Opinie pracowników firmy Biedronka - Słupsk, pomorskie
Wszystkie
Lokalizacja
Słupsk, pomorskie2 opinie
Sortuj według
Znaleziono 2 opinie pasujące do wyszukiwaniaZobacz wszystkie opinie (373)
Praca w Drogerii
konsultant-sprzedawca (obecny pracownik) - Słupsk, pomorskie - 23 września 2020
Wyróżniona opinia Indeed
Najbardziej przydatna opinia według IndeedWysiłek podczas przyjmowania dostaw jak na same kobiety w zbyt krótkim czasie.
Plusy
Bonusy świąteczne
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?
Nie polecam
Sprzedawca Kasjer (obecny pracownik) - Słupsk, pomorskie - 21 listopada 2019
Ja nie polecam, jeśli nie ma się pleców!!!!!!
Ciężka droga awansu, kadra zarządzająca wyższego szczebla nie rozumie problemów z jakimi mierzą się na codzień pracownicy, braki personalne, natłok obowiazkow, zbyt niskie pensje nie adekwatne do pracy jaką się wykonuje, to ciężka praca, wykancza zdrowie i nerwy, a przełożeni Cisna na wyniki
Plusy
Pakiet socjalny jest ok
Minusy
Pensje z niskie, pośpiech, zbyt dużo obowiązków, presja czasu, zbyt mała ilość personelu w stosunku do natłoku pracy i obowiązków, brak zrozumienia że strony przełożonych wyższego szczebla
Czy ta opinia była pomocna?
Biedronka - praca i kariera
w miejscowości Słupsk, pomorskieZobacz więcej opinii o firmie Biedronka
A może chcesz zobaczyć:
Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?
Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Biedronka. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.Zadaj pytanieOgólna ocena
Oceny wg kategorii
2,8 na 5 gwiazdek w kategorii Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4 na 5 gwiazdek w kategorii Zarobki/pakiet socjalny
3,2 na 5 gwiazdek w kategorii Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
2,9 na 5 gwiazdek w kategorii Kadra zarządzająca
2,9 na 5 gwiazdek w kategorii Kultura pracy
Pytania dotyczące Biedronka
- Ile godzin dziennie średnio pracujesz w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Ile czasu zajmuje rekrutacja i jakie etapy składają się na proces rekrutacyjny w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Czy w firmie Biedronka możliwa jest praca w elastycznych godzinach pracy?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Jak udało Ci się dostać zaproszenie na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną do firmy Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Jakie wskazówki lub rady mógłbyś dać osobie ubiegającej się o stanowisko w firmie Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Co myślisz o przyszłości firmy Biedronka?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Czy w firmie Biedronka obowiązuje dress code?Odpowiedź od firmy Biedronka
- Gdyby zależało to od Ciebie, co zrobiłbyś, aby uczynić firmę Biedronka lepszym miejscem pracy?2 osoby odpowiedziały
- Jak czułeś się mówiąc znajomym, że pracujesz w firmie Biedronka?2 osoby odpowiedziały
- Gdzie w Gorzowie mogę złożyć swoje cv jako magazynier w hurtowni Biedronki Jeronimo Martins Polska S…Odpowiedź od firmy Biedronka
Opinie o firmie Biedronka wg stanowisk
- Firmy
- Biedronka