Oceny firmy Carrefour

Znaleziono 103 opinie pasujące do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (18 297)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Trzeba uważać
lider powierzchni sprzedaży(bez teki) (były pracownik) –  śląskie6 lutego 2019
Ja przepracowałam 5 lat,o niczym nie byłam informowana,nie wiedziałam że sklep jest w mediacjach przedsądnych i że tzw,kierownik sklepu był mediatorem,miałam stanowisko lidera bazaru.nie byłam szkolona.byłam sama na stoisku bez drugiej zmiany,podejmowałam decyzje za menadzera,bo do tej pory nie wiem kto nim był,oficjalnie,nieoficjanie go nie było.stoisko nie miało skanu,skan robił prace menadzerów,menadzerowie nic.Potem okazało się że sklep miał przetrwać do końca umowy z galerią handlową,ale okazało się ze można umowę przedłużyć.Carrefour sklep pięknie przebudował,życzę oczekiwanych zysków,może skorzystają z 16 stron mojej pracy danej kierownikowi co należało by zamawiać i w co pójść,jak sie moge domyślać ktoś moje pomysły podał jako swoje,Gdyby nie GTS sklepy nie funkcjonwały by.Miałam okazje popracować w Krakowie i Pyskowicach,gdzie GTS nie było-porażka,Brak szkoleń,,tam gdzie pracowałam kadra kierownicza z łapanki.jedna menadzerka potrafiła tylko otworzyć i zamknąć sklep.komputer to magia nie do opanowania.Jak sklep będzie zmieniał format na mini hiper na supermarket itd odlądajcie dokładnie umowy o pracę i z kim je podpisujecie, zwłaszcza gdy zostaniecie przydzieleleni do bazaru
Plusy
stała praca.pełny etat
Minusy
byłam na innych układach jako rzekomy lider
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
typowa praca w markecie
magazynier-sprzedawca (były pracownik) –  Bolesławiec, dolnośląskie16 stycznia 2019
zbyt duża kontrola pracowników, można się poczuć jak złodziej gdy na wejściu i wyjściu z pracy sprawdzają każdą kieszeń.
bardzo niskie zarobki.
Plusy
lekka praca
Minusy
bardzo słabe zarobki
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca wodzisław ślaski
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Wodzisław Śląski, śląskie9 stycznia 2019
Praca jest ok.
Dyrektorka tego sklepu jak najbardziej ok więcej takich dyrektorek.
Ale niestety nie widzi ze tam jest problemem Pani Ania menedżer sklepu niekompetentna osoba która rządzi wszystkim i wszystkimi zero wiedzy menedżerskiej zero zainteresowania sklepem spycha swoje obowiązki na innych dyrektorka pracuje normalnie na sklepie wykłada towar a menedżer sklepu siedzi w biurze i nic nie robi tylko same pretensje skłócanie pracowników okłamywanie to standard jak pracowałam i wiem jak jest teraz bo rozmawiałam z pracownikami którzy odeszli ze wszyscy co odchodzą to tylko z powodu tej jednej osoby i dlatego tez tam nikt nie chce pracować a o przyjaznej atmosferze to nie ma na pewno z powodu tej jednej Pani.Sklep by lepiej prosperował bez tej Pani bo tylko robi zamieszanie nic więcej nie potrafi. Wiec tak Prace polecam ale bez tej Pani odejdzie ta Pani to wtedy można normalnie pracować.
Plusy
social
Minusy
menedżer
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 3Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Radomsko
Ekspert Punktu Kredytowego (obecny pracownik) –  Radomsko, łódzkie4 grudnia 2018
Nie widzę żądnych minusów pracy w tej firmie poza niepełnym wymiarem etatu.
Plusy
pakiet socjalny
Minusy
niepełny etat zatrudnienia
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra atmosfera
kasjer-sprzedawca (obecny pracownik) –  Hrubieszów, lubelskie30 listopada 2018
Fajna atmosfera tu panuje.Jeden drugiemu pomaga i wspiera.
