Opinie pracowników firmy Carrefour

Znaleziono 112 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (20 443)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
CARREFOUR OLSZTYN
MENAGER KUPIEC PDK (obecny pracownik) –  Warszawa, MZ10 listopada 2013
FIRMA DBA O ROZWÓJ PRACOWNIKA ORGANIZUJE KURSY DLA PODWYŻSZENIA KWALIFIKACJI TYLKO LUDZIE DBAJĄ TYLKO O SIEBIE NIE MA POMOCY DLA NOWYCH PRACOWNIKOW
Plusy
OPIEKA SOCJALNA
Minusy
BRAK PRACOWNIKÓW
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun workpleace
first line supported for client (były pracownik) –  Warszawa, MZ7 listopada 2013
- monday to sunday 6 am to 11 pm,
- i learned call center, help customer, IT security, monitoring systems,
- co-workers was nice, help, smart
- hardest was when some store Carrefour fail a connection, and stor can't work
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Produktive and friendly place
Employee in the departmemt of chemistry (były pracownik) –  Zdunska wola30 października 2013
Every day, I felt something new, which allowed me to continuous development. I love working with people, and this position has enabled the work to me.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun work place
Storekeeper (były pracownik) –  Poland25 października 2013
Nice job, 6 hours a day, 6 days in week. The hardest part of the job was lifting heavy boxes.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Storekeeper
Storekeeper (były pracownik) –  Poland20 października 2013
Started work at 6 am finish at 13 pm. The hardest part of the job was carry heavy cartons.
Plusy
Long break
Minusy
Bad salary
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Chorzów
pracownik działu warzywa owoce i ryby (były pracownik) –  chorzów18 października 2013
Bardzo dobrze mi się pracowało w tej firmie, była to moja najlepsza praca i najlepszy kierownik i pracownicy.
Plusy
super kierownik i lider oraz pracownicy
Minusy
krutka praca
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 3Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dostateczna
Kasjer (były pracownik) –  Łódź, LO1 października 2013
Typ pracy stanowisko kasjer nie zmienne, brak możliwości awansu dla zwykłych pracowników, kadra jest zmienna..
Plusy
Siedząca praca
Minusy
rywalizacja co do skanowań towarów na taśmie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
MIEJSCE PRACY W KTÓRYM PANUJE DOBRA ATMOSFERA
Pracownik biura liczb, Specjalista w dziale Kas. (były pracownik) –  Jastrzębie-Zdrój, SL18 września 2013
MIEJSCE PRACY W KTÓRYM PANUJE DOBRA ATMOSFERA.
NIE MAM NIC WIĘCEJ DO DODANIA.
Plusy
MOŻLIWOŚĆ AWANSU
Minusy
NISKIE ZAROBKI
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera.
Merchandiser (były pracownik) –  Ostróda, Warmińsko-mazurskie8 września 2013
Mimo, że krótko tam pracowałam to bardzo mile to wspominam. Wszyscy byli uprzejmi, mili. Moim zadaniem było wykładanie towaru.
Plusy
Zakupy po pracy na miejscu.
Minusy
Niskie zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Warehouse in Poland
Customer Service (były pracownik) –  Poland23 sierpnia 2013
Stacking products, collecting orders, customer service, working in fast enviroment
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo duża rotacja pracowników, brak właściwej organizacji pracy, zbyt skomplikowane i schematyczne procedury szkoleń, biurokracja.
pracownik działu (były pracownik) –  Warszawa, MZ3 sierpnia 2013
negatywna, zbyt krótka, przysługująca przerwa w pracy, utrudniona komunikacja interpersonalna z większością kadry zarządzającej, asekuranctwo i brak empatii wśród większości współpracowników, praca bardzo ciężka fizycznie, brak pozytywnych aspektów pracy
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki, brak szacunku dla jednostkowych pracowników ze strony kadry zarządzającej
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca była ok,ale kierowniczka była zła
kasjerka-sprzedawca (były pracownik) –  Nowy Dwór Mazowiecki29 kwietnia 2013
Ogulnie sama firma nie była zła tylko dostaliśmy nową kierowniczke z Warszawy i była bardzo nie uprzejma dla pracowników oraz klientów,wiecznie coś jej było nie tak.Była bardzo wulgarna do naszych klientów
Plusy
brak
Minusy
bardzo niskie zarobki jak na odpowiedzialnosc kasjera
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ocena dobra
sprzedawca fajerwerek (były pracownik) –  radomsko24 kwietnia 2013
mila atmosfera w pracy, praca w tej firmie jest ok.
