Opinie pracowników firmy Budimex

Wyświetlono wszystkie opinie (24)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Budowa KGHM Żelazny Most Polkowice
kierowca (były pracownik) –  Polkowice, dolnośląskie15 marca 2019
P. Ireneusz Muhha oraz Witold Podoollak to dwaj karierowicze którzy potrafią tylko przekleństwami przez CB radio i kłamstwami przy przedstawianiu Ci oferty pracy motywować ludzi. Co lepsze są nawet kryci przez Dyrektora Tupaalskieo (wiec żadne żale i prośby we wcześniejszych komentarzach wam nie pomogą ) Pierwszy z pseudo kierowników, zwolniony z byłej firmy za mobbing. W tej przedstawione mu zarzuty zostały zatuszowane. Gdzie były pisane donosy i ankiety, co śmieszniejsze czterech kierowników ludziom patrzyło na ręce co i ile piszą. To samo tyczy się drugiego kierownika. Drugi na wcześniejszej budowie kręcił lody na pokątnej sprzedarzy kruszywa i humusu. Ale budimex wszystko wybaczył i zatuszował sobie sprawę. ( No jak to możliwe zeby ktoś był po czymś takim majstrem czy kierownikiem). Więc gnebi ludzi by dalej tu kręcić lody. Szkoda tylko ludzi ze starej kadry którzy nie bali się odezwać, co z biegiem czasu poskutkowało zwolnieniami z pracy i usunięciem ludzi niewygodnych dla nich samych ( bo ile można z idiotami pracować) Zastanów się dobrze, czy jesteś normalny, czy jesteś głupkiem i umiesz szybko zapierdalać wozidłem lub ośką, będziesz sprzedawał kolegów z którymi pracujesz dla kierownictwa, to może jakieś pieniądze zarobisz i to robota dla Ciebie. 300 godzin w miesiącu wieczna gonitwa a dalej Ciebie poniżają mają Cię za Śmiecia i łaskawie Ciebie zwolnią bo za dużo musieli by ci zapłacić. Co lepsze sami nie potrafią bo są tchórzami. Więc wpada sobie dyrektor i za nich wykonuje wyrok. A kadra kierownicza dalej jest czysta i mydli wam oczy ze to nie ich decyzja. Obiady :  więcej... jeśli to możesz nazwać obiadem i po nim poświęcisz 10 min w toalecie to jest przepyszny. 100 osób narzeka na obiad a dalej nic z tym nie robią i nic nie zrobią bo mają Cię za zero. Sami zamawiają sobie inne obiadki bo po co jeść coś nie jadalnego. Nadgodziny nigdy nie wypłacone 100 lub 50 za niedziele i sobotę to puste obietnice przed podpisaniem umowy. Tak jak i odbierane dnia wolnego za przepracowaną niedzielę hahaha jak ktoś może Cię zmusić do wypisania takiego dokumentu. Masz na to trzy miesiące i sam podajesz termin. Potrącanie premii lub częściowe potrącenia to też nowe przepisy. Już nawet jest lista kierowców wozideł którzy nie zajeżdżają kolein (jak 40 osobom z premii zabiorą teraz szczelam po 200 zł to już są oszczędności dla siebie lub premie swoich przyjaciół lub rodziny która tam pracuje po gimnazjum )… Co do sprzętu wszystko nowe i serwisowane do obowiązków pozostaje tylko OC. Ha po gówno burzy z ankietami Warszawa lub kierownictwo wymyśliło sobie listę obsługi sprzętu. Czyli przychodzisz codziennie 15 min szybciej by nasmarować dany sprzęt za to masz Brutto 500 zł. Ciekawe co będzie jak ktoś po ciemku sobie coś zrobi. Przecież jeszcze nie jest w pracy. A kartę rozpisujesz od 06:00 do 18:00 Takich technik zatykania ludziom gęby jeszcze nigdzie nie widziałem. Jeśli masz czas i chcesz sprawdzić ile masz inteligencji przyjmij sie. Jeśli masz olej w głowie i honor wybij sobie tą robotę z głowy
Jak moje wypociny ludziom którzy tam pracują otworzą oczy a choć jedną osobę uchronią przed podpisaniem umowy z tą firmą to naprawdę było warto to napisać.
  zwiń
Plusy
My benefit, Medicover ubezpieczenie zbiorowe
Minusy
Wyzysk człowieka, wieczne niezadowolenie kierownictwa. Niestrawne obiady, nieodpowiednie zarobki do systemy pracy.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bielefeld
pracownik fizyczny (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie29 stycznia 2019
Bardzo dobre kierownictwo, pełny zakres socjalny, fakt trzeba pracować a nie zbijać bąki i czekać kiedy na chlanie, praca dobrze opłacana, bezstresowa, spokojna, zwrot kosztów dojazdu, zjazdy jak się jest normalnym człowiekiem to nawet możesz co weekend, możliwość pryjazdu rodziny aby obejrzały miejsce zakwaterowania, normalni ludzie którzy trzeźwo myślą, możliwości podwyżki jak się uczciwie pracuje i nagród,pełna opieka nad pracownikiem. Kwatery wyposażone, tylko korzystać.