Plusy
wysokie zarobki i miła atmosfera
Minusy
Dalekidojazd do pracy
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNie 4Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
interesting job with interest people
Sales Assistant (były pracownik) –  Warsaw, Poland11 października 2018
I have work experience in Europe which increased my capability to efficiently perform tasks under work pressure and tight deadlines. This also gave me exposure to multicultural environments that needed me to possess good interpersonal, communication, relation building and presentation skills; thus, developed me in having a strong interest in customer service environment.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym panuje miła atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Siedlce, mazowieckie2 października 2018
Miłe miejsce pracy, kultura pracy, zdobyte doswiadczenie.
Plusy
Organizacja pracy
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 5Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Firma z klasa
PRACOWNIK RAMPY (były pracownik) –  Katowice, śląskie26 września 2018
Praca od poniedzialku do soboty
Wolna reka w duzej ilosci spraw
Plusy
STALA PRACA Z MOZLIWOSCIA AWANSU
Minusy
MALE ZAROBKI
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 2Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good work place for students
Merchandiser (były pracownik) –  Poland7 września 2018
Good co-workers;
- Good time arrangement;
- Very efficient management;
- Very good manager always help team member with good manner and service very well
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 3Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jędrzejów
sprzedawca-kasjer (były pracownik) –  Jędrzejów, świętokrzyskie8 lipca 2018
Zostałam zatrudniona na okres 3 tygodni bez poinformowania mnie o tym, że placówka w Jędrzejowie zostanie zamknięta.
Plusy
blisko do pracy
Minusy
zarobki niezbyt satysfakcjonujące, nieinformowanie pracowników o losach sklepu
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 6NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ok
Cashier - shop assistance (były pracownik) –  warszawa3 lipca 2018
it nice shop with nice people but payments was very small
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?TakNie 4Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobrze
Inwentaryzator (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie16 czerwca 2018
Miła praca, wypłata na czas, Mili ludzie, czas w pracy szybko mijał
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 3Nie 8Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
syf
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Legnica, dolnośląskie8 maja 2018
bsdgjhgfdgdgfhjfhddfsfsfghfvdfhvvdfgdfhgffufrghhhj
Plusy
darmowa kawa
Minusy
niskie zarobki
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 2Nie 9Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Quick time flow in work
Cashier and seller (były pracownik) –  Warsaw7 maja 2018
Usual work, everyone has got job to do, nothing abnormal, standart shop and cashier stuff, good manager and friendly stuff. Good place to first work and som experience
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 1Nie 4Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce Bolesławiec dość miła atmosfera
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Bolesławiec, dolnośląskie4 kwietnia 2018
Dosyć dobre warunki w pracy jedynym problem jest z dojazdem do pracy dla osób z poza terenu Bolesławca
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
bardzo dobre najleprze mila obsluga mily personel mila szefowa
pracownik junior w dziale ryby (były pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie3 kwietnia 2018
bardzo dobre najleprze mila obsluga mily personel mila szefowa
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 4Nie 5Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poznan
kasjer-sprzedawca, kierowca kat B (były pracownik) –  Poznań1 kwietnia 2018
Szukam pracy o lepszym wynagrodzeniu!!! Prace zwiazana z kierowca kat b
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 5Nie 3Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera chociaz zbyt ubogi pakiet socjalny
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Radzanów, mazowieckie16 lutego 2018
Zakres obowiazków nie odzwierciedlały zarobków oferujacaych przez pracodawcę.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 13NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
w Carrefour Białystok jest zła atmosfera pracy.
Junior warzywa i owoce. (były pracownik) –  Białystok ul wrocławska7 lutego 2018
Mam złą opinie o Carrefour w Białymstoku i o menadżerach w tym sklepie. Pracowałem w tym sklepie i wiem co pisze.
Plusy
nie znam takich w tej firmie.
Minusy
Non stop krzki menaczera na nowych pracowników i podkopywanie morale pracownika.
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 14NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Carrefour
kasjer-sprzedawca (były pracownik) –  Toruń, kujawsko-pomorskie30 stycznia 2018
Odpowiedzialność za obsługe klienta
Dojrzałe zachowanie
Plusy
praca siedzaca
Czy ta ocena pracodawcy była pomocna?Tak 5Nie 5Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Carrefour. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,9
Na podstawie 18 303 ocen
56 570
46 163
34 042
2963
1565

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,5Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,5Kadra zarządzająca
3,7Kultura organizacyjna/atmosfera