Opinie pracowników firmy Bank Pekao SA

Wyświetlono wszystkie opinie (34)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
absolunie nie!!!!!
Specjalista ds. obsługi klienta (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie12 września 2019
Pracowałam 17 lat i uwierzcie mi nie należy się nawet 1 gwiazdka!!!
Gówniarz ze znajomościami zostaje Twoim dyrektorem pracując w banku 3 m-ce, Starzy pracownicy są gorzej traktowani niż nowi. Dopiero jak się zwolniłam i nie mają ludzi to dzwonią i proponują mi pensję 2 x tyle. Jak już umrą lub dożyją cudem te kilka lat do emerytury te wszystkie osoby co teraz siedzią przy stanowiskach obsługi to zamkną bank, bo nie będzie pracowników. Lizanie tyłka i donoszenie na każdym kroku (wtedy będziesz mieć lepiej). Milion papierów i dokumentów. Do głupiej wpłaty 50,- szesnaście tysięcy aplikacji do uzupełnienia i odpowiedzi na pytania typu: dlaczego nie zaproponowałaś Panu kredytu itp...
Plusy
brak
Minusy
wszystko
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3NieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
praca
pracownik biurowy (były pracownik) –  łódzkie18 kwietnia 2019
Osoby pracujące w banku najlepiej wiedzą jaka jest rzeczywistość.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26Nie 2Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
poczucie stabilizacji
Asystent ds. sprzedaży (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie8 marca 2019
- terminowość wynagrodzenia
- fundusz socjalny
- możliwość rozwoju
- szkolenia
Plusy
możliwość rozwoju
Minusy
praca zmianowa
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 18Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nie polecam!!!
kasjerodysponent (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie13 lutego 2019
fatalna atmosfera, większość pracowników przychodzi do pracy z niechęcią. Plany sprzedażowe niewykonalne a ciągle rosnące. Wynagrodzenia od lat bez zmian (podwyżki jeśli są to symboliczne np. 50 zł brutto raz na kilka lat). Przestarzały sprzęt, archaiczne programy komputerowe, masa "papierologii". Pracownicy Oddziałów traktowani jak zło konieczne i koszt dla Banku. Obciążenie obowiązkami coraz większe.
Plusy
brak
Minusy
niskie płace
Czy ta opinia była pomocna?Tak 59NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Sales consultant at Bank Pekao S.A.
Sales Consultant/Customer Support (były pracownik) –  Lodz30 stycznia 2019
During a gap year that I spent in Poland I was working as a sales consultant and customer support at a bank. I was arranging meetings, selling and promoting new products to the customer. During the time I have worked at this place I learned a lot of persuasive speaking techniques and greatly improved my communication skills.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 24Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Możliwość rozwoju osobistego.
Praktykant (były pracownik) –  Stalowa Wola, podkarpackie16 stycznia 2019
Praca jako pracownik biurowy, odpowiedzialna, wymagająca ale i rozwijająca.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 27Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy jak każde inne
Menadżer ds Operacyjnych (obecny pracownik) –  Kraków, małopolskie3 listopada 2018
nie mam nic do powiedzenia, praca jak każda inna, na pewno można tu zdobyć wiele doświadczeń i umiejętności
Plusy
pakiet medyczny
Minusy
minimalne lub brak podwyżek
Czy ta opinia była pomocna?Tak 20Nie 19Zgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
możliwość rozwoju
specjalista (były pracownik) –  Lublin, lubelskie15 września 2018
praca dłuższa codziennie ponad 8 godzin, bardzo duża możliwość rozwoju, częste szkolenia
Plusy
dobry socjal
Minusy
mobing
Czy ta opinia była pomocna?Tak 25Nie 17Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Obecnie jest to firma pełna chaosu i nierzewidywalności
inspektor ds. kredytów (obecny pracownik) –  Szczecin, zachodniopomorskie2 września 2018
Duża niepewność odnośnie przyszłości. Brak narzędzi do wykonywania swoich obowiązków. Nierealne cele - brak czasu i narzędzi do ich wykonania. Mała liczba szkoleń. Konieczność ciągłego zostawania w pracy.
Plusy
Wynagrodzenie
Minusy
katastrofalna atmosfera, chaos, brak wsparcia
Czy ta opinia była pomocna?Tak 60Nie 3Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy ceniące zaangażowanie i ciężką pracę do ostatniego przejęcia
Dyrektor Centrum Korporacyjnego (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie14 czerwca 2018
po ostatniej zmianie właścicielskiej niezrozumiałe decyzje i brak komunikacji
Plusy
b.dobre wynagrodzenie
Minusy
niezadowalający poziom komunikacji, niezrozumiałe decyzje personalne
Czy ta opinia była pomocna?Tak 26Nie 29Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Rewelacyjny
Pracownik obsługi klienta (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie21 kwietnia 2018
Praca zmianowa, dała możliwość dopasowania do godzin uczelnianych.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 50Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Bank Pekao SA
Dyrektor Oddziału (były pracownik) –  Kraków, małopolskie12 kwietnia 2018
Bardzo miło wspominam pracę w tej Instytucji . Szczególnie dobrze oceniam atmosferę tam panującą .
Plusy
Same Plusy
Minusy
Brak
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 65Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ogólnie oceniam bardzo dobrze czas, kiedy byłam zatrudniona w Banku Pekao SA
różne szczeble w bankowości (były pracownik) –  Warszawa, mazowieckie27 września 2017
Każdy dzień wyznaczał nowe wyzwania. Pracy w tym Banku zawdzięczam mój rozwój zawodowy. Po kilku latach przerwy, trudno mi znaleźć złe lub słabe strony pracy u tego pracodawcy. O możliwościach rozwoju w tej firmie świadczy moje cv oraz świadectwa pracy. Kadra zarządzająca, z którą miałam przyjemność pracować odznaczała się wysoką kulturą osobistą oraz wiedzą merytoryczną. Najtrudniejszym okresem był czas podjęcia Studiów i pogodzenia z coraz większymi zadaniami zawodowymi. Najprzyjemniej wspominam czas wprowadzania kart płatniczych, szkolenia pracowników, organizowania sieci merchantów oraz akwizytorów.
Plusy
Świetna atmosfera, liczne szkolenia
Minusy
brak czasu na integrację pracowników, co przyczyniłoby się do zwiększenia wyników
Czy ta opinia była pomocna?Tak 4Nie 69Zgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Prowadzenie szkolen.
Inspektor (były pracownik) –  Kraków, małopolskie24 września 2017
Podwyzszanie poziomu wykonywanej pracy poprzez prowadzenie szkolen.
Plusy
Prowadzenie szkolen.
Minusy
Male zarobki.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 16Nie 27Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
3
Specjalista ds. sprzedaży (obecny pracownik) –  Suwałki, podlaskie11 września 2017
Plusy :praca ciekawa, różnorodna, każdy klient, to inna sytuacja i inne sprawy do rozwiązania , dająca możliwość ciągłego rozwoju, kontakt z klientami,, nie można się nudzić, dzień mija b. szybko .
Wady - plany sprzedaży, często nieadekwatne do placówki, nie biorące pod uwagę jakości obsługi. Zbyt małe zatrudnienie. Bardzo duże obciążenie obowiązkami. Kiedyś tę samą pracę wykonywało 4 osoby, dziś - jedna.
Plusy
wynagrodzenie na czas
Minusy
stres ( z powodu nie wykonania planu sprzedażowego)
Czy ta opinia była pomocna?Tak 61Nie 6Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
miła atmosfera
pracownik biurowy (były pracownik) –  Gostynin, mazowieckie5 września 2017
Praca w Banku Pekao S.A. pozwoliła mi poznać zakres obowiązków pracownika biurowego.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 32Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very nice to work there
Customer service (były pracownik) –  Lancut, Poland8 lutego 2017
It was very nice to work for them. Learn new skills regarding what i was studying at school. This job wasn't full time job, just paid training after school
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 15Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive workplace
Internship (były pracownik) –  Poland18 stycznia 2017
A bank that is a leader on polish market. A company which sells coal on a polish market. One of the biggest sellers. Job requires good knowledge of the market and industry. Friendly atmosphere, people are likely to help
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 13Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Dobra atmosfera
Konsultant telefoniczny (były pracownik) –  Kraków, małopolskie16 stycznia 2017
W pracy panowała miła i koleżeńska atmosfera. W każdej chwili mogłam liczyć na wsparcie i pomoc osób doświadczonych.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 28Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce o dobrej atmosferze
doradca klienta VIP (były pracownik) –  Gdynia, pomorskie9 stycznia 2017
Bardzo fajna kadra zarządzająca, dobre zarobki . Oceniam firme pozytywnie.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 3Nie 54Zgłoś
Poproś o dostęp do tej strony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Bank Pekao SA. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

3,7
Na podstawie 34 opinii
511
49
39
23
12

Oceny wg kategorii

3,2Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,3Zarobki/pakiet socjalny
3,2Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,3Kadra zarządzająca
3,7Kultura pracy