Plusy
Spokój, bezstresu, terminowe wypłaty okraszone premiami, kwatery wyposażone i odwiedziny rodzinne tak że można pobyć razem
Minusy
zatrudnianie ludzi, którzy myślą tylko o zarobieniu na chlanie, niestety to jest ogromny problem, dlatego też nie chcą aby ich żony dowiedziały się jak się zachowują na kwaterach.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
5
suwnicowy (były pracownik) –  Niemcy, zagranica26 stycznia 2019
polecam firme budimex sa wypłacalni mozliwosc awansu dbają o pracownika
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Za drodzy w utrzymaniu
Starszy pracownik (obecny pracownik) –  wielkopolskie21 listopada 2018
Witam pracuje aktualnie w firmie od 2010r. Ocena moja to z roku na rok jest coraz gorzej. Jestem na kontraktach od początku do końca trwania budowy i widzę co się dzieje. Młode kierownictwo chce wyższe posady ale jakoś im to nie wychodzi. Głównie podwykonawcy(grube roboty robią ale trzeba po nich wykończeniówki robić) W pracy trzeba robić wszystko (brukarkę, spawanie, betonowanie, szalowanie, montaż zbrojenia, porostu znajomość rysunku technicznego) chociaż robi się poprawki poprawek. Chodzi mi oto ze rozmowa z kierownictwem kończy się na tym że budowa na minusie i większych pieniędzy nie ma na wypłatę. Praca w delegacji cały czas po 10 godzin co druga sobotę. Noclegi to spanie przeważnie po jakiś starych wilgotnych hotelach(nabawiłem sie reumatyzmu) Od kwietnia tego roku była zmiana stanowisk niby to nazywają podwyżką. Zmieniono podstawy na 2900zł brutto plus ryczałt 1100zł brutto do tego dochodzi premia do 150 %. Sugerują że można tyle dostać i w rzeczywistości dają do 60% Wcześniej miałem 3100zł brutto. Co z tego że podnieśli a i tak wypłaty mniejsze się zrobiły. Było 4500 na konto a jest w tej chwili 3800 no i tej kwoty nie przeskoczy się. Stworzono zjednoczenie firm ds. Bhp. a to wielka ściema aby sobie pracowników nie podkradać. Plus za to ze przez 8 lat co miesiąc są pieniądze na koncie.
Plusy
darmowe posiłki, kwatera, karta multisport
Minusy
dojazd własnym autem(brak zwrotu za paliwo), coraz nizsze zarobki, premia zależna od humoru kierownictwa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 3Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wszystko co dobre w Budimex dawno nieaktualne
zbrojarz-betoniarz (były pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie21 października 2018
Pensja zasadnicza 2300-2900 brutto
Ryczałt za nadgodziny 600-1100 brutto za nie określoną ilość nadgodzin. Słabe możliwości rozwoju szkoleń, awansu
Od 10 godzin pracy dziennie do 24 godzin ( w wyjątkowych sytuacjach ale występujących)
Praca na budowie za najniższą krajową z małym okładem.
Plusy
Darmowe posiłki, Pakiet socjalny. ubezpieczenie medyczne
Minusy
Nie przestrzeganie norm czasu pracy- niska płaca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 13NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Positive experience of working in Budimex
Trainee (obecny pracownik) –  wielkopolskie8 października 2018
My typical day at work is consisted of preparing elements of storm water drainage for sale and making orders for things that are the most needed on construction sites. I have learned a lot of responsibility, accuracy and team working. Workplace culture has a high level because everyone is really willing to help you with all your problems. The hardest part of the job was to convince myself that I can do everything what my supervisor told me to do but I have learned that too. The most enjoyable part of the job was to meet those amazing people who were really helpful.
Plusy
Good salary, breaks whenever you want
Minusy
None
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 9Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
podlaśie
pomocnik budowlany (były pracownik) –  podlaśie7 października 2018
witam norma godzin mieśięcznie waha sie od 280\do ponad 300 wtym soboty pracy ogrom umowa2400 potem jak awans2600 brutto plus ryczałt premia od łaskawego kierownika bamery kture rozwieszaja o dobrych zarobkach 4700brutto ściema pełno ukraina białoruś gruzja przyjechali zarobic a nie pracowac nie polecam jlosc godzin tylko po 15 zł przykład 300 =4500 nie wtei firmie prawda brutalna
Plusy
brak
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 14Nie 2Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nic szczególnego
pracownik fizyczny (były pracownik) –  podlaskie21 lipca 2018
nie polecam 60% robotnicy Ukraina praca przez 12 h uczenie okłamywania stres celowe wprowadzenie w błąd pracownika podpisującego umowę mówienie o wysokich zarobkach oczywiście nie mówiąc całej prawdy pierwsza wypłata jest czysta + oczywiście dziennie 4 nad godziny jeśli nie masz rodziny i życia prywatnego to praca dla ciebie :) już nawet nie wspomnę o barierach językowych pomiędzy polskimi pracownikami a ukraińskimi jedynym plusem na ten moment są "darmowe posiłki" ale nie wiem czy to taki plus pracując przez 12 godzin zjeść najtańszy obiad i zupę po 6 godzinach
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
stres okłamywanie
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 2Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good place to get the experience
trainee (były pracownik) –  Wroclaw11 lipca 2018
Good Place for young people after their studies who want to get a lot of experience in construction sector as a civil engineering. I think it is a very interesting kind of work.
Plusy
Free lunches
Minusy
Healthcare
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 12Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy
specjalista (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie10 kwietnia 2018
delegacja srednio polecam chyba ze lubi sie prace w delegacji
Czy ta opinia była pomocna?Tak 12Nie 10Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
monter konstrukcji stalowych (obecny pracownik) –  Rzeszów, podkarpackie26 marca 2018
dobra atmosfera,dobre warunki socjalne,terminowe wypacanie wynagrodzeń, długie kontrakty.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 29Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Poczatki mojej praca i KK ktory juz nie pracuje zebral zespol z ktorym sie chcialo w wekend na piwo umowic.
KR (były pracownik) –  śląskie23 lutego 2018
Wszystko zależy od kier. Kontraktu i jego umiejętności w zarządzaniu zasobami ludzkimi. Obecnie coraz gorzej się dzieje.
Plusy
Szkolenia
Minusy
Godz pracy, zarobki, PROCEDUR
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
jeżeli było by 0 wybrałabym na pewno
kierownik robót (były pracownik) –  Poznań, wielkopolskie12 lutego 2018
uczą oklamywać ludzi, jako skutek każdy podwykonawca jest nie zadowolony i ty będziesz za to odpowiedzialny
Plusy
nie siedzisz wdomu
Minusy
pensja atmosfera nadgodziny ktore nikt nie oplaca
Czy ta opinia była pomocna?Tak 29Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Nigdzie nie panuje dobra atmosfera w tej firmie.
inżynier budowy (były pracownik) –  Kraków, małopolskie28 grudnia 2017
Firma nie godna polecenia, słabe zarobki 2300 zł i to na umowę zlecenie, kultura budowy też słaba, mobing, presja, stres.
Takiej firmy beznadziejnej jeszcze nigdy nie widziałem.
Plusy
Brak darmowych posiłków
Minusy
Bardzo niskie zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 35Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
job
ceo (były pracownik) –  warszawa10 lutego 2016
very large construction company. one of the largest in Poland. I worked there as a team manager. One of the hundreds of subcontractors. Work very good very good conditions wage. He performed together with a group of about 40 people of building work consisting in the construction of single family houses. about 100 houses
Czy ta opinia była pomocna?Tak 8Nie 36Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
zła
Cieśla szalunkowy (obecny pracownik) –  Rzeszów25 sierpnia 2015
słabe zarobki , słabe warunki socjalne , nie płacą za nadgodziny
Plusy
odzież pracownicza
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 76Nie 7Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive workplace
Technical Specialist / Specialist in commercial (były pracownik) –  Warszawa, MZ3 marca 2015
Work in Budimex have given me varied skills and knowledge of construction investment market and experience in the preparation and implementation of construction projects. Furthermore the ability to work not only with people from different departments within my workplace, but above all, with on-site contractors, external designers, governing bodies, consortium partners, external legal firms and many more.
Plusy
Free coffe
Minusy
Long hours
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 12Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
****
kierownik budowy (były pracownik) –  Gdańsk, PM3 stycznia 2015
Ocena dobra.
Wymagana duża dyspozycyjność ze strony pracownika. Realizowane budowy z zastosowaniem nowych rozwiązań, budowy dość duże. Możliwość rozwoju.
Plusy
Możliwość rozwoju
Minusy
Wymagana duża dyspozycyjność
Czy ta opinia była pomocna?Tak 27Nie 20Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra kadra współpracowników
operator spycharki (były pracownik) –  Pruszków,7 października 2014
Praca 12 - 13 godzin dziennie. Większość praca nocna. Brak rozwoju zawodowego.
Plusy
darmowe posiłki
Minusy
niskie zarobki za taki czas pracy.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 73Nie 19Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobra firma
cieśla - zbrojarz (były pracownik) –  Olsztyn, WM2 lipca 2014
Firma pozwalająca na rozwój w zawodzie.ciekawe wyzwania ,wiele można było się w niej nauczyć.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 22Nie 68Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Budimex. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,3
Na podstawie 24 opinii
58
44
34
23
15

Oceny wg kategorii

2,9Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,0Zarobki/pakiet socjalny
2,8Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,1Kadra zarządzająca
3,1Kultura pracy