Opinie pracowników firmy Avon

Znaleziono 17 opinii pasujących do wyszukiwania Zobacz wszystkie opinie (6 098)
Sortuj według: przydatności | oceny | daty
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Ciężka praca, niskie wynagrodzenie
pracownik produkcji (były pracownik) –  Garwolin, mazowieckie7 października 2018
Praca jest ciężka, wynagrodzenie niskie, w dodatku nie ma gwarancji stałej pracy, bo pracodawca woli zatrudnić obcokrajowców ze Wschodu zamiast Polaków, bo na Polaka nie dostaje pieniędzy.
Minusy
Niskie zarobki
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
do dupy
konsultantka avon (były pracownik) –  Katowice, śląskie14 maja 2018
Wykorzystywanie nie winnych zwierzat do testowania kosmetykow na nich
Plusy
żadne
Minusy
masakra
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and fun
Sales Consultant (były pracownik) –  Szczecin, Poland22 maja 2017
I think that this is more hobby than job. You don't work full time and your salary is not so good. But you can have a lot of time to yourself, you can get gifts from company and you decide how long you work.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2Nie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Avon
Konsultantka (obecny pracownik) –  Straszydle, podkarpackie16 lutego 2017
Jestem zadowolona z tej pracy, dobre zarobki, mili ludzie a także bardzo fajne prezenty!
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 2Zgłoś
1,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Productive and good place.
Sales Representative (były pracownik) –  Poland26 stycznia 2017
I have a lot of experience a lot of skills, knowledge. I knowed a lot of people businness and individuals. I am.very happy and a fun workplace.in this.company.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very active and enthusiastic company
Regional Manager (obecny pracownik) –  Warszawa, mazowieckie4 listopada 2016
It's not to easy work with over 2000 women. Job is very stressfull but there are no typical days. Every day brings new opportunities, new ideas and different problems. There are a lot of trainings, so you can improve your skills.
Plusy
Flexible work
Minusy
24 hours work
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
goed
Assistant Planning Coordinator (były pracownik) –  Janikowo, kujawsko-pomorskie19 września 2016
het werk was leuk, maar niet genoeg uitbetaling.
de mogelijkheid van ontwikkeling.
positief contact met collega's en klanten.
Czy ta opinia była pomocna?TakNie 1Zgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good atmosphere
Avon consultant (były pracownik) –  olsztyn10 października 2015
My co-workers were really friendly and nice. I liked that I could asked for help anytime I had a problem. They made really usefull workshops.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Very challenging and rewarding
Regional Sales Manager (były pracownik) –  Wrocław, DO4 października 2015
I have gotten myself into the world of corporation with Avon, and I have fallen in love with it. The corporate culture was breathtaking, when people of many countries can meet on one banquete hall and speak about the mission of working for this wonerfull company.The power of Multi Level Marketing has inspired me and presented that we are able do much more only if we work together.
Plusy
Great rewards
Minusy
challenging
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
nowoczesność
MENADŻER (obecny pracownik) –  Dębica , Ropczyce , Rzeszów24 sierpnia 2015
Mój dzień pracy wygląda tak; rano otwieram pocztę firmową oraz sprawdzam poszczególne raporty które zawierają ważne dla mnie informacje na każdy dzień , następnie dołączam się do dnia pracy moich współpracowników aby ich wspierać w codziennych akcjach które planują , głównie mój dzień pracy jest podzielony na : poszukiwania nowych osób do współpracy, mianowaniu nowych osób do firmy, wsparciu technicznych konsultantów, wspólne wysyłanie pierwszych zamówień , administrację moje działalności, oraz wysyłaniu dziennych raportów po dniu pracy , między czasie wspieram nowe działania i pomysły które mogą rozwijać naszą sprzedaż
Plusy
dobra atomsfera
Minusy
bardzo długie godziny pracy w terenie i w domu
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1Nie 1Zgłoś
4,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Good place to work
Senior IT analyst (były pracownik) –  Warszawa, MZ4 sierpnia 2014
I logged in and started to process the e-mails and receiving the incoming calls from UK and South Africa. There were 6 people in the team. All of the were polish except me. They were nice persons.
Plusy
8 hours
Minusy
No lunch voucher, 30 mins break
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Jest bardzo dobra
Konsultantka (obecny pracownik) –  Kielce, SW13 kwietnia 2014
Jest bardzo dobra moja ocena ponieważ można dużo osiągnąć w tej firmie.
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
dział kremy zm. A
pracownik linii produkcyjnej, (były pracownik) –  Garwolin, MZ17 października 2013
praca w miłej atmosferze ,każdy wie co ma robić,kierownictwo miłe udzielające pomocy w każdej sytuacji,koleżanki uczynne,nie ma miejsca gdzie nie można dać sobie rady
Plusy
darmowa kawa, herbata, cukier.piękna stołówka
Minusy
zatrudnienie przez agencję pracy
Czy ta opinia była pomocna?Tak 2NieZgłoś
5,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Miejsce pracy, w którym pracuje jest dobra atmosfera
Starszy Lider (obecny pracownik) –  Mysłowice, SL20 sierpnia 2013
Miejsce pracy, w którym pracuje jest dobra atmosfera
Można się rozwijać ale ciężko jest nawiązać kontakt z nowymi Klientami
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś
3,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
Praca w domu jest wielkim plusem ale większość jest minusów.
konsultantka (były pracownik) –  Żary11 maja 2013
Praca dodatkowa. Małe zarobki ale dodatkowe zajęcie.Jednak ciężko jest pozyskać nowych klientów.
Plusy
Darmowe próbki
Minusy
niskie zarobki i brak klientów
Czy ta opinia była pomocna?TakNieZgłoś
2,0
Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
Zarobki/pakiet socjalny
Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
Kadra zarządzająca
Kultura pracy
insoddisfacente, seccante e noioso.
presentatrice (były pracownik) –  hotel medison3 marca 2013
La parte più difficile del lavoro è riuscire a convincere le persone a comprare i prodotti.
ho imparato che non bisogna fidarsi troppo.
la parte più piacevole aver guadagnato.
Plusy
ho guadagnato un pò
Minusy
il call center di avon hanno messo i prodotti più costosi sul foglio dei pagamenti.
Czy ta opinia była pomocna?Tak 1NieZgłoś

Zobacz więcej opinii o firmie Avon

A może chcesz zobaczyć:

Profil potwierdzony

Chcesz dowiedzieć się więcej o pracy tutaj?

Zadaj pytanie dotyczące pracy lub rozmowy kwalifikacyjnej w Avon. Nasza społeczność jest gotowa odpowiedzieć.

Zadaj pytanie

Ogólna ocena

4,0
Na podstawie 6 098 opinii
52 616
41 695
31 170
2353
1264

Oceny wg kategorii

3,9Równowaga między życiem prywatnym a zawodowym
3,4Zarobki/pakiet socjalny
3,4Gwarancja stałego zatrudnienia/możliwość awansu
3,6Kadra zarządzająca
3,8Kultura pracy