Opinie pracowników firmy Capgemini

Znaleziono 45 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (7 541)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very friendly employeer giving lots of opportunities to develop personally
Software Engineer (były pracownik) –  Wrocław13 lutego 2020
Work at Capgemini depends on project you are work in.
The workplace culture is very friendly.
Capgemini gives a lot of opportunities to develop your personal and professional skills.
The company values also highly the subject of security and environmental protection.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Agreable
Employé polyvalent (były pracownik) –  Cracovie17 października 2019
Bonne environment de travail et des personnes sympahtiques
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Stresujaco i niepewnie
Software Engineer (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie8 października 2019
Ciagle zmiany projektow i rotacje. Brak stabilnosci projektowej bo klient sie rozmyslil albo cos nie pasuje. JEzeli ktos lubi sie nie rozwijac i ciagle walkowac wewnetrzne szkolenia to ok. Sama firma stawia na TANIA sile robocza ktora albo szkoli od calkowitego zera albo opiera sie na niedoswiadczonych studentach lub przyjezdnych zza granicy ktorzy sa tani.
Plusy
luzna atmosfera
Minusy
zarobki, projekty
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
brak poczucia stabilnosci
Praktykant (były pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie10 września 2019
zarobki na bardzo niskim poziomie, dużo obiecywania bez pokrycia, brak pomocy w przypadku jakichkolwiek problemów, człowiek jest traktowany jak numerek w excelu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good start for unexperienced students
Incident Manager, Report Analyst, Project Support (były pracownik) –  Cracow19 sierpnia 2019
Capgemini provides a good example of company that supports young people without any employment experience. They provide a variety of courses and trainings in field of office jobs.
I've had three positions in the company. First position, project support, was an internship. I learned how NOT to write emails, how not to talk to people and how to just sit and wait for orders. My situation changed when I joined analyst team - I really enjoyed this job and my team was very supportive. Incident Manager position required a lot of client contact and patience, but I also enjoyed this one.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
buen ambiente pero mal organizacion
Analista Contable (były pracownik) –  capgemini - linde2 sierpnia 2019
La empresa mantiene un buen ambiente laboral pero no tiene jefes con capacidad de apoyo, cultura de iniciativa y menos tolarancia y resolucion de problemas. las jornadas de cierre son casi de 72 horas continuas y los otros son de 15 horas al dia. la empresa acepta tratos con empresas del exterior sin conocer como esta o si mantiene en orden. Y para colmo los clientes humillan al personal de capgemini y solicitan los despidos.
Plusy
cafe gratis
Minusy
malos jefes, mala gestion y nada de promociones
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very fun workspace with loads of great people
Assistant for technical support (obecny pracownik) –  śląskie3 lutego 2019
The best part of this work are people around, who are supportive, fun to work with, very helpful. 8 hours on the phone, speaking with people around the world is also much fun as I can train my language skills as well as meeting people (maybe only for a moment, but together speaking with them, laughing is much enjoyable). I have learned a lot of IT skills and also improved my english to almost native speaker. The hardest thing is definitely a project working 24/7. Some of us have to work at Christmas/Easter or night shifts. Also as one company (Capgemini) is meeting another one (Direct Line Group) it is hard to communicate between them and find the best possible ways of fixing problems showing once in a while.
Plusy
people, workplace, suitable working hours
Minusy
not much break time, low salary and not much benefits
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Capgemini
Service Desk Agent with Finnish and English (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie14 października 2018
The company is large and has great benefits. Work is ok.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 2Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy bardzo przyjazne dla pracownika
Analityk do spraw Infrastruktury IT (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie16 sierpnia 2018
Miejsce pracy spełnia które pozwala pracownikom na rozwój oraz na pogodzenie życia zawodowego z prywatnym.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good Experience
FINANCE JUNIOR PROCESS SPECIALIST (były pracownik) –  Krakow4 sierpnia 2018
It is a nice place to work if you are interested in a quiet and ordinary job and carrier path, I would reccomend this company to get experience and then move away.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
katowice
Service Delivery Manager (obecny pracownik) –  Katowice, śląskie12 czerwca 2018
duże możliwości rozwoju w różnych kierunkach: people management; Expert
Plusy
duże możliwości rozwoju
Minusy
outsourcing - ograniczone procesy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 5Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ambiente excelente
AP Analista financiero (były pracownik) –  Katowice (Polonia)17 kwietnia 2018
Experiencia muy positiva. Ambiente de trabajo excelente.
Plusy
Seguro medico, ambiente internacional.
Minusy
Salario bajo
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Atomosfera w pracy jest przyjazna
Senior Software Deweloper (obecny pracownik) –  Wrocław, dolnośląskie5 kwietnia 2018
Niestety projekty czasami bywają monotonne i często jest rotacja między różnymi zespołami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 9Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Great culture, great people
Software Engineer (były pracownik) –  dolnośląskie26 stycznia 2018
Flexible working environment, Different projects and a possibility to change them if you ask. Your progress depends on your line manager and the project you end up in but even if the project is so-so you still work with great people and learn a lot. I really recommend it, especially for a first job.
Plusy
Flexible environment, work life balance, great people, a lot to learn, different projects and technologies
Minusy
The company is slow to advance people, if you want to get into management position you have to stick there for 4-5 years minimum.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 6Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive
Financial Analyst (były pracownik) –  PL21 listopada 2017
Capgemini was my first company in the corporate world. It showed me how to manage my daily task in such a big environment and thought me to think analytical.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 6Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Fun workplace
Financial Analyst (były pracownik) –  Tychy, Poland1 listopada 2017
My duties was to: contact with customer, working on database, familiarize with official documents, experience and mature personality to deal with uncertainty and risk management.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Tragedia
Administrator (były pracownik) –  Katowice, śląskie13 września 2017
Ta firma to jedna wielka tragedia. Odradzam - kompletny brak profesjonalizmu.
Plusy
Brak
Minusy
Wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 16Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Travail trop standardisé
Debt Collector Specialist Senior (były pracownik) –  Cracovie5 sierpnia 2017
Bon environnement, mais les objectifs fixes par le client ne sont pas compatibles avec la réalité, bien que réalisables, et le management n'a qu'un role d'encadrement, pas de suivi des dossiers, ni de support relationnel.
Plusy
Repas remboursés, carte multisport.
Minusy
Les avis ne sont pas pris en compte pour l'atteinte de l'objectif final.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nice atmosphere, and lots of oportunities
Finance and Accounting Process Analyst (były pracownik) –  Kraków6 lipca 2017
It is a perfect place to start your career at. It employs a lot of young people which contributes to a great atmosphere in the open space. In addition it gives many oportunities to learn new stuff and polish your language skills.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good company
Credit Controller (były pracownik) –  Krakow8 maja 2017
Great work environment, low salaries. I'm pretty happy of my experience there.
Plusy
Free gym
Minusy
Low salaries
Czy ta opinia była pomocna?Tak 5Nie 2Zgłoś
Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Capgemini. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,8
Na podstawie 7 541 opinii
51 916
43 069
31 850
2435
1271

Oceny wg kategorii

3,7Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3Zarobki/pakiet socjalny
3,6Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,6Kultura pracy