Opinie dot. stanowiska Zastępca kierownika sklepu (m/k) w firmie Biedronka
Zastępca kierownika sklepu (m/k)19 opinii
Lokalizacja
Polska19 opinii
Sortuj według
Znaleziono 19 opinii pasujących do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (428)
Zależy jaki sklep i jego zaloga
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Legnica, dolnośląskie - 27 listopada 2022
Wyróżniona opinia Indeed
Najbardziej przydatna opinia według IndeedCzas jaki pracuje w firmie mówi dużo, praca nie jest lekka i zdrowie daje znaki żeby zwolnić dlatego zdecydowałam się na zmiany w życiu i zacznę od zmiany pracy choć nie ukrywam lubie to co robię.
Stres, wyzysk, nierealne cele
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) - Rzeszów, podkarpackie - 30 maja 2023
Bardzo stresująca praca z całkowitym brakiem czasu wolnego, grafik to kosmos, zmienia się z dnia na dzień, towaru na polkach brak ale musisz robić głupoty typu przestawianie magnesów na tablicy, ilość osób na zmianie = nieśmieszny żart. Do tego premia widmo, a bez premii zarabiasz prawie tak jak zwykły kasjer.
Plusy
Socjal
Minusy
Niestabilne zarobki, stres, nierealne wymagania ze strony zarządu
Biedronka — informacje
Możliwości poprawy
- Elastyczność pod względem czasu i lokalizacji
- Poczucie przynależności
- Wsparcie ze strony przełożonego
Brak
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Chorzów, śląskie - 9 lutego 2022
Brak
przyjaźni ludzie, stresująca praca
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Poznań, wielkopolskie - 8 listopada 2021
miła atmosfera zależy od sklepu na jaki się trafi. Kadra kierownicza jest różna. Ja trafiłam na bardzo fajnych ludzi. co do samej pracy - dużo obowiązków powoduje stres, ciągły pośpiech, braki w personelu powodują przemęczenie pracowników. mało etatów - bo ilość etatów zależy od obrotu, a nie ilości klientów i indywidualnych potrzeb danego sklepu niestety.. obowiązków dochodzi, niestety wynagrodzenie nie rośnie adekwatnie do nich.
Plusy
możliwość awansu, pakiet socjalny, stała praca
Minusy
duży stres, dużo obowiązków w stosunku do zarobków
Biedronka
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) - Toruń, kujawsko-pomorskie - 5 sierpnia 2021
Wyzysk pracownika, praca w stresie, zbyt mało pracownikow w sklepie, praca ponad sily, zarobki nieadekwatne do ilosci zadan i powietzonej odpowiedzialnosci.
Plusy
Pakiet socjalny (choc skladka z wynagrodzenia)
Minusy
Wyzysk, ciezka praca, stres, brak szacunku dla pracownika
Leszno
Zastępca kierownika sklepu (były pracownik) - Leszno, wielkopolskie - 12 lipca 2021
W Biedronce pracowników traktuje się przedmiotowo, nie wolno wyrażać swojego zdania, nie ma pomocy ze strony kierownika regionalnego.Biuro obsługi pracowników to kpina. Pieniądze są przyzwoite, za to poziom osób pracujących na stanowiskach kierowniczych bardzo słaby. Pracowałam dwa lata...czas wyjęty z życiorysu. Absolutnie nie polecam.
Łódź
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Łódź, łódzkie - 26 maja 2021
Nie mam zdania nie chcę opisywać swoich odczuć bo mogę zrazić innych
Jmp
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Karczew, mazowieckie - 7 sierpnia 2020
Nie poleciła bym tej pracy ponieważ uważam że wyzyskują ludzi... Wyciskają z pracownika więcej niż 100 procent a jak opada z sił to wywalają pod byle pretekstem. Nie szanują pracowników szeregowych i tego wymagają od kierowników z cz nigdy się nie zgadzałam.
Plusy
Zespół
Minusy
Tępo pracy, mobbing, niedocenianie pracowników
Nie polecam
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) - Leszno, wielkopolskie - 10 czerwca 2020
Nie polecam wyciągną z ciebie wszystko na koniec podziękują zwolnoeniem
Plusy
Ludzie
Minusy
Chore
Nie polecam
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Koło, wielkopolskie - 1 października 2019
Duży nakład obowiązków, marne zarobki, brak zrozumienia i wsparcia ze strony kierownika regionu
Praca fizyczna
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Opole, opolskie - 22 września 2019
Praca fizyczna,robi sie wszystko od kasy po wykladanie i mycie,zawsze malo pracownikow.Dobry pakiet socjalny.Jezeli nie bpisz sie pracy...polecam
Ciężko,wyczerpujące tempo pracy.
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Głogów, dolnośląskie - 7 sierpnia 2017
Praca bardzo ciężka i wyczerpująca.Słaba organizacja kadrowa.Brak rąk do pracy.Ogromna ilość obowiązków,zabójcze tempo.
Plusy
Dosyć dobre zarobki.
Minusy
Zabójcze tempo, brak rąk do pracy.
