Carlsberg
Otrzymuj cotygodniowe aktualizacje, nowe oferty pracy oraz opinie

Kariera i praca - Carlsberg

O nas
Carlsberg A/S er et dansk bryggeriselskab grundlagt i 1847 af J. C. Jacobsen. I dag er Carlsberg blandt de førende i verden med bryggerier i omkring 50 lande, og bryggeriets premium-mærke Carlsberg sælges på ca. 150 markeder.

Carlsberg er godt repræsenteret i Vest- og Østeuropa samt Asien. Især på de skandinaviske markeder, Tyskland og Schweiz står
 – więcej... bryggeriet godt, ligesom det i Rusland har en markedsandel på omkring 38 pct. gennem firmaet Baltic Beverages Holding (BBH). I Danmark er Carlsberg aktiv gennem det 100% ejede aktieselskab Carlsberg Danmark og ejer desuden malteriet Danish Malting Group.

I januar 2008 fremkom Carlsberg og konkurrenten Heineken med et fælles bud på Scottish & Newcastle svarende til 104 mia. kr., som S&N's ejere accepterede. Købet gik endeligt igennem i april 2008. Herved overtog Carlsberg med den største handel i selskabets historie bl.a. S&N's halvdel af BBH, det franske bryggeri Kronenbourg og græske Mythos.


Carlsbergs ølproduktion var i 2009 på 116,0 mio. hl opgjort pro rata (ift. ejerandel), og selskabet omsatte for 59,4 mia. kr.
 – zwiń
Zobacz, dlaczego my

Jak się pracuje w firmie Carlsberg?

4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,9
Zarobki/pakiet socjalny
3,6
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,7
Kadra zarządzająca
4,0
Kultura pracy

Co mówią ludzie na temat zarządzania w firmie Carlsberg?

83%
pracowników aprobuje pracę dyrektora
Pozytywna ocena dyrektora na podstawie 18 ocen