Opinie pracowników firmy BIURO RACHUNKOWE

Wyświetlono wszystkie opinie (18)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
to bardzo trudne zadanie
pomoc księgowej (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie15 stycznia 2019
nieciekawa atmosfera trudna do ocenienia, ale mogłoby być lepiej
Plusy
kawa, herbata
Minusy
niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Prezes biura zawsze pomocny.
księgowa, (były pracownik) –  Bielsko-Biała, śląskie6 września 2018
Praca na stanowisku księgowej podobała mi się . Na pewno dużo się nauczyłam .Mam nadzieję, że jeszcze dużo się nauczę.
Plusy
Blisko mejsca zamieszkania
Minusy
Nie było minusów
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Biuro rachunkowe
KADROWA, KSIĘGOWA (były pracownik) –  Radom, mazowieckie7 kwietnia 2018
Praca ok, zarobki niskie. Szef niesprawiedliwy, duże wymagania a wynagrodzenie słabe
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Uczciwy, profesjonalny
Właściciel (obecny pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie4 sierpnia 2017
Uczciwy, profesjonalny, kulturalny, odpowiedzialny
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
młodsza księgowa (obecny pracownik) –  Zawiercie, śląskie11 maja 2017
Stworzono mi warunki nauki zasad księgowani KPiR.
Elastyczne godziny pracy
Poznanie pracy w programie Optima
Plusy
Akceptowanie wieku 50 +
Minusy
zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
atmosfera
specjalista ds kadr i płac (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie12 marca 2017
4 dobrze oceniam osiem godzin pracy, pełny etat dogodny dojazd
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dobra
samodzielna księgowa (były pracownik) –  Warszawa, MZ4 października 2015
praca dla ludzi odpornych na stres
zarobki moga być wyższe
atmosfera pracy ok
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra
ksiegowa (obecny pracownik) –  Łódź, LO23 sierpnia 2015
Skrupulatne śledzenie nowości w przepisach, Poruszanie problematyki księgowanego przedsiębiorstwa, konsultacje z klientami, wprowadzanie dokumentacji do programów.
Plusy
Dowolny czas pracy
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, gdzie można się dużo nauczyć.
ksiegowa (obecny pracownik) –  płock2 sierpnia 2015
Mój Szef to dobry człowiek,
od którego można się uczyć, bo wiedzę w zakresie podatków posiada na wysokim poziomie
Ten kto wybierze to biuro to na pewno ma fachową obsługę.
Wszyscy są dobrze traktowani, ma zdolności empatyczne.
Plusy
stabilność
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera
Księgowa (obecny pracownik) –  Kalisz19 czerwca 2015
Praca w tej firmie nie daje mi możliwości rozwoju, awansu.Praca w księgowości daje mi dożo satysfakcji, pomimo że nie jest to praca łatwa, wymagająca rzetelności i skupienia, podejmowani trudnych decyzji, dużej wiedzy. Nie podoba mi się w obecnej firmie t że pracownicy nie są doceniani, szefostwo nastawione jest na siebie na swoje potrzeby.
Plusy
Dobra atmosfera
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym jest dobra atmosfera.
samodzielna księgowa (były pracownik) –  Poznań, WP20 lutego 2015
Pozytywna. Pracę w firmie oceniam dobrze. Poziom poprawny.
Plusy
Kultura pracy i komunikacji
Minusy
Niski pakiet socjalny, ale nie jest to duży problem
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Biuro Rachunkowe
pracownik administracyjny, (były pracownik) –  Grodków, OP29 stycznia 2015
Właściciel prezentuje wysoki poziom wiedzy jak kultury osobistej,
podejścia do pracownika i wprowadzenia do pracy
Plusy
same plusy
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Przyjazna atmosfera
pracownik administracyjno-biurowy, księgowa (obecny pracownik) –  Radom, MZ22 stycznia 2015
Pracodawca zapewnia możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego poprzez udział w różnych szkoleniach. Atmosfera w biurze jest bardzo przyjazna
Plusy
nie wymaga doświadczenia zawodowego
Minusy
problem z płynnością finansową
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
ocena celująca
referent księgowy (obecny pracownik) –  Kraków, ML27 listopada 2014
Atmosfera w pracy idealna. Praca ciekawa i stosunkowo łatwa. Stosunki z kierownictwem wymarzone. Zero stresu, nagonki na pracowników. Świetna organizacja czasu pracy i podał obowiązków.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bardzo dobre warunki pracy i miła atmosfera
Referent księgowy (były pracownik) –  Warszawa, MZ22 września 2014
Oprócz bieżących obowiązków każdy dzień przynosił nowe wyzwania i wymuszał poznawanie nowych zagadnień,
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Wysoka kultura osobista,ogromna wiedza i doświadczenia, kobieta z klasą!
główna księgowa (były pracownik) –  Zielona Góra, LU4 grudnia 2013
Praca w godz. od 7,30 do 17,30.
Istniała możliwość rozwoju swoich umiejętności.
Właścicielka inwestowała w wiedzę swoich pracowników.
Współpracownicy byli koleżeńscy, dobrze zorganizowani, dzielili się swoją wiedzą, proponowali rozwiązania trudnych tematów.
Najtrudniej było prostować rozliczenia podatku VAT i CIT za kilka lat wstecz i jednocześnie na bieżąco wykonywać swoją pracę księgowo-podatkową.
Najprzyjemniej było, kiedy doceniano poniesiony trud pracy.
Plusy
Stała praca na umowę o pracę.
Minusy
Maksymalna eksploatacja, praca w wymiarze ponad 1 etat.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
MIEJSCE PRACY - MIŁA ATMOSFERA
KIEROWNIK DS. KADR I PŁAC (obecny pracownik) –  Zielona Góra, LU29 sierpnia 2013
DUŻO PRACY MAŁE WYNAGRODZENIE,
PRACA PRAKTYCZNIE 24 GODZINY NA DOBĘ
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w BIURO RACHUNKOWE. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,3
Na podstawie 18 opinii
59
46
33
20
10

Oceny wg kategorii

3,5Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,2Zarobki/pakiet socjalny
3,7Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy