Castorama
Opinia pracownika firmy Castorama
Castorama Grudziądz
Doradca Handlowy (były pracownik) - Grudziądz, kujawsko-pomorskie - 1 czerwca 2021
Niestety człowiek nie może chorować i brać zwolnień lekarskich bo już "dyrekcja" robi z tego problem i aferę, bo robota wtedy nie idzie dno i żenada!!! Brak podwyżek, wymagają dużo, ale żeby dać podwyżkę to już nie! Jest Pandemia sklepy miały być zamknięte, ale nie bo jak zamkną to KASA nie będzie się zgadzać jest tylko wyzysk człowieka. Towar wytawili na parking i są kurwa happy bo kasa leci...Nie polecam miejsca pracy oraz beznadziejnej dyrekcji, która ma gdzieś swoich pracowników... Oraz Kierownik Budowlanki to jakaś pomyłka wymaga wiele a sam gówno robi na dobrą sprawe. NIE POLECAM MIEJSCA PRACY
Plusy
BRAK
Minusy
Niskie pensje, brak podwyżek, kontakt z klientem podczas pandemi
Oceny wg kategorii
Podobne opinie
Ta sama rola
Castorama Południowa
Doradca Handlowy (były pracownik) - Castorama Południowa - 9 października 2021
co tydzień nowi pracownicy godziny pracy zależne jak bardzo lubi cię kierownik wszystkie soboty w pracy (trzeba prosić o wolny weekend) kierownik nie wie co się dzieje na sklepie chociaż masz na umowie doradca to naprawdę wykładasz towar 8h dziennie i nic innego nie możesz zrobić mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing wynagrodzenie mają większe na początek w Biedronce ale tam oprócz wykładania towaru są też na kasie a tutaj tylko zapierdzielanie
Plusy
Kawa z automatu
Minusy
Wszystko co wyżej napisane
Ta sama rola
Kontakt z ludźmi
Doradca handlowy (były pracownik) - Warszawa, mazowieckie - 18 lutego 2020
Praca ciężka ,duży kontakt z ludźmi co jest plusem ,
Ta sama lokalizacja
Szkoda gadac
sprzedawca, doradca klienta (były pracownik) - Grudziądz, kujawsko-pomorskie - 4 stycznia 2022
Witam, niestety po trzech lata pracy tutaj nadal jest tragedia. Podwyżki 200-300 zł, Parę osób wgl nie otrzymało mimo starań i zaangażowania, Kierownicy niestety i śmieszna dyrekcja nie doceniają. Wigilia bardzo uboga bo się boją Plandemi. Po magazynie trzeba chodzić w kamizelkach jak Debil. Na drabinie w kaskach nawet na jednym stopniu bo może coś spaść xd FUCK LOGIC CIASNORAMO :D chorować niestety nie można bo już problem i pracownicy obgadują cię za plecami... Bardzo dużo wymagają a wypłaty marne. Nie polecam naprawdę
Minusy
Marna kawa i herbata
Czy ta opinia była pomocna?
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Castorama. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
232
3,1 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
3,4 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Porównaj Castorama z
Pytania dotyczące Castorama
- Ile godzin dziennie średnio pracujesz w firmie Castorama?2 osoby odpowiedziały
- Czy w firmie Castorama obowiązuje dress code?Jedna osoba odpowiedziała
- Czy w firmie Castorama możliwa jest praca w elastycznych godzinach pracy?Jedna osoba odpowiedziała
- Jak aplikować o pracę w ElbląguJedna osoba odpowiedziała
- Jak często przyznawana jest podwyżka w firmie Castorama?
- Jak wygląda proces awansowania w firmie Castorama?
- W jaki sposób kierownictwo w firmie Castorama przekazuje informacje zwrotne?
- Czy możliwa jest praca zdalna w firmie Castorama?
- Jak czułeś się mówiąc znajomym, że pracujesz w firmie Castorama?
- Co zrobić, aby zostać zatrudnionym w firmie Castorama? Jakie etapy składają się na proces rekrutacyj…
Opinie o firmie Castorama wg stanowisk
Opinie o firmie Castorama według lokalizacji
Informacje o firmie Castorama w popularnych lokalizacjach
- Firmy
- Castorama