praca od 7 do 14. Stalismy i sprzedawalismy po czym szlismy do domu. Jedna przerwa w ciagu dnia 15 minut.
Plusy
elastyczne godziny pracy
Minusy
kadra zarządzajaca
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
palarnia można porozmawiać z ludźmi z pracy
Kajer (były pracownik) –  lublin11 kwietnia 2013
Najprzyjemniejsza część pracy to rozmowa ze stałymi klientami, którzy są zawsze uprzejmi, nie mają o nic pretensji i zawsze dodadzą otuchy i powiedzą coś miłego.Wiedząc, że są tacy ludzie praca i życie mają sens
Minusy
klienci którzy myślą, że są bóg wie kim i mają wszystkich pracowników za gorszy gatunek.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy gdzie panuje dobra atmosfera
wykładanie towaru (były pracownik) –  gdansk8 marca 2013
Po przyjsciu do pracy szło sie na magazyn po towar.Mozliwosci takiej raczej nie było na rozwoj.Trodnych czesci pracy nie było a najprzyjemniejsza czesc pracy to wykładanie towaru
Plusy
praca ranna
Minusy
małe zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy o średniej jakości
Pracownik Punktu Obsługi Klienta (były pracownik) –  Toruń22 lutego 2013
Niskie wynagrodzenie i mało przyjemny kontakt z przełożonymi
Czy ta opinia była pomocna?Tak 7Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra współpraca
Kasjerka (były pracownik) –  Gdańsk14 lutego 2013
Bardzo dobra kadra zarządzająca, mili współpracownicy, możliwość szybkiego awansu.
Plusy
szkolenia pracowników, miła atmosfera, smaczne posiłki w bufecie
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje dobra atmosfera.
Kasjer- Sprzedawca (były pracownik) –  Konstancin- Jeziorna1 lutego 2013
W pracy była bardzo dobra atmosfera nikt na nikogo nie donosił z przyjemnością się chodziło. Kierownictwo było bardzo miłe nie było problemu z prośbą o dzień wolny każdy miał swój dzień wolny stały.
Plusy
na czas wypłata bez opóźniej.
Minusy
troche niskie zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Elbląg ul.Płk.dąbka
kasjerka (były pracownik) –  Elblag,Warmińsko-Mazurskie21 stycznia 2013
Praca w firmie Carrefour jest bardzo fajna,miła atmosfera,fajne koleżanki,kierownictwo też ok
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jako Firma jest ok,tylko pracownicy sami robią sobie problemy
wędliny (były pracownik) –  Stojadła-Mińsk Mazowiecki5 grudnia 2012
Jak ja się przyjęłam do pracy , przyjęto jeszcze kilka osób na to stanowisko pracy i wszystkie odeszły same lub nie przedłużyli im umowy.Jak nie masz znajomości jest trudno,a poza tym jest tam jedna dziewczyna z którą nie da się pracować i przede wszystkim przez nią dużo dziewczyn odchodzi. Swoje błędy i nie dbanie o daty ,zwalała na nowo przybyłe pracownice. Po za tym lubiłam tą pracę choć czasami było ciężko dźwigać kartony z mięsem to prawie 40 kg.Klienci też przyzwyczajają się do nas i mają do nas wielkie zaufanie jeśli chodzi o towar.
Plusy
firma -ok, zarobki -ok, wszystkie świadczenia -ok
Minusy
dobieranie osób na dział kierowniczy z jednej miejscowości, terz zapomniało jak pracowali jako kasjer.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Carrefour. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 20 443 opinii
57 412
46 774
34 475
21 079
1703

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,5Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
3,7Kultura pracy