Biedronka
Opinia pracownika firmy Biedronka
Zielona Góra biedronka ul zachodnia
kasjer-sprzedawca (były pracownik) - Zielona Góra - 13 listopada 2022
Nie polecam pracy w biedronce Kierownictwo tylko znazwy Panuje bałagan na sklepie dużo towaru Mało ludzi do pracy. Panuje dyskryminacja i mobbing pracowników przez Kierownictwo i pracowników starszych stażem Dyskryminują osoby samotnie wychowujące dzieci grafik jest zmieniany bez twojej wiedzy Dyskryminują osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności taki pracownik jest Mało wydajny Grafik jest nie sprawidliwie układany Nie wszyscy pracownicy są równo traktowani
Oceny wg kategorii
Podobne opinie
Ta sama rola
Lublin Ruciana 4
Kasjer (obecny pracownik) - Lublin, Ruciana 4 - 26 stycznia 2023
Pensja to śmiech ma sali. Piłowanie pyska przez przełożoną, która jest zakompleksiona i nie nadaje się do kierowania ludźmi, prostaczka, mobbing i wyśmiewanie oracowników ciągły krzyk. I tak nie ma znaczenia ta opinia, bo ci co są "na górze" interesują się tylko kasą, nie ludźmi na dole. Poza tym brud. Niby sprzątane, ale tylko z wierzchu. Śmierdzi.
Plusy
Nie ma
Minusy
Przełożona i wiele innych
Ta sama rola
Wolanowska Radom, Sobótki,Czarnoleska
sprzedawca-kasjer (były pracownik) - Radom, mazowieckie - 16 stycznia 2023
Zero motywacji, zero szacunku,faworytki stare pracownice,brak przerw śniadaniowych przy 8 ,12 h pracy,szybko to jest za wolno trzeba jeszcze szybciej, najlepiej fruwać. Ludzie odchodzą na potęgę. Brak jednego zadanie tylko 10. Pyskówki kierowników przy ludziach na kasie na pracownika, że czegoś nie umie. Notatki za to że czegoś nie zrobiliśmy lub było źle 😭,że się klient poskarżył... Chory system . Zmieńcie to ,bo pracować nikt nie będzie!!!
Plusy
Brak
Minusy
Zapierdol i brak szacunku, pomimo zapewnień szanowania kp, brak przerw śniadaniowych
Czy ta opinia była pomocna?
Ta sama rolaTa sama lokalizacja
Nie znam takiej
sprzedawca-kasjer (były pracownik) - Zielona Góra - 2 września 2022
Totalna porażka , nawet Ukraińcy nie chcą tam pracować.Rozliczanie pracownika obłożonego zbyt dużą ilością obowiązków z każdej minuty. Kaizen np w sklepie gdzie regały się rozlatują. Kretynizm kadry zarządzającej.Remont odkładany z roku na rok i dużo , dużo innych uwag o których aż przykro pisać.więć albo Gronimo tak zarządza , albo Polka Polkę chce zajechać...
Plusy
Brak
Minusy
Mobbing i bardzo słabe płace
Czy ta opinia była pomocna?
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Biedronka. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
Oceny wg kategorii
2,7 na 5 gwiazdek w kategorii Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3 na 5 gwiazdek w kategorii Zarobki/pakiet socjalny
3,1 na 5 gwiazdek w kategorii Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,9 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
2,9 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Porównaj Biedronka z
Pytania dotyczące Biedronka
- Ile godzin dziennie średnio pracujesz w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Ile czasu zajmuje rekrutacja i jakie etapy składają się na proces rekrutacyjny w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Czy w firmie Biedronka możliwa jest praca w elastycznych godzinach pracy?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Jak udało Ci się dostać zaproszenie na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną do firmy Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Jakie podpowiedzi lub wskazówki możesz przekazać osobie przygotowującej się do rozmowy kwalifikacyjn…Odpowiedź od firmy Biedronka
- Co myślisz o przyszłości firmy Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Czy w firmie Biedronka obowiązuje dress code?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Gdyby to zależało od Ciebie, co byś zrobił(-a), aby uczynić firmę Biedronka lepszym miejscem pracy?2 osoby odpowiedziały
- Jak czułeś się mówiąc znajomym, że pracujesz w firmie Biedronka?2 osoby odpowiedziały
- Gdzie w Gorzowie mogę złożyć swoje cv jako magazynier w hurtowni Biedronki Jeronimo Martins Polska S…Odpowiedź od firmy Biedronka
Opinie o firmie Biedronka wg stanowisk
Opinie o firmie Biedronka według lokalizacji
Informacje o firmie Biedronka w popularnych lokalizacjach
- Firmy
- Biedronka