Wyzysk przez duże W
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) - Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie - 25 lipca 2017
Liczba pracowników na zmianie nieadekwatna do potrzeb sklepu. Nakład pracy jest tak ogromny, że praktycznie cały dzień roboczy to jeden wielki bieg. Kierownik regionalny rzadko kiedy stanie murem za swoim pracownikiem. Kiedy jeden z KR faktycznie tego dokonał, został zwolniony z pracy. Ponadto kobiety, które zajdą w ciąże muszą mieć niebywale duże plecy, aby wrócić po urlopie macierzyńskim do pracy. Natomiast sam nabór na sprzedawcę- kasjera jest fikcją. Otóż kierownik sklepu wolne etaty w pierwszej kolejności obsadza swoją rodziną, dalszą rodziną, znajomymi, znajomymi znajomych. Jeżeli chodzi o grafik, to jest on zmieniany kilkadziesiąt razy w ciągu miesiąca. Hitem było to, jak jedna z zastępców kierownika sklepu zadecydowała, że osoby bezdzietne powinny pracować zawsze na popołudniówkach, a te z rodzinami jedynie na rano, aby miały czas na spędzenie z nimi wolnego czasu. Tu już się kłania niskie wykształcenie tej kobiety oraz art. 10 Kodeksu Pracy.
Minusy
Płace wszystkich pracowników oprócz kierownika sklepu nieadekwatne do wykonywanej pracy, brak szacunku do kadry zarówno ze strony klienta, jak i z kierownictwa wyższego szczebla.
Wrocław
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) - Wrocław, dolnośląskie - 10 maja 2017
Radzę się zastanowić 2 razy... ta praca to wyzysk! Dźwignie ciężkiego towaru, ciągła presja z góry, okropne zachowanie klientów w stosunku do kasjerek... oszukany system premiowy. Pracuje sie po 3- 4 osoby na zmianie i wyklada 30 palet towaru, wszystko w biegu... Współpracownicy są fajni. Czy warto dla 1900 zł narażać swoje zdrowie i nerwy?
Plusy
Social
Minusy
Zarobki nie proporcjonalne do obowiązków
praca dla pracowitych osób
Zastępca Kierownika Sklepu (obecny pracownik) - Lublin, lubelskie - 15 marca 2017
Miejsce pracy tworzą ludzie. Standardy firmy - duże wymagania, zwłaszcza na stanowiskach kierowniczych, praca ciężka fizycznie i psychicznie. Zarobki dość dobre jednak za zakres obowiązków i odpowiedzialność pracownika na stanowisku kierowniczym moim zdaniem za małe. Firma posiada bardzo dobry "socjal' baczki, bony, nagrody, zapomogi.
Bardzo dobra.
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) - Zduńska Wola, łódzkie - 17 stycznia 2017
Pracę w Biedronce wspominam bardzo dobrze. Jest bardzo ciekawa, oprócz tego, że szybko mija czas, była motywująca oraz pozwała się rozwijać.
Plusy
Elastyczny czas pracy.
Minusy
Brak gwarancji stałego zatrudnienia.
...
Zastępca Kierownika Sklepu (były pracownik) - Białystok, podlaskie - 26 lutego 2016
Pracę w tej firmie oceniam na poziomie dobrym. Pakiet socjalny był bardzo bogaty.
Jeronimo Polska S.A
Zastępca kierownika sklepu (były pracownik) - Głogówek, OP - 4 lutego 2014
Rozdzielanie obowiązków dla pracowników przychodzących na zmianę.Tworzenie zamówień na asortyment w sklepie.Sprawdzanie dostawy i jej potwierdzanie.Rozliczanie kasjerów i robienie koperty z gotówki.Odpowiadanie na przychodzące pocztą .Wypisywanie faktur dla klientów.Rozwój w firmie przez różne szkolenia dla kadry kierowniczej.Brak jakiś większych problemów z współpracownikami w czasie mojej pracy w firmie.Najtrudniejsze było poznanie wszystkich nazw ,które były używane przez pracowników np .dehapka .chip ,layant ,non food ,gdyż byłam osobą z zewnątrz nie pracującą prędzej w firmie.Najprzyjemniejszą częścią pracy była pochwała kierownika rejonu czy 100 procent zadowolony klient za którego były premia.
Plusy
dore warunki socjalne
Minusy
praca do póznych godzin wieczornych
praca ok firma ok
zastępca kierownika sklepu (były pracownik) - golub-Dobrzyń, Kowalewo Pomorskie, toruń - 17 kwietnia 2012
Wszystko dobrze z przedłużaniem umów do kiedy są czasowe, natomiast kiedy chodzi o podpisanie umowy na stałe to pojawiaja się problemy
Plusy
wypłata na czas
Minusy
nie zawsze kompetentni kierownicy rejonu
Czy ta opinia była pomocna?
Zobacz więcej opinii o firmie Biedronka
A może chcesz zobaczyć:
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Biedronka. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
105
2,8 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
2,8 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Porównaj Biedronka z
Pytania dotyczące Biedronka
- Ile godzin dziennie średnio pracujesz w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Ile czasu zajmuje rekrutacja i jakie etapy składają się na proces rekrutacyjny w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Czy w firmie Biedronka możliwa jest praca w elastycznych godzinach pracy?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Jaka jest polityka dotycząca pracy z domu w firmie Biedronka?3 osoby odpowiedziały
- Jak wygląda Twój typowy dzień w tej firmie?3 osoby odpowiedziały
- Jakie świadczenia oferuje firma Biedronka?3 osoby odpowiedziały
- Jak udało Ci się dostać zaproszenie na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną do firmy Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Jakie podpowiedzi lub wskazówki możesz przekazać osobie przygotowującej się do rozmowy kwalifikacyjn…Odpowiedź od firmy Biedronka
- Jaka jest polityka urlopowa firmy Biedronka? Ile dni wolnych w roku mają pracownicy?2 osoby odpowiedziały
- Jakie są godziny pracy w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
Learn about popular job titles at Biedronka
- Firmy
- Biedronka
- Opinie pracowników
- Zastępca kierownika sklepu (m/k)