie sprawdzała ci czas i upomni cię jeśli za długo będziesz odpoczywać. )
3. Jak już jesteśmy przy temacie kierowniczki - przygotuj się na mobbing z jej strony. Ona ma nacisk ze strony regionalnej, więc na kogoś musi przelać swoje nerwy. Zero zrozumienia z jej strony i zaufania do swojego pracownika, uważa cię za kogoś tępego na tyle, że trzeba ci tłumaczyć banalne rzeczy. Oskarży cię o coś co nie zrobiłaś, będziesz wysłuchiwać kazania o tym jak prawidłowo powinnaś to zrobić. Nigdy ci nie podziękuje, nie pochwali. Eh :)
4. Nie możesz się spóźnić, nie możesz wcześniej wyjść. Pozwolenie na pójście siku prawie wybłagane :D
5. Nie będziesz tam tylko sprzedawcą. Sprzątaczką i ochroniarzem też.
6. Na premię nigdy nie liczyłam, bo widziałam,
  więcej... że firma specjalnie nie chce jej dać więc co miesiąc 2200 netto.
Mam nadzieję, że kiedyś ktoś się tą firmą zajmie, bo to jest dramat, że to tak funkcjonuje tyle lat... Nie polecam. :)
  zwiń
Plusy
nic
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 32Nie 4Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nie polecam
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Suwałki, podlaskie26 sierpnia 2019
Pracowalem kilka miesięcy od stycznia pare lat temu
- Pracujesz na 1/2 etatu, wyrabiasz 3/4 albo caly ale masz moze 10 na rękę, nikt nadgodzin ci nie zaplaci
- Jedna kierowniczka okropna, dowala sie do wszystkiego
- Laski falszywe, obgaduja kazdego za plecami
- Zastepca kierownika ma swoje lizuski, ktore moga wszystko robic
- Do nikogo z kolezanek odezwac sie nie możesz, bo regionalna patrzy na kamerach i wysyła zdjecia do kierownika
- do toalety jak chcesz wyjsc do krzywe spojrzenia
- zastepca potrafił zamknac drzwi od zaplecza zebys nie chodzil do łazienki za duzo przypadkiem
- zastepca siedzi na przerwie uj wie ile a tobie kazdy z zegarkiem odlicza 15min
- w weekendy pracujesz po 12h
- musisz zmywac podloge w calym sklepie, bo firma zaluje na sprzątaczki
- czas leci ci wolno bo musisz 9h chodzic po sklepie a tylko pupilki maja jakies zajecie
Plusy
Nic
Minusy
Zastepca kierownika, kierowniczki, chodzenie po sklepie bez celu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca CCC-odradzam!!!
Asystent sprzedaży (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie19 sierpnia 2019
Nie polecam pracy w CCC. Kadra zarządzająca okropna, co chwile zmieniany grafik, przez co nie można nic sobie zaplanować, małe zarobki, zakaz kontaktów z innymi pracownikami na sklepie, mimo że na działach nie ma żadnego klienta. Nie można odpocząć w ciągu pracy jeśli bolą nogi ani usiąść, bo od razu kierownictwo zaczyna pluć się o to. Na 12 godzin pracy jest tylko 30 minut przerwy, a i tego nawet zawsze nie ma, bo zdarzało się, że przerwy nie było w ogóle, bo „nie możesz iść bo nie i już”. Atmosfera w pracy okropna przez wymądrzanie się i rządzenie się zwykłych sprzedawców, którzy uważają się za niewiadomo kogo, a i sama pani kierownik dokłada swoje wiecznym czepianiem się o byle co. Zero przygotowania do pracy, dają nowym pracownikom zadania do wykonania bez jakiegokolwiek wyjaśnienia jak co zrobić. Nie polecam zatrudniać się w CCC nikomu, kto chce mieć dobre warunki pracy i dobre wynagrodzenie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ccc - koszmar. Stanowczo odradzam
projektant (były pracownik) –  Polkowice, dolnośląskie13 maja 2019
Byłam/em pracownikiem biurowym w dziale projektowym. Praca w tej firmie, to był największy koszmar mojego życia. Totalny mobbing, chamstwo menadżerki na poziomie szkoły zawodowej! Do tego za zaangażowanie i wytężoną pracę menadżerka, ze strachu o swoja pozycję, wystawia o podwładnych fałszywe i kłamliwe świadectwo przed dyrektorem działu. Dyrektor to cynik i taki drobny cwaniaczek. Zero profesjonalizmu! Atmosfera na co dzień, jak w obozie pracy. A jak masz dość i odchodzisz, to opinia jest jedna - nie chciało się jej/mu pracować ! Żenada !!!
Wszystko wskazuje na to, że i pan prezes o tym wszystkim wie, a skoro tak, to czy można coś dobrego powiedzieć o tej firmie? Byłoby ogromnie trudno.
Plusy
regularna wpłata na konto
Minusy
mobbing, mobbing zamordyzm
Czy ta opinia była pomocna?Tak 35Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sprzwdawca
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) –  śląskie31 marca 2019
Praca tragiczna. Dla kierownictwa licza sie tylo lizusy. Nie ma znaczenia czy dobrze sprzedajesz jeśli się nie podobasz jsko osoba kierownictwu jesteś na przegranej pozycji. Zarobki to jałmużna min .....obroty miesieczne zalezy od miesiąca ale to sa kwoty od 200tys do 500tys. Limity sa takie narzucone aby nie wyrobić premii. Mobbing okropny. Nie mozna miedzy sobą rozmawiac bo ciągła glupia gadka ze regionalna obserwuje na kamerach 😂😂😂.Nie polecam nikomu tej pracy . A i jeszcze jedno praca na pół etatu lub 3/4 . Nie ma możliwości otrzymać pracy na full time..... zarobki przy takich obrotach to jest smiech na sali. Premii nie otrzymadz jesli bedziesz na chorobowym lub na przymusowym urlopie na ktory sie nie godzisz.
Pieniądze sa na reklamy a ludzie pracują za jałmużnę.....dziwię się ze jeszcze nikt nie wziął sie za ta firmę. Ciągle slyszy sie ze lekarze, pielegniarki, nauczyciele strajkuja bo malo zarabiają a gdzie sa ludzie z tego sektoru co naprawdę mało zarabiają i sa jak śmieci traktowani.
Plusy
Kontakt z klientem
Minusy
Mobbing, brak szacunku dla pracownika maja Cie za śmiecia, 2 osoby na sklenie 1000m2 i masz robic wszystko, sprzwdawac, pilnować złodziei, zmiana grafiku z dnia na dzien, narzucanie urlopy bez zgody oracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 62Nie 6Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Kierownik w salonie CCC
Kierownik (były pracownik) –  Łódź, łódzkie12 marca 2019
Większego wyzysku , poniżania ludzi ,wyzwiska przez prezesa i regionalną że .... niech oni nie chodzą jak pingwiny .... przerazila mnie !!!! Nikt nie ma odwagi się odezwać mimo że kierownik nie zarabia więcej niż 3500 , a sprzedawca 2 tys. Manipulacja , wyzysk , dwulicowa regionalna , jedyne co to stałe zatrudnienie bo..... bo nikt nie chce tam pracować więc Oni sami nie zwalniają ludzi , ale niestety pracują tam tylko Ci którzy wiedzą że na nic więcej ich nie stać. Bo tylko ten kto nie szanuje sam siebie może tam zabawić dluzsz czas ja ucieklam bo nie moglam patrzec jak traktuja ludzi .s
Plusy
Nie ma
Minusy
Wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 47Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Galeria Askana Gorzów Wlkp - CCC
sprzedawca (były pracownik) –  Gorzów Wielkopolski, lubuskie25 lutego 2019
Z ręką na sercu nie polecam pracy w tym CCC ponieważ panuje zwykły wyzysk pracownika, złe traktowanie i przede wszystkim mobbing i "przydupasy" kierowniczki cały czas obserwują twoją pracę, po czym dają jej złe opinie na temat twojej pracy, gdzie w rzeczywistości starasz się i dbasz, żeby jak najlepiej wypaść. Kierowniczka wymaga od Ciebie, żebyś w niecałe 3 tyg pracy - w tym też są dni wolne, potrafiła wszystko a wiadomo, że to jest niemożliwe, oraz pracując w pomieszczeniu, gdzie źle jest nastawiana klimatyzacja jesteś narażony na ciągłe przeziębienia i zawroty głowy
Plusy
nie ma
Minusy
jest ich mnóstwo
Czy ta opinia była pomocna?Tak 48Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Polska
Asystentka (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie14 lutego 2019
Nie warte zachodu......jesli na chwike to tak ale nie na dluzej
Plusy
Znizki na produkty
Minusy
Godziny, kierownictwo, brak komunikacji miedzy kierownik kadry
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nieprzyjemna atmosfera pracy największym problemem.
Asystent sprzedaży (obecny pracownik) –  Poznań, wielkopolskie10 lutego 2019
Każdy dzień pracy w CCC SA. wygląda podobnie, brak nowych wyzwań, możliwość rozwoju w firmie ograniczona do poziomu lidera sprzedaży. Kadra zarządzająca nie liczy się z potrzebami oraz uwagami pracowników. Kultura i atmosfera pozostawia wiele do życzenia. Praca w tej firmie nie jest skomplikowana ani trudna. Najprzyjemniejszą częścią pracy jest stały kontakt z klientem i możliwość poznania jego potrzeb.
Plusy
Kontakt z klientem
Minusy
Niskie zarobki, nieprzyjemna atmosfera pracy, nieatrakcyjne warunki pracy na okresie próbnym.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 46Nie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera
Magazynier, operator wózka widłowego (obecny pracownik) –  Polkowice, dolnośląskie24 stycznia 2019
Fajna praca. Mili ludzie. Można się wiele nauczyć nikt nie jest traktowany nieuczciwie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 11Nie 40Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
...
Magazynier , komisjoner (były pracownik) –  Polkowice, dolnośląskie15 stycznia 2019
1234qdvbjvzxhvzxbnbbnn ghhgzxfshdgg chffd hfggbzncnv b
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 36Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nawet jako praca tymczasowa nie jest warta nerwów
sprzedawca (były pracownik) –  Marszałkowska, Warszawa2 grudnia 2018
Zacznę od rozmowy kwalifiacyjnej, na której nie dowiesz się nic na temat warunków umowy, bo pytając rekrutera odpowiedzi dostajesz nieprawdziwe. Dowiadujesz sie o tym np przy braku premii na okresie próbnym mimo tych samych obowiązków co osoby bedace dłużej. Podział obowiązków między pracownikami jest drastycznie różny a za tę samą pensję. Jeśli jesteś pracowity i staranny to twoja zguba, bo dostajesz za to więcej pracy i jesteś traktowany jako osoba niemęcząca się. Masa pracy nie tylko z towarem ale też z klientami, zespół niezgrany, niedązący do wspolnego dobra, ale przez stosunek kierownik-pracownik nie ma sie co dziwić. Zero rozwoju i szans na podwyżkę, awans. Im dłużej pracujesz tym masz więcej obowiązków. Za mało osob na zmianę. Bardzo cięzki kontakt z przełożonym. I co najważniejsze oczekują, że przy zbliżającym się końcu umowy ty zadeklarujesz przedłużenie bądz nie jednakże o tym nie mówiąc. Ja myśle ze to leży w kwestii pracodawcy zeby zapytac pracowanika o przedłużenie umowy nie na odwrot. Jedyny plus to praca z klientem, która daje Ci z tego cokolwiek.
Praca jest dla człowieka nie człowiek dla pracy..
Plusy
uczy bycia silnym psychicznie i rozwiązywania trudnych spraw w spokojny sposób
Minusy
krótkie przerwy późno wyznaczone, dramatyczne podejscie do pracownika, za dużo pracy w stosunku do pensji, zatajanie ważnych spraw dot. umowy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 51Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Koszmar
sprzedawca (były pracownik) –  Zielona Góra, lubuskie23 listopada 2018
Praca w CCC to najgorszy koszmar jaki może przyśnić się w nocy. O tym jednak najlepiej należy przekonać się na własnej skórze. Nie bardzo wierzyłam w złe opinie na temat pracy w sklepach CCC i postanowiłam tam się zatrudnić. Zatrudnienie było na okres próbny - umowa o pracę. Wytrzymałam kilkanaście dni. Nigdy więcej! Wszystkie negatywne opinie są pradziwe, wyzysk, brak szacunku dla pracownika, niskie płace, brak równowagi między obowiązkami poszczególnych zatrudnionych osób itd. Teraz pracuję w innej firmie i wiem że praca może sprawiać satysfakcję, czego wszystkim życzę.
Plusy
Nie ma
Minusy
Wszystkie możliwe
Czy ta opinia była pomocna?Tak 48Nie 5Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Mobbing i wyzysk. Nie polecam..
były kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Katowice, śląskie17 września 2018
Tak, jak pisałam na stronie gowork.pl:

Nie polecam pracy w CCC z całego serca. Przy zatrudnianiu usłyszałam, ze "każdy u nich zaczyna na pół etatu, a później są podnoszone" - w porządku. Przez ponad rok pracy wisiałam na marnej połówce, podczas gdy dziewczyny "po znajomości" i dawne koleżanki dostawały z marszu 3/4 lub cały. Ale to i tak nic. Mówienie, że na następny dzień mam wolne, a później dzwonienie o 23 że jednak mam przyjść to kpina. Kiedy sie oburzyłam usłyszałam, że "jak nie potrafię sie dostosować, to to nie jest praca dla mnie". Ktoś jeszcze widzi tu mobbing?
Raz, gdy miałam okres czekałam 40 minut, nim będe mogła iść na zaplecze do toalety, bo "teraz są przerwy i nie rozwalimy kolejności szczególnie dla ciebie, a dwie osoby nie mogą być na raz na zapleczu". Zresztą PROSZENIE SIĘ o możliwość pójścia do toalety poza przerwą jest chore. Krzywe spojrzenie i wymuszone "idź" - gwarantowane.
Wejść na sklep masz najlepiej 5 minut przed czasem, ale jak chcesz zejść o równej ze zmiany to znowu problem.
15 minut przerwy to 15 minut. Wrócisz na sklep po 17 minutach to jest awantura (nie żartuje), podczas gdy "starszy sprzedawca" siedzi 25 minut i nikt nic nie mówi. Zresztą kierowniczka do samo.
Brak organizacji to już zupełne dno. Pytasz czy na wieczór możesz iść posprzątać zaplecze gdy jest Twoja kolej, a za godzine kończysz. Usłyszysz że masz poczekać bo ktoś coś robi i "jak ci pozwolą to pójdziesz". Więc idąc 5 minut przed końcem zmiany zdążysz tylko spakować i wynieść śmieci. I znowu problem bo powinnaś zostać po czasie i posprzątać do końca (zmyć naczynia, nalać
  więcej... wody do wiader, pozamiatać i umyć podłogę itd.). Co z tego, że zajmuje to 20 minut, za które nikt Ci nie zapłaci.
A hit hitów to otrzymywanie wypowiedzenia "za porozumieniem stron", gdzie zamiast miesięcznego okresu dostajesz parę dni, które zostało do końca miesiąca; informacje, że powinnaś sie cieszyć, że mówi Ci to wcześniej, bo możesz jeszcze coś znaleźć od pierwszego i że "za porozumieniem stron" więc zawsze możesz powiedzieć, że "to była twoja decyzja, a nie kierowniczki sklepu i sama chciałam odejść" - gdyby przyszły pracodawca pytał. A co podała jako powód? Cięcie etatów.
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że po prostu potrzebowała mojego etatu, bo wraca ich stara i ulubiona koleżanka z podwójnego macierzyńskiego ;)
Ktoś pisał "jak liżesz dupe kierowniczce i sie zbytnio nie interesujesz, to jest dobrze". - sama prawda.
  zwiń
Plusy
zawsze to "jakaś" praca
Minusy
mobbing, konsekwencje za kradzieże, niemili klienci którzy mają cię za nic, brak "stabilnego" zatrudnienia mimo umowy, - wypowiedzenie w 5 minut bo "zbyt pyskujesz i sie interesujesz"
Czy ta opinia była pomocna?Tak 56Nie 4Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Krakow
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Kraków, małopolskie29 sierpnia 2018
Zarobki w CCC to
2400brutto na umowie
Plus 100 zl brutto
Plus premia od obrotu do 1100 brutto
Praca po 8-10-12 h
Czy ta opinia była pomocna?Tak 54Nie 22Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miła atmosfera
sprzedawca kasjer (były pracownik) –  Józefosław, mazowieckie5 czerwca 2018
Dobra praca ,pozytywni ludzie, czas w pracy szybko płynie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 49Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
panuje dobra atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Grójec, mazowieckie16 stycznia 2018
Praca wymagała dużo siły fizycznej i energiczności, ponieważ codziennie przyjeżdżał nowy towar, który trzeba było wypakować na półki, codziennie po kilka godzin trzeba przekładać pudełka z butami z jednej półki na drugą, jest to bardzo męczące zadanie, dodatkowo w międzyczasie trzeba zajmować się klientami.
Plusy
praca z miłymi ludźmi
Minusy
bardzo niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 55Nie 11Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wejherowo
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wejherowo, pomorskie29 listopada 2017
Praca taka sobie zarobki niskie najgorsze to nocki w niedziele gdzie pracuje sie od 9 w ciagu dnia do godziny 20 a potem jeszcze nocka tak dlugo az nie skończycie bywalo ze koniec byl o 3 4 rano a nastepny dzień znów na 9 do 21
Czy ta opinia była pomocna?Tak 53Nie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miła atmosfera w miejscu pracy
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie27 listopada 2017
Korzystne warunki zatrudnienia, możliwość szybkiego awansu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 10Nie 56Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w CCC S.A.. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

2,1
Na podstawie 35 opinii
51
47
34
27
116

Oceny wg kategorii

2,4Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
1,6Zarobki/pakiet socjalny
2,1Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,0Kadra zarządzająca
2,2Kultura